Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχε δει αυτο ο αδερφος μου , ποια η γνωμη σας ? 

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_lenovo-h30-05-ss-dt-a4-6210-4gb-1tb-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-2gb-90bj007ngm--1172946.html

καλα γιατι τοσο hate , εγω μια ερωτηση εκανα ρε φιλε χαχαχαχχαχαχαχαχαχα

ωραια μπορει μηπως καπως , να μου φτιαξει απο eshop μια συνθεση μαζι με λογισμικο μεχρι με 300 ευρω ? ευχαριστω  πολυ !

Το Hate δεν είναι προς εσένα αλλά στα μηχανήματα. Είναι σκέτη κοροιδία. Είχα δει πριν κανα 2 χρόνια ένα τέτοιο στα public με τιμή 1400. Είδα τι χαρακτηριστικά είχε και υπολόγισα την τιμή του αν τα έπαιρνες ξεχωριστά τα κομμάτια από άλλα καταστήματα. Το έβγαλα περίπου 1000. Μπορείς να το κατανοήσεις? Όποιος το αγόρασε του έκλεψαν 400 ευρώ. Από την άλλη όμως αν κάποιος έχει μαγαζί μπορεί στην περίπτωση αυτή να αγοράσει ένα έτοιμο επώνυμο όμως μηχάνημα όπως Dell ή HP μιας και δίνουν 5ετή εγγύηση. Για ένα μαγαζάκι η εγγύηση είναι σημαντική

Δημοσ.

Προς τον ts: Πλέον σχεδόν από όπου και να πάρεις υπολογιστή κομμάτι κομμάτι, στο στήνουν δωρεάν. Ποιος ο λόγος να πάρεις κονσέρβα;

Πόσο καιρό έχεις το κλειδί?

Έχω πάρει κι εγώ 3-4 άδειες από αγγελίες εδώ στο forum. 2 Από αυτές τις έχω πάνω από ένα χρόνο, σχεδόν 2 ενώ οι υπόλοιπες περίπου 5-8 μήνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...