Προς το περιεχόμενο

American Truck Simulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι δεν φαίνεται να έχει πολύ κοινό, τουλάχιστον εδώ στο φόρουμ αλλά είπα να ανοίξω το δικό του αποκλειστικό θέμα στην ενότητα.

header.jpg?t=1463764077

Κυκλοφόρησε στις 2 Φεβρουαρίου 2016 μαζί με 2 φορτηγά και 2 πολιτείες. Αργότερα δόθηκε ένα τρίτο φορτηγό (Kenworth W900) και σήμερα, 26/5/16 βγήκε δωρεάν το πρώτο update με την Αριζόνα (σε beta προς το παρόν).

Δημοσ.

Πώς είναι σε σχέση με το Eurotruck 2? Από ότι είδα λίγο στο youtube έχει πιο ρεαλιστικά γραφικά ή είναι ιδέα μου? Gameplay/συμπεριφορά των αυτοκινήτων είναι η ίδια? Γενικά τι σχέση έχουν μεταξύ τους τα 2 παιχνίδια?

Δημοσ.

Τα γραφικά είναι πολύ καλύτερα. Οι πόλεις δεν είναι πλέον generic όπως στο ETS2. Έχει πιο ωραία και μοναδικά τοπία. Η οδήγηση ίδια μου φαίνεται να σου πω την αλήθεια απλά είναι πιο δύσκολο να κουμαντάρεις τις νταλίκες επειδή είναι πιο μουράτες.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://blog.scssoft.com/2016/06/the-rescale.html

Πριν μπουν και άλλες πολιτείες και μεγαλώσει πολύ ο χάρτης του παιχνιδιού (κάνοντας τις οποιεσδήποτε ριζικές αλλαγές πάνω σε αυτόν σχεδόν αδύνατες) οι developers αποφάσισαν να μικρύνουν την κλίμακα των επαρχιακών δρόμων φέρνοντας την στα ίδια επίπεδα με αυτά του ETS2. Αυτό πρακτικά σημαίνει περισσότερη ώρα οδήγησης στον δρόμο έξω από τις πόλεις.

Το Update θα πάρει καιρό και θα είναι δωρεάν. Ωστόσο καθώς γίνεται το rescale η ομάδα ανάπτυξης ήδη φτιάχνει μοντέλα νέων κτηρίων και άλλων στοιχείων για το επερχόμενο DLC με επιπλέον πολιτείες.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

είμαι από τους λίγους που παίζουν τώρα την αμερικάνικη έκδοση του game? έχει ενδιαφέρων πάντως γιατι και οι δρόμοι της Αμερικής έχουν τελείως διαφορετικό υφος από τι στην Ευρώπη.

• Like 1
Δημοσ.

Ιδεα μου ειναι η τρεχει πιο καλα απο το ets2?Δοκιμασα το demo με ολα στο full και δεν εκανε ουτε ενα κολλημα.Αν ειχε περισσοτερα φορτηγα μπορει να το επαιρνα.

Δημοσ.

Το έχω αγοράσει εγώ με όλα τα DLC! Γενικά ανώτερο σε γραφικά, λεπτομέρειες και χάρτη (μιλάμε για stock χάρτες) από το ETS2! Αλλά δυστυχώς έχει μόνο φορτηγά της Paccar και ο χάρτης είναι πολύ μικρός ακόμα! 

• Like 2
Δημοσ.

ναι όντος τα γραφικά είναι πανέμορφα αν το βάλεις στα ultra και τρέχει και πολύ καλά. Ο χάρτης σχετικά μικρός αν και ακομα είμαι στην εξερεύνηση του. 

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΟΙ τύποι απλά έχουν κάνει απίστευτη δουλειά στα τοπία και στις πόλεις. Στην κυριολεξία σου δίνει την αίσθηση ότι οδηγάς στις πολιτείες της Αμερικής :D

?interpolation=lanczos-none&output-forma

?interpolation=lanczos-none&output-forma

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...