DYEL Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 οταν "ληξει" ο πυροσβεστηρας τι κανουμε? γινεται αναγομωση ή αυτο ισχυει μονο αν χρησιμοποιησεις τον πυροσβεστηρα πριν ακομα ληξει? οταν ληγει παίρνουμε καινουριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αναγόμωση κάθε χρόνο γίνεται απ΄όσο ξέρω και κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Για αυτοκινητο ειναι τοσο φτηνοι που δεν ξερω αν συμφερει αναγομωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Υπόψην οτι για να είσαι νόμιμος θα πρέπει να έχεις τους κανονικούς πυροσβεστήρες στο αμάξι και όχι τους compact του 1kgr που πουλάνε και έχουν μικρό μέγεθος για να χωράνε κάτω από το κάθισμα... Στο λέω γιατί κι εγώ δεν το γνώριζα.Σε πιθανό έλεγχο μπορεί κάλιστα να σου κόψουν πρόστιμο. Με βάση το ΦΕΚ Β' 272 - 16/02/2009 που αντικαθιστά το προηγούμενο ΦΕΚ Β' 1028 13/12/1995 , δεν αναφέρει πλεόν τα κιλά του πυροσβεστήρα αλλά τον τύπο και την κατασβεστική ικανότητα: Συγκεκριμένα: Τύπος: Ξηράς κόνεως ABC και για ρεύμα 1000V , δηλαδή ABCE. Κατασβεστική ικανότητα: 8A,34B,C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 το δινεις για αναγομωση.εχει δεν εχει χρησιμοποιηθει.κανονικα,θα πρεπει να αδειασει το υλικο,να γομωθει με καινουριο και να πρεσαριστει.αλλα κλασικ,οι περισοτεροι,αν δεν εχει δουλευτει,τσεκαρουν πιεσεις ,και σφραγιζουν.ειναι αυτοι που εχουν τις χαμηλες τιμες............. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 http://www.praktiker.gr/p/set-asfaleias-3-temaxion-7609 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μόνο εγώ θεωρώ τον πυροσβεστήρα στο αμάξι πρακτικά άχρηστο; Οκ - κι εγώ έχω (2κιλο μάλιστα) για να μη με γράψουν. Αλλά άμα πάρει φώκο το αμάξι μου θα βγω έξω και θ' αρχίσω να τρέχω μη κάνει μπαμ, ούτε που θα σκεφτώ να πιάσω τον πυροσβεστήρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 ^μαλλον ναι μονο εσυ.εγω παλι θα κοιταξω να πιασω τον πυροσβεστηρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μόνο εγώ θεωρώ τον πυροσβεστήρα στο αμάξι πρακτικά άχρηστο; Οκ - κι εγώ έχω (2κιλο μάλιστα) για να μη με γράψουν. Αλλά άμα πάρει φώκο το αμάξι μου θα βγω έξω και θ' αρχίσω να τρέχω μη κάνει μπαμ, ούτε που θα σκεφτώ να πιάσω τον πυροσβεστήρα. φιλε μου,πιστεψε με,αν τον χρειαστεις και δεν τον εχεις ή οπως εγω,δεν εχει πιεση,θα κλαις με μαυρο δακρυ.....για ενα γαμημενο πυροσβεστηρακι του ενος κιλου,θα εχανα το αμαξι,αν δεν με εκοβε λιγο.....αυτα τα μικρα κιλου, με υγρο,ειναι τα πιο αναξιοπιστα.αυτο για το οποιο εγραψα πιο πανω,ηταν ουτε ενος μηνα......και εχω πετυχει ληγμενο πενταετιας τετοιο μικρο,που ειχε ακομη την πιεση του....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuspid Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Έχοντας την ατυχία να έχω αντιμετωπίσει τρεις φορές φωτιά σε αυτοκίνητο (ευτυχώς όχι στο δικό μου), ένα έχω αποκομίσει: Οτιδήποτε κάτω από δύο κιλά σε πυροσβεστήρα, είναι για διακοσμητικούς λόγους... Οι μίας χρήσεως 750ml (νομίζω, δεν προτείνονται πια με τον νέο ΚΟΚ) κάνουν ένα φσσσσσσσ... και τελειώνουν σε 2-3 δευτερόλεπτα . Δεν προλαβαίνεις ούτε να στοχεύσεις την φωτιά... Οι ενός κιλού κρατάνε λίγο περισσότερο, σε καμία περίπτωση όμως δεν επαρκούν αν δεν προλάβεις την φωτιά κυριολεκτικά στην αρχή της και δεν έχει εξαλειφθεί ο λόγος έναρξης της (π.χ. βραχυκύκλωμα). Το αυτοκίνητο "λαμπαδιάζει" εντυπωσιακά γρήγορα, από την στιγμή που θα φανούν οι πρώτες φλόγες, ως την στιγμή που δεν πλησιάζεται στα δύο μέτρα, περνούν ελάχιστα λεπτά...τουλάχιστον σε αυτό που είδα με τα μάτια μου. Βασικά είναι μην σου τύχει, αλλά εγώ δίκιλο πυροσβεστήρα κουβαλάω εδώ και χρόνια (και τον πάω τακτικά για αναγόμωση). Α, και είναι στερεωμένος σε σημείο που να μπορώ να τον πιάσω από την θέση του οδηγού ! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 http://www.praktiker.gr/p/set-asfaleias-3-temaxion-7609 Υπόψην οτι για να είσαι νόμιμος θα πρέπει να έχεις τους κανονικούς πυροσβεστήρες στο αμάξι και όχι τους compact του 1kgr που πουλάνε και έχουν μικρό μέγεθος για να χωράνε κάτω από το κάθισμα... Στο λέω γιατί κι εγώ δεν το γνώριζα.Σε πιθανό έλεγχο μπορεί κάλιστα να σου κόψουν πρόστιμο. Με βάση το ΦΕΚ Β' 272 - 16/02/2009 που αντικαθιστά το προηγούμενο ΦΕΚ Β' 1028 13/12/1995 , δεν αναφέρει πλεόν τα κιλά του πυροσβεστήρα αλλά τον τύπο και την κατασβεστική ικανότητα: Συγκεκριμένα: Τύπος: Ξηράς κόνεως ABC και για ρεύμα 1000V , δηλαδή ABCE. Κατασβεστική ικανότητα: 8A,34B,C στην ουσια δηλαδη 2KG? απο οτι ειδα γρηγορα στο google αυτοι ειναι που εχουν αυτη την κατασβεστικη ικανοτητα. κανω λαθος? πηρα σημερα εναν 2KG 19 ευρω,καλη τιμη μου φανηκε σε σχεση με κατι αλλους που ειδα. http://www.praktiker.gr/p/set-asfaleias-3-temaxion-7609 ναι αλλα αυτος ειναι νομιμος? περα απο το οτι δεν θα βοηθουσε ιδιαιτερα οταν χρειαζοταν.. Βασικά είναι μην σου τύχει, αλλά εγώ δίκιλο πυροσβεστήρα κουβαλάω εδώ και χρόνια (και τον πάω τακτικά για αναγόμωση). Α, και είναι στερεωμένος σε σημείο που να μπορώ να τον πιάσω από την θέση του οδηγού ! ποσο συχνα δηλαδη τον πας για αναγομωση? λυπαμαι για την ατυχια σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 ναι αλλα αυτος ειναι νομιμος? περα απο το οτι δεν θα βοηθουσε ιδιαιτερα οταν χρειαζοταν.. σ'εμενα περναει κτεο. σε αμαξι της εργασιας (χιουνται) το εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 σ'εμενα περναει κτεο. σε αμαξι της εργασιας (χιουνται) το εχω. χα τωρα που το αναφερεις. εγω περασα κτεο περυσι με πυροσβεστηρα 750ml που ειχε ληξει το 2012.. και δεν ειχα καν φαρμακειο.. η αληθεια ειναι πως τοτε δεν ηξερα καν τι κοιτουσαν στο αμαξι αλλα απο οτι φαίνεται αυτα δεν τα κοιταξαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuspid Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ................................................................................................................................................................................................................................................................................. ποσο συχνα δηλαδη τον πας για αναγομωση? Όταν τον πάω για αναγόμωση, βάζουν αυτοκόλλητο με την επόμενη ημερομηνία αναγόμωσης. Αν θυμάμαι καλά είναι κάθε 2 χρόνια... λυπαμαι για την ατυχια σου! Όπως ανέφερα δεν κάηκε το δικό μου αυτοκίνητο: Ήταν πριν χρόνια σε ατύχημα στην Εθνική Οδό κοντά στην Μαλακάσα, σύγκρουση δύο αυτοκινήτων (όχι ιδιαίτερα σφοδρή). Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα λαμπάδιασε αφού είχαν βγει οι επιβάτες, βοήθησα με τον δίκιλο πυροσβεστήρα που είχα στο αμάξι (όταν σταμάτησα υπήρχαν δυο-τρεις άλλοι με μονόκιλους που προσπαθούσαν ήδη να περιορίσουν την φωτιά). Δυστυχώς η φωτιά δεν καταλάβαινε τίποτε, κάηκε ολοσχερώς μπροστά στα μάτια μας..., καλά που δεν τραυματίστηκε κανένας... Στις δύο άλλες περιπτώσεις τα πράγματα δεν ήταν τόσο δραματικά (ίσως γιατί ήμουν με το τετρακίνητο μου, όπου είχα στο πόρτ παγκάζ μεγάλο - 6κιλο πυροσβεστήρα και τον χρησιμοποίησα αμέσως όταν φάνηκαν οι πρώτες φλόγες...). Αφορούσαν αυτοκίνητα της παρέας μου σε εξορμήσεις 4χ4, την μία φορά από βραχυκύκλωμα λαμπάδιασε στον χώρο της μηχανής, την άλλη από χόρτα κάτω από το αυτοκίνητο (χλωρά - Γενάρη μήνα και βροχερή μέρα, δεν πίστευα τα μάτια μου!! ). Και στις δύο περιπτώσεις το σώσαμε , αν και καταλήξαμε με καψαλισμένα τετρακίνητα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Υπάρχουν και τα bonpet τα οποία είναι κορυφαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα