Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σε λίγο καιρό η μικρή μου αδερφή θα κάνει ένα μικρό πάρτυ στο σπίτι μας και επειδή δεν έχουμε κανένα ηχείο στο σπίτι (ποτέ δεν χρειάστηκε δηλαδή) θα ήθελε να αγοράσει ένα. Δεν υπάρχει κάποια απαίτηση, απλά να είναι δυνατό και να γίνεται να συνδεθεί στο PC ασύρματα. Έριξα μια πρώτη ματιά στο σκρούτζ και βρήκα ενα μικρό JBL (https://www.skroutz.gr/s/6272326/JBL-Go.html) αλλά επειδή είμαι άσχετος με αυτά, δεν γνωρίζω αν είναι αρκετα δυνατό για πάρτυ δεκάχρονων κοριτσιών... Πάντα με όριο τα 50 ευρώ τι μπορούμε να βρούμε;

Δημοσ.

με 50 ευρω ηχειο για παρτυ ΔΕΝ παιρνεις. κακα τα ψεματα.

καλυτερα δανεισου κανα ηχοσυστημα απο κανα φιλο

• Like 1
Δημοσ.

με 50 ευρω ηχειο για παρτυ ΔΕΝ παιρνεις. κακα τα ψεματα.

καλυτερα δανεισου κανα ηχοσυστημα απο κανα φιλο

Ούτε για πάρτυ μέσα στο σπίτι δεν μπορώ να βρω τίποτα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και δεν έχω να προτείνω κάτι αξιοπρεπές σε αυτά τα λεφτά (πόσο μάλλον αν θέλουμε και σύνδεση με wifi) δες αυτά

https://www.skroutz.gr/s/7752736/Havit-AS-W816.html

Νομίζω 25 watt για ένα πάρτυ σε νορμάλ χώρο 30-40 τετραγωνικά αρκούν, μπασάκι έχει για τα μπιτάκια των τραγουδιών, είναι μέσα στο μπάτζετ, συνδέεται ασύρματα (απ'ότι λέει), γενικά πληρεί τις προϋποθέσεις

Επεξ/σία από Demon Lord
Δημοσ.

Αν και δεν έχω να προτείνω κάτι αξιοπρεπές σε αυτά τα λεφτά (πόσο μάλλον αν θέλουμε και σύνδεση με wifi) δες αυτά

https://www.skroutz.gr/s/7752736/Havit-AS-W816.html

Νομίζω 25 watt για ένα πάρτυ σε νορμάλ χώρο 30-40 τετραγωνικά αρκούν, μπασάκι έχει για τα μπιτάκια των τραγουδιών, είναι μέσα στο μπάτζετ, συνδέεται ασύρματα (απ'ότι λέει), γενικά πληρεί τις προϋποθέσεις

Ευχαριστώ. Φαντάζομαι θα είναι πιο δυνατά από τα ηχεία του λάπτοπ έτσι;

Δημοσ.

Ούτε για πάρτυ μέσα στο σπίτι δεν μπορώ να βρω τίποτα;

όταν ήμουν φαντάρος είχα τέτοιο ηχείο και τα έβαζα όταν είχα υπηρεσία ή αγγαρεία στα μαγειριά

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ. Φαντάζομαι θα είναι πιο δυνατά από τα ηχεία του λάπτοπ έτσι;

ε ναι είναι και λογικά με καλύτερη ποιότητα ήχου, όχι μόνο σε ένταση. ξεκαθαρίζω όμως πως δεν γνωρίζω τη μάρκα, απλά είδα τα specs και το μπάτζετ σου και τα βρήκα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχε υπόψιν σου ότι για διπλάσια ένταση, θέλεις δεκαπλάσια ισχύ. Οπότε μην πεις "α, αυτό είναι 20W, το άλλο 25W, άρα πιο δυνατό". Ούτε που θα καταλάβεις διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

Αυτό που έβαλες εσύ (με ισχύ 3W) ανάθεμα κι αν θα ακούγεται ανάμεσα στις ομιλίες. Απίστευτα αδύναμο. 

Γενικά, αξιοπρεπές ηχείο (πόσο μάλλον για πάρτυ!) με 50€ δε παίρνεις! Καλύτερα ψάξου να δανειστείς / νοικιάσεις κάποιο σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Ασύρματα πρέπει να είναι γιατί η playlist θα είναι από το λάπτοπ στο δωμάτιό μου. Πέρυσι δοκιμάσαμε να βάλουμε το ίδιο το λάπτοπ μέσα στο δωμάτιο του πάρτυ αλλά όλα τα μικρά κόλλησαν σε αυτό και το πάρτυ ήταν σερφάρω στο ίντερνετ.

Μήπως να χρησιμοποιήσω τα ηχεία του iPad;

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Όχι με τα ηχεία του ipad δεν θα κάνεις δουλειά, θα ακούει μόνο αυτός που κάθεται δίπλα από αυτό. Μια λύση είναι τα 2.1 ηχέια που προτάθηκαν και σύνδεση με το λαπτοπ ή κανα δανεικό στερεοφωνικό όπως είπαν τα πιαδιά πιο πάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι με τα ηχεία του ipad δεν θα κάνεις δουλειά, θα ακούει μόνο αυτός που κάθεται δίπλα από αυτό. Μια λύση είναι τα 2.1 ηχέια που προτάθηκαν και σύνδεση με το λαπτοπ ή κανα δανεικό στερεοφωνικό όπως είπαν τα πιαδιά πιο πάνω.

Επειδη η playlist ειναι μεσω spotify και ο υπολογιστης δεν θελω να μετακινηθει, μπορω τα συγκεκριμενα ηχεια να τα συνδεσω στο κινητο ωστε να βαλω το κινητο στο δωματιο και να ρυθμιζω την playlist μεσω spotify connect?

Επεξ/σία από technology_guy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...