Geno Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλησπέρα!!! Έχω την R7 370.... Σήμερα μου εμφάνισε πρόβλημα. Όταν παίζω ένα παιχνίδι ξαφνικά μαυρίζει η οθόνη,ενώ το pc λειτουργεί,μόνο... κοίταξα θερμοκρασίες,έκανα ένα test με το furMark,και παρατήρησα ότι η θερμοκρασία ανεβαίνει σφαίρα πχ από 35 πάει 67 και εκεί ξαφνικά σβήνει.Ανέβασα και το speed στα fan της κάρτας άλλα συμβαίνει το ίδιο... Αν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει.Ευχαριστώ!!!!
Ghost007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλησπέρα!!! Έχω την R7 370.... Σήμερα μου εμφάνισε πρόβλημα. Όταν παίζω ένα παιχνίδι ξαφνικά μαυρίζει η οθόνη,ενώ το pc λειτουργεί,μόνο... κοίταξα θερμοκρασίες,έκανα ένα test με το furMark,και παρατήρησα ότι η θερμοκρασία ανεβαίνει σφαίρα πχ από 35 πάει 67 και εκεί ξαφνικά σβήνει.Ανέβασα και το speed στα fan της κάρτας άλλα συμβαίνει το ίδιο... Αν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει.Ευχαριστώ!!!! θερμοκρασια νορμαλ ειναι δεν νομιζω οτι εχεις θεμα με αυτο... μηπως κανα καλωδιο τπτ η μπορει και η οθονη να κανει τπτ κουλα... οταν στο ξανακανει δοκιμασε να βγαλεις το καλωδιο απο την οθονη και δες αν σου γραψει no display found ... αν το βγαλει τοτε μαλλον δεν ειναι η οθονη οποτε παμε σε αλλο θεμα ισως τπτ οδηγοι αλλοι ....
Geno Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Έβγαλα τους drives και τους ξαναεγκατέστησα άλλα το ίδιο...ή οθόνη φαίνεται μια χαρά.
Ghost007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Έβγαλα τους drives και τους ξαναεγκατέστησα άλλα το ίδιο...ή οθόνη φαίνεται μια χαρά. δλδ παλι μαυριζει και δεν επανερχεται ? εβγαλες εβαλες το καλωδιο και τπτ ?
Geno Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 ναι η οθόνη γράφει ''ελέγξτε το καλώδιο''.Άλαξα τώρα οθόνη και δεν το έχει ξανά κάνει προς το παρόν... 1
Ghost007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 ναι η οθόνη γράφει ''ελέγξτε το καλώδιο''.Άλαξα τώρα οθόνη και δεν το έχει ξανά κάνει προς το παρόν... χμμ...οκ ..παρακολουθατο προς το παρον και αν στο ξανακανει και με αυτη το ξαναβλεπουμε το θεμα... και δες και αν στο κανει και σε αλλο παιχνιδι η μονο σε ενα συγκεκριμενο...
Geno Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το εκανε ξανα τελικα...με το furMark κανω δοκιμες...αλλα το κανει και σε ολα τα παιχνιδια...
Ghost007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το εκανε ξανα τελικα...με το furMark κανω δοκιμες...αλλα το κανει και σε ολα τα παιχνιδια... δοκιμασε αλλους οδηγους μη βαζεις τους ιδιους...δε ξερω και καλα την ατι αλλα δες τπτ αλλες προτασεις για οδηγους απο το νετ και βαλε αλλους... και κανε σωστα την διαδικασια αν δε το εχεις κανει... http://www.insomnia.gr/topic/565123-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-drivers-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/
Geno Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το pc κανει σαν να κλεινει αλλα λειτουργει...υπαρχει περιπτωση να ειναι κανας επεξεργαστης;
Ghost007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το pc κανει σαν να κλεινει αλλα λειτουργει...υπαρχει περιπτωση να ειναι κανας επεξεργαστης; μπορει να φταιει εμμεσα αλλα αμεσα χλωμο...δλδ απο τπτ σεττινγκς ενεργειας τπτ τετοιο αναθεμα ..θελει ψαξιμο... δωσε πληροφοριες για το συστημα σου και αν εχεις ενσωματομενη δοκιμασε με αυτην να δεις μηπως αποκλεισουμε το θεμα καρτας τουλαχιστον ... και δες και θερμοκρασιες επεξεργαστη κλπ..
Geno Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Οκ φιλε θα το κοιταξω και θα ενημερωσω...ευχαριστω πολυ!!!
Xristaras12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 βάλε κάτι να παίξεις και τρέξε το hwmonitor και βλέπε θερμοκρασίες σε ολα τα εξαρτήματα. Αυτό που παρατηρείς μπορεί να οφείλεται και σε υπερθέρμανση τροφοδοτικού.
Geno Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 βάλε κάτι να παίξεις και τρέξε το hwmonitor και βλέπε θερμοκρασίες σε ολα τα εξαρτήματα. Αυτό που παρατηρείς μπορεί να οφείλεται και σε υπερθέρμανση τροφοδοτικού. Εδώ είναι ή θερμοκρασίες σε κανονική λειτουργία...
Geno Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Εδώ σε test με το FurMark...αυτή την φορά δεν μου έκλεισε.
razorbladeromance Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Κατέβασε drivers.βάλε catalyst 15.7.1 πολλοί που έχουν r9 380x αντιμετωπίζουν αυτό το προβλημα με τους crimson .εγώ αυτήν την κάρτα έχω που έχεις κι εσύ και δεν μου το έχει κάνει ποτέ το παθαίνουν όμως όσοι έχουν r9 380x.κάνε uninstall τους οδηγούς και καθαρή εγκατάσταση άλλους για να δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα