kfyros Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Και του εθνικού ινστιτούτου υγείας: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4363846/ οπότε οι υπόλοιποι που ανέφερες ... δεν πιάνουν μία... Πάμε παρακάτω... Σε αυτό κάνεις λάθος. Η νικοτίνη, ακόμα και σε συνήθεις ποσότητες δημιουργεί προβλήματα στον οργανισμό: είναι υπεύθυνη και για τη δημιουργία καρκίνου του πνεύμονα και πολλών άλλων. Επίσης από το διεθνές ινστιντούτο υγείας. . Φίλος, όταν κάνεις copy paste να γράφεις και τα ονόματα σωστά, μην παπαγαλίζεις.. Το ncbi που λες είναι εθνικό κέντρο βιοτεχνολογίας. Επίσης μιλάμε για μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη , όχι για ερευνητικό κέντρο.. Κάπου αλλού γράφεις "πιο πάνω δεν έχει" . ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πόσα θες να μας τρελάνεις ; Τι εννοείς πιο πάνω δεν έχει ; Στην ταράτσα είναι αυτό το φοβερο και τρομερό άγνωστο portal που είναι το ευαγγέλιο των πάντων βοήθειά μας κυριεελέησον; Να πέσω να κάνω μετάνοιες αν είναι.. Τέλος, η πρόσληψη της νικοτίνης που αναφέρεις γίνεται με ένεση. Αν σου καρφώσω με ένεση στο αίμα κόκα κόλα θα πεθάνεις πιο γρήγορα από τη νικοτίνη. Η πρόσληψη διά της αναπνοής είναι απείρως μικρότερη. Φυσικά είναι βλαβερή ουσία, αλλά το να γράφουμε μπαρούφες συγκρίνοντας μήλα με επεξεργαστές δεν μας δίνει κύρος νομίζω, απλά εκνευρίζει όσους τα διαβάζουν. ΦΥΣΙΚΑ και το να κάνουμε υγιεινή ζωή , να κοιμόμαστε σωστά, να γυμναζόμαστε, να τρώμε σωστά, να μην έχουμε άγχος, να μην πίνουμε να μην καπνίζουμε να μην ατμίζουμε κλπ. είναι το σωστό, αλλά το να λέμε ότι το άτμισμα είναι ίδιο με το κάπνισμα είναι ΑΝΟΗΤΟ. Καταλαβαίνω το επιχείρημα σου ότι με το άτμισμα βρίσκει κάποιος δικαιολογία να μην κάνει αυτά που πρέπει για τον εαυτό του, και εγώ της ίδιας άποψης είμαι, αλλά δεν είναι όλα άσπρα - μαύρα, για πολύ κόσμο το τσιγάρο δεν κόβεται. Αν το γυρίσει σε ηλεκτρονικό είναι μεγάλη επιτυχία πάντως, και ας είναι και δικαιολογία.. Αλλά τα υπόλοιπα που γράφεις δεν είναι σοβαρά. 4
deesnider Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Πες μας και για την κατηγορια ατμιστων φλορεξ. Ατμος διχως νικοτινη (περιπτωση μου). Εκει τι εχουμε γιατρε; Θα ζησω; Θα πεθάνεις φυσικά! Τι σαχλαμάρες είναι αυτές που ρωτάς; Λίγο πιο αργά από εμένα πιθανότατα, αφού εγώ στο 0,6mg, αλλά το φύτεμα δεν το γλιτώνεις... ...Μόνο, αν τελικά ψοφήσεις πρώτος, πες μου τι να φορέσω στην κηδεία, για να μην έρθω σαν κλόουν...
ougachallenge Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Θα πεθάνεις φυσικά! Τι σαχλαμάρες είναι αυτές που ρωτάς; Λίγο πιο αργά από εμένα πιθανότατα, αφού εγώ στο 0,6mg, αλλά το φύτεμα δεν το γλιτώνεις... ...Μόνο, αν τελικά ψοφήσεις πρώτος, πες μου τι να φορέσω στην κηδεία, για να μην έρθω σαν κλόουν... Κατσε να δουμε τι θα πει ο γιατρος. Ελπιζω μονο μη μας αναφερει τιποτα για καθαρο αερα γιατι θα πρεπει να αλλαξω πλανητη ντυσου μελιτζανα αχαχαχα 6mg θες να πεις
deesnider Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 6mg θες να πεις ...ναι μωρέ, ξέρω 'γω, αυτό! 0,6 γράφει το μπουκαλάκι επάνω. Τα υπόλοιπα είναι δύσκολα χημικομαθηματικά, μη με μπερδεύεις κι εσύ! 1
ougachallenge Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 ...ναι μωρέ, ξέρω 'γω, αυτό! 0,6 γράφει το μπουκαλάκι επάνω. Τα υπόλοιπα είναι δύσκολα χημικομαθηματικά, μη με μπερδεύεις κι εσύ! 6 mg. ή 0.6% 1
Alex_gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Το συμφέρον φαίνεται όταν προσπαθείς να επιβάλεις κατι και αυτό το κάνεις εσύ και η παρέα σου. Εσύ γράφεις και χωρίς να διαβάζεις: υπήρξα ατμιστής. Αγόρασα το 2011 (αν θυμάμαι καλά) ένα μοντέλο της nobacco. Τρολλ είναι αυτος που γράφεις συνειδητά ψέμματα.Το παράδειγμα με τη νικοτίνη το εξήγησα 10 φορές άλλα δε σε παίρνει να το καταλάβεις. Αυτή είναι η συνήθης τακτική των τρολλς... Δεν προτεινα διακοπή μέσω κέντρου, αλλά μέσω βιβλίων. Μάλιστα παράθεσα και ένα που είναι δωρεάν. Μάλλον εσύ υπερασπίζεσαι τον κλάδο σου. Το άρθρο ήταν καλή διαφήμιση και σας το χάλασα... Όσοι γράφουν εναντίον σου (όλοι) είναι παρέα και έχουν καταστήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου. Ρε τι πλάκα σπάω μαζί σου. Είσαι ο χαζούλης του χωριού και γελάμε μαζί σου. Η παρέα των ιδιοκτητών επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τσιγάρου σου εύχεται καληνύχτα...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Πάρε επίσημη έρευνα από το διεθνές ινστιντούτο υγείας: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4363846/ με 10mg μπορεί να πεθάνει άμεσα ένα παιδί. Ένα τσιγάρο έχει περίπου 20mg, από τα οποία ο οργανισμός προσλαμβάνει το 1mg. Άρα με ενδοφλέβεια χορήγηση της νικοτίνης ενός μόνο τσιγάρου είσαι κοντά στο να πεθαίνεις (ο ενήλικας πεθαίνει με 30-60mg). Τώρα αν θέλεις μπορείς να συνεχίσεις να την εισπνέεις... Δικαίωμά σου... Σε μικρές ποσότητες προκαλεί αυτά που γράφει το "μέγα τρόλ", το οποίο δε μπήκες καν να διαβάσεις, και δεν είναι δικιά της ιδέα. Τα έχει πάρει από άλλα sites πουτ ασχολούνται. Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι αυτό που λέμε "λασπη". Από που κατάλαβες ότι δουλεύω σε κέντρο διακοπής καπνίσματος; Πρότινα πουθενά κάποιο τέτοιο τρόπο; Εγώ πρότεινα διακοπή και μάλιστα παρέθεσα και ένα δωρεάν ελληνικό βιβλίο που εμένα με βοήθησε να διακόψω το κάπνισμα. Αυτά που γράφεις δεν έχουν λογική υποστήριξη. Εσένα, μάλλον, σου πρόσβαλα το κατάστημα... Οικονομολόγος είμαι και η δουλεία μου δεν έχει καμία σχέση με διακοπή καπνίσματος κτλ... Εσύ είσαι ο πρώτος έμπορος ηλ. τσιγάρων... Παραθέτω τις επιτπώσεις της νικοτίνης στον οργανισμό από το διεθνές ινστιντούτο υγείας: http://www.ncbi.nlm....les/PMC4363846/ Άρα αφού το άτμισμα περιέχει νικοτίνη, εντάσσεται και αυτό στην κατηγορία του καπνίσματος. Δεν περιέχει πίσσα και άλλες βλαβερές ουσίες του καπνού, αλλά περιέχει νικοτίνη: ένα εθιστικό δηλητήριο. Αν προτείνεις σοτυς ανθρώπους να εισπέουν αυτό το δηλητήριο, τότε ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Εγώ πρότεινα να το κόψουν και να μην μπουν στη διαδικασία του ηλ. τσιγάρου. Όταν καπνίζεις ξέρεις ότι είναι κακό και ίσως το κόψεις. Όταν νομίζεις ότι είναι ακίνδυνο δεν το κόβεις ποτέ και δηλητηριάζεις τον οργανισμό σου ίσως και σε μεγαλύτερο βαθμό (σε επίπεδο νικοτίνης) απ' ότι με το τσιγάρο. Βλέπω ότι με το που έγραψε κάποιος να κόψουν το άτμισμα γέμισε ο τόπος εμπόρους. Εσύ είσαι ο δεύτερος έμπορος... παλικάρι μου έχεις σοβαρό πρόβλημα, το οτι έκοψες το τσιγάρο μαχαίρι μάλλον σε πείραξε ψυχολογικά, πρέπει να το κοιτάξεις, αν πάλι ήσουν έτσι και πριν κόψεις το τσιγάρο, λυπάμαι που θα στο πω άλλα ανήκεις στην κατηγορία "τα ξέρω όλα και δεν σηκώνω κουβέντα" λυπάμαι να ακούω/διαβάζω ανθρώπους με παρωπίδες και κλειστά μυαλά, ότι και να σου πει, όποιος και να το πει εσύ τον χαβά σου. καταλαβαίνεις ότι αν δεν δέχεσαι άλλες γνώμες έχεις σοβαρό πρόβλημα. όσο για τα "ινστιτούτα" που επικαλείσαι, υπάρχουν άλλα τόσα που λένε ΕΠΙΣΗΜΑ με ΕΡΕΥΝΕΣ τα αντίθετα, γιατί να πιστέψω τις δικές σου πηγές? Επειδή το λες εσύ? ο παντογνώστης? μάλλον θα κρατήσω τις γνώμες που κρίνω ΕΓΩ πιο σωστές, άλλωστε αν κάνω λάθος εγώ θα την πληρώσω, ενώ στην περίπτωση την δική σου αν κάνεις λάθος εσύ, πάλι ΕΓΩ θα την πληρώσω.
GMod Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Κάθεστε και προσβάλλετε ο ένας τον άλλο σε προσωπικό επίπεδο. Να κλειδώσει το θέμα. Δεν έχετε να προσφέρετε κάτι άλλο.
Steve_g7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Είμαι χρήστης HT εδώ και 5 χρόνια (ξεκίνησα με EGO-T όταν προτοβγήκε στην αγορά) με διακοπές και του HT για κάποια χρόνικά διαστήματα και μπορώ να πώ ότι δεν έχω κανένα σύμπτωμα, και οι αντοχές μου είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα σε σχέση με αυτά που είχα όταν κάπνιζα κανονικό τσιγάρο. Ότι και να λένε κάποιοι είναι απλά προπαγάνδα, και δεν νομίζω να οδηγήσει κάποιους στο να αρχίσουν κανονικό τσιγάρο γιατί απλά είναι σκέτη αηδία ακόμα και για κάποιον που έχει μεταβεί σε ΗΤ αρκετό καιρό και χρησιμοποιεί μόνο ΗΤ. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τα πρόβατα που πιστεύουν ότι λένε οι έρευνες και οι επιστήμονες, πόσο έγκυρες είναι οι έρευνες και οι κάθε επιστήμονες που βγαίνουν και λένε διάφορα πράγματα για το οτιδήποτε ? το έχει ψάξει ποτέ κανείς απο αυτούς ?, απο την στιγμή που η χρηματοδότηση τους γίνεται κατα 80% απο διάφορες εταιρίες και πολυεθνικές με κύριο γνώμονα τα χρήματα.
Jophiel Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Τα ίδια έλεγα κι εγώ πριν από 2 χρόνια. Δεν πειράζει γράψτε ότι θέλετε και καπνιστέ/ ατμίστε και ποντικοφάρμακο αν θέλετε. Δεν τον έχουμε συνεταιρικό τον οργανισμό. Οι εξυπνάδες και οι προσβολές δεν σας βοηθούν σε τίποτα. Δεν ζηλεύω που καπνίζετε/ατμίζετε γιατί η ποιότητα ζωής μου είναι απείρως καλύτερη. Συνεχίστε τη χολή... Σίγουρα σας βοηθάει. Ελληναράδες... Κοιτούν επίμονα το δέντρο κι όταν τους δείχνεις το δάσος επιμένουν στο δέντρο και τρέχουν να σε δείρουν κιόλας. Αποχωρώ από τη συζήτηση, γιατί πιστεύω ότι δεν έχει νόημα να μιλάς σε ανθρώπους που δεν θέλουν να ακούσουν... Άσε που μερικοί από εσάς θα με κερδίσουν λόγω εμπειρίας...
Alex_gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Τα ίδια έλεγα κι εγώ πριν από 2 χρόνια. Δεν πειράζει γράψτε ότι θέλετε και καπνιστέ/ ατμίστε και ποντικοφάρμακο αν θέλετε. Δεν τον έχουμε συνεταιρικό τον οργανισμό. Οι εξυπνάδες και οι προσβολές δεν σας βοηθούν σε τίποτα. Δεν ζηλεύω που καπνίζετε/ατμίζετε γιατί η ποιότητα ζωής μου είναι απείρως καλύτερη. Συνεχίστε τη χολή... Σίγουρα σας βοηθάει. Ελληναράδες... Κοιτούν επίμονα το δέντρο κι όταν τους δείχνεις το δάσος επιμένουν στο δέντρο και τρέχουν να σε δείρουν κιόλας. Αποχωρώ από τη συζήτηση, γιατί πιστεύω ότι δεν έχει νόημα να μιλάς σε ανθρώπους που δεν θέλουν να ακούσουν... Άσε που μερικοί από εσάς θα με κερδίσουν λόγω εμπειρίας... Μην το κάνεις αυτό θα μας ραγίσεις την καρδιά 1
AntiCambeR Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μετά απο τόσες σελίδες διαμάχης μπορείτε να «κολλήσετε» 1 τσιγάρο για να ηρεμήσετε... «Ειρήνη υμίν»
thanos_thesss Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δε θελω να λεω μεγαλα λογια, εγω ομως ειδα βελτιωση πηγαινοντας απο κανονικο τσιγαρο σε ηλεκτρονικο. Σταδιακα κατεβασα και τη νικοτινη σε πολυ χαμηλα επιπεδα. δεν εχει αποδειχθει απο κανεναν ειδικο γιατρο η οτι αλλο που ξερει απο κατι τετοιο οτι το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι λιγοτερο επιβλαβη για τον οργανισμο. αν ηταν ετσι θα ειχαμε καταργησει ολοι να καπνιζουμε κανονικα τσιγαρα και με 50 ευρω θα περνανε ενα καλο ηλεκτρονικο τσιγαρο. οταν ειδικος γιατρος θα βγει και θα πει ναι εχει διαπιστωθει με ερευνες ιατρικες κτλ κτλ οτι ναι ειναι καλυτερο να καπνιζει καποιος ηλεκτρονικο τσιγαρο τοτε ναι θα το παρουν ολοι.. και θα γινει παταγος ... αλλα μεχρι στγμης δεν εχουν πει τιποτα απολυτος... απο κλινικης ερυνας.
thanos_thesss Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 μην παραμυθιαζεστε γαιτι κανεις δεν γνωριζει της επιπτωσεις του ηλεκτρονικου τσιγαρου στον οργανισμο ... οταν θα διαπιστωθει τεκμηριωμενα με κλινικες μελετες ερευνες οτι ειναι καλυτερο και λιγοτερο επιβλαβη τοτε οκ να το προτιμησουμε. το καλυτερο που μπορει να κανει καποιος ; το κοβεις ... η σταδιακα η αμεσως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ωραία η τρύπα του να μπορείς να postάρεις σε κλειδωμένo topic είδησης από το main page κι όχι μέσα από το forum... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις