Kostasspil Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δεν σου άρεσε το G4? Μαζί με το G2 τα θεωρώ ότι καλύτερο έχει βγάλει η LG τα τελευταία χρόνια
chrisxkar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δεν σου άρεσε το G4? Μαζί με το G2 τα θεωρώ ότι καλύτερο έχει βγάλει η LG τα τελευταία χρόνια το οποιο σιγα σιγα τα τρωει τα boot loops του ομως.Δεν ειχε κατι το ιδιαιτερα διαφορετικο δεν μου εκανε κατι εντυπωση ωστε να το αγορασω.
vastegial_74 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Αυτή στη δεύτερη φωτογραφία είναι η Βανδή...? στα 25 της...? time travel exists! Η Βανδή στα 25 της ήταν ένα μαυροτσούκαλο με λυκότριχα. Skroutzοσχόλια: "το κούμπωμα κάτω.Χαλάρωσε ήδη μετά απο χρήση 12 ημερών." "πορτάκι μπαταρίας μετά από μερικά βάλε βγάλε άρχισε και χαλαρώνει.... (ίσος έτυχε σε μένα δεν ξέρω)" Κάτι τέτοιο φαντάστηκα και εγώ ότι θα γίνει τη μέρα που το ανακοίνωσαν :/ Οποιαδήποτε μορφής κούμπωμα το λιώσεις στο άνοιξε κλείσε θα χαλαρώσει. Απλή λογική.
russianpa50 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Αυτή στη δεύτερη φωτογραφία είναι η Βανδή...? στα 25 της...? time travel exists! Κατερίνα Γερονικολού..... ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .....STAR http://www.star.gr/Pages/Media.aspx?art=302165&artTitle=katerina_geronikolou_mila_gia_to_rolo_tis_roxanis_sti_seira_tou_star_treli_oikogeneia οσο για το 5αρι μου αρεσει μπορω να πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις