Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια , θα ηθελα να μου προτεινεται σε τι συνθεση να παω για ενα gaming /ελαφρυ render  pc το οποιο αρχικα θα κοστισει 600 ευρω μεχρι 620 max ( μαζι με μεταφορικα)  ( +250 Για καρτα γραφικων (λογικα θα τσιμπησω καμια μεταχειρισμενη 970))  Αρα θελω το build στα 600 χωρις καρτα γραφικων, θελω το build να συνδιαζει δυναμη και ομορφια οποτε δεν παμε σε Micro-atx mobo ή σε κουτι χωρις window 

i) Το ποσό που διαθέτουμε:600 χωρις GPU

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : Μονο gaming και ελαφρυ render

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Vegas PRO 13

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?Οχι

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) Οσο πιο πολλα γινεται να ειναι απο το ιδιο καταστατημα για να γλιτωσω μεταφορικα

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Θα στηθει απο εμενα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Υπαρχει λειτουργικο συστημα

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> Μικρη πιθανοτητα μονο αν υπαρξει αναγκη να γινει

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> Οχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> οχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:Οχι

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας :)

Επεξ/σία από John122GR
Δημοσ.
Δημοσ.
Δημοσ.

Συγγνωμη δεν νομιζω ομως οτι υπαρχει αναγκη στο post να βαλω ολη την λιστα ,νομιζω μιλησα ξεκαθαρα για το τι χρειαζομαι αδερφε αν ειναι τοσο προβλημα να το κανω

Δημοσ.

Συγγνωμη δεν νομιζω ομως οτι υπαρχει αναγκη στο post να βαλω ολη την λιστα ,νομιζω μιλησα ξεκαθαρα για το τι χρειαζομαι αδερφε αν ειναι τοσο προβλημα να το κανω

Φαίνεται ότι δεν έχεις κοιτάξει καθόλου την φόρμα.

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι για εσενα που εχεις στο μυαλο σου αυτο που θες καποια πραγματα ειναι αυτονοητα ενω για εμας που δεν ειμαστε στο μυαλο σου οχι.

Γι αυτο υπαρχει η φορμα. Οποτε κανε το. Δεν ειναι τιποτα, ενα copy paste ειναι και συμπληρωμα διπλα η πληροφορια.

• Like 1
Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι για εσενα που εχεις στο μυαλο σου αυτο που θες καποια πραγματα ειναι αυτονοητα ενω για εμας που δεν ειμαστε στο μυαλο σου οχι.

Γι αυτο υπαρχει η φορμα. Οποτε κανε το. Δεν ειναι τιποτα, ενα copy paste ειναι και συμπληρωμα διπλα η πληροφορια.

Εγινε παιδια εχετε δικιο την ενημερωσα :)

• Like 1
Δημοσ.

post-382068-0-31799200-1464351826_thumb.png

Για καρτα γραφικων κοιτας μονο σε ATI για να εχεις την μεγιστη αποδοση στο Sony Vegas

Μονο εχε υπ οψην οτι οι τιμες σε μνημες και SSD ειναι απο προσφορα που ληγει πολυ συντομα.

Δημοσ.

attachicon.gif594euroWO_GPU.png

Για καρτα γραφικων κοιτας μονο σε ATI για να εχεις την μεγιστη αποδοση στο Sony Vegas

Μονο εχε υπ οψην οτι οι τιμες σε μνημες και SSD ειναι απο προσφορα που ληγει πολυ συντομα.

Απλα η μητρικη μου κακοφαινεται λιγο γιατι ειναι micro atx και το κουτι με βαση τα review δεν ειναι οτι καλυτερο . Επισης επειδη δεν νομιζω να προλαβω τις προσφορες και επειδη βρηκα απο φιλο στα 30 ευρω 120gb ssd λεω να τον αφαιρεσω αυτον και να δωσω λιγο πιο πολλα στην μητρικη 

Δημοσ.

Απλα η μητρικη μου κακοφαινεται λιγο γιατι ειναι micro atx και το κουτι με βαση τα review δεν ειναι οτι καλυτερο . Επισης επειδη δεν νομιζω να προλαβω τις προσφορες και επειδη βρηκα απο φιλο στα 30 ευρω 120gb ssd λεω να τον αφαιρεσω αυτον και να δωσω λιγο πιο πολλα στην μητρικη 

δεν θα μπορουσε να ειναι ο΄τι καλυτερο αυτο το κουτι σε αυτα τα λεφτα. Για να παρεις καλο κουτι πρεπει να δωσεις αλλα τοσα. Mε τα χρηματα αυτα μπορεις να παρεις απλα αξιοπρεπες κουτι και το Ζαλμαν για τα λεφτα που κοστιζει ειναι ακριβως αυτο.

Φυσικα εσυ αποφασιζεις.

Το ιδιο ισχυει και για την μητρικη. Εσυ αποφασιζεις, απο αυτα που συμπληρωσες ομως δεν προεκυψε απο καπου οτι δεν σου φτανει η micro ATX μητρικη. Δεν ειδα να λες καπου οτι θα χρησημοποιησεις εξτρα PCIe καρτες και σου χρειαζονται περισσοτερες PCIe... 

Δημοσ.

θελω το build να συνδιαζει δυναμη και ομορφια οποτε δεν παμε σε Micro-atx mobo ή σε κουτι χωρις window 

Φίλε SpiroZ68 εδώ είναι,γι'αυτό και η μητρική που έβαλα.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε SpiroZ68 εδώ είναι,γι'αυτό και η μητρική που έβαλα.

Εχεις δικιο, διαβασα την λιστα και μου διεφυγε το κειμενο. μαλλον φταιει το οτι εκανα αυτοματα delete εκει που εγραψε οτι τον ενδιαφερει η ομορφια. Γι αυτον τον λογο δεν ειχα προτεινει κατι στην αρχη αλλα μετα το ξεχασα και εκανα προταση. Βλακεια δικια μου.

Υ.Γ. Δεν εχω τιποτα εναντιον των ομορφων συστηματως η της επιλογης καποιου να θελει να δειχνει ομορφο το PC του.

Απλα πιστευω οτι αυτα ειναι πολυτελειες που δεν κολλανε σε budget PCs. Tα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις δικιο, διαβασα την λιστα και μου διεφυγε το κειμενο. μαλλον φταιει το οτι εκανα αυτοματα delete εκει που εγραψε οτι τον ενδιαφερει η ομορφια. Γι αυτον τον λογο δεν ειχα προτεινει κατι στην αρχη αλλα μετα το ξεχασα και εκανα προταση. Βλακεια δικια μου.

Υ.Γ. Δεν εχω τιποτα εναντιον των ομορφων συστηματως η της επιλογης καποιου να θελει να δειχνει ομορφο το PC του.

Απλα πιστευω οτι αυτα ειναι πολυτελειες που δεν κολλανε σε budget PCs. Tα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους.

Κοντα στο 1000 ευρω θα παει το pc , νομιζω δεν το λες και budget το PC :P  Ακομα επισης το pc μ τωρα αυτην την στιγμη π εχω το φτιαξα με 550 και ειναι πανεμορφο και δυνατο απλα θελω καινουργιο για καποιους δικους μ λογους :)  Εμπαση περιπτωση , με 10 ευρω πανω παω σε αυτην ( εχω λινκ διπλα) και νομιζω για κουτι αξιζει να παρω το Zalman Z9 neo που προτεινε και το παιδι πριν  νομιζω αξιζει την διαφορα εσεις τι λετε ?   http://www.skroutz.gr/products/show/22606002

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...