XMorsX Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Kαλησπερα. Χθες σταματησε να ανοιγουν οι εφαρμογες του Office 2016 χωρις να αλλαξω κατι στο συστημα. Αποφασισα να το κανω uninstall - install. Δεν μπορουσα να το κανω uninstall μεσω του πινακα ελεγχου, κολλουσε επ αοριστου στο παραθυρο για uninstall. Κατεβασα ενα utility της microsoft απο αυτη τη σελιδα. https://support.office.com/en-us/article/Uninstall-Office-2016-Office-2013-or-Office-365-from-a-PC-9dd49b83-264a-477a-8fcc-2fdf5dbf61d8 Τωρα ομως καθε φορα που προσπαθω να το κανω install κολλαει επ' αοριστου στην καρτελα "We are getting things ready". Εχω δοκιμασει να κλεισω antivirus / firewalls, να καθαρισω την registry με το ccleaner πριν την εγκατασταση και λιγο πολυ ολες τις προτεινομενες λυσεις απο την παρακατω σελιδα εκτος απο τον offline installer (δυστυχως δεν τα εχω αυθεντικα και δεν εχω office σε λογαριασμο microsoft, χρησιμοποιω προς το παρον το kmspico για την ενεργοποιηση, το οποιο προσωρινα το απεγκατεστησα σε περιπτωση που δημιουργουσε επιπλοκη). https://support.office.com/en-us/article/Why-is-Office-taking-so-long-to-install-0f09f357-3fef-42a6-b8aa-cef4c6c44bdf Oταν σταματω το office click to run μεσω task manager και χρησιμοποιω το utility για uninstall, αυτο εντοπιζει το office click to run και το κανει uninstall. Επισης εχω βρισκω καταχωρησεις στην registry ενος φακελου office στα πεδια HKEY_CURRENT_USER και HKEY_LOCAL_MACHINE. Οι οποιες βεβαια φευγουν μετα την χρηση του uninstall utility. Ευχαριστω εκ των προτερων.
l337 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δοκίμασε με revo uninstaller pro (έχει trial version)Αν δεν σου εμφανίζει στα εγκατεστημένα προγράμματα το office, πήγαινε πάνω στο "forced uninstall" και βάλε το path του office. Επέλεξε "moderate" και σε κάθε παράθυρο που σου ανοίγει πάτησε select all και κάνε delete τα πάντα.Kάνε αμέσως μετά rebοot και ύστερα κάνε εγκατάσταση το office ξανά.(αν έχεις εγκαταστήσει οτιδήποτε πρόσθετο του office που είναι σε διιαφορετικό folder (με του office), κάνεις το ίδιο και γι' αυτά. Kαι μετά πάντα reboot)
XMorsX Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Το ειχα σκεφτει το revo, αλλα τελικα καταφερα να το εγκατaστησω κατεβαζοντας νεο iso copy του office. Ισως το παλιο που ειχα να εγινε corrupted, να έληξε ή δεν ξερω τι αλλο προβλημα. Μια και μιλαμε για office, οταν ανοιγω ενα εγγραφο word πολλες φορες αρχικα το ανοιγει ως read-only. Οταν το κλεινω και το ξαναανοιγω ανοιγει κανονικα. Το εκανε αυτο πριν, το κανει και τωρα. Καμια ιδεα για το τι φταιει? Δεν ειναι σοβαρο προβλημα, αλλα ειναι ενοχληση.
arxaggelos Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Άντεξα με το 16 λιγότερο από δίμηνο (νόμιμο). Πολύ σύντομα συνειδητοποίησα ότι είχε πάρα πολλά προβλήματα και σχεδόν μηδενική διαφορά για τον μέσο χρήστη από άποψη features σε σχέση με το 13. Οπότε γύρισα τρέχοντας στο 13 και όλα δουλεύουν μια χαρά. Όλα τα παραπάνω σε νόμιμες εκδόσεις. Εάν τώρα βγήκαν στο μεταξύ fix κλπ, δεν το ξέρω, αυτά που σου λέω είναι για πριν 5-6 μήνες. 1
MySql Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Άντεξα με το 16 λιγότερο από δίμηνο (νόμιμο). Πολύ σύντομα συνειδητοποίησα ότι είχε πάρα πολλά προβλήματα και σχεδόν μηδενική διαφορά για τον μέσο χρήστη από άποψη features σε σχέση με το 13. Οπότε γύρισα τρέχοντας στο 13 και όλα δουλεύουν μια χαρά. Όλα τα παραπάνω σε νόμιμες εκδόσεις. Εάν τώρα βγήκαν στο μεταξύ fix κλπ, δεν το ξέρω, αυτά που σου λέω είναι για πριν 5-6 μήνες. Φίλε μου μια απορία εάν γνωρίζεις. Μέχρι και σήμερα έχω τα office 2007 αξίζει την μετάβαση σε νόμιμα 2013 ή 2016 ή μπορεί να υπάρχουν ασυμβατότητες σε είδοι υπάρχοντα αρχεία του 2007. Επίσης μπορώ να τρέχω και τις δύο σουίτες ταυτόχρονα στο pc μου; Ευχαριστώ
triptico Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Φίλε μου μια απορία εάν γνωρίζεις. Μέχρι και σήμερα έχω τα office 2007 αξίζει την μετάβαση σε νόμιμα 2013 ή 2016 ή μπορεί να υπάρχουν ασυμβατότητες σε είδοι υπάρχοντα αρχεία του 2007. Επίσης μπορώ να τρέχω και τις δύο σουίτες ταυτόχρονα στο pc μου; Ευχαριστώ Γινεται να εχεις και τα δυο εγκατεστημενα https://support.office.com/en-us/article/Office-2007-and-Office-2013-side-by-side-26418d8b-957e-4b4f-8c08-e18d0eae97ae?ui=en-US&rs=en-US&ad=US 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα