Unforgiven21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω μερικα μικροφωνα π ειναι για υπολογιστη δεν κανουν σε μεικτες;;γτ συνδεσα ενα και δε δουλευει καθολου..υπαρχουν μικροφωνα αποκλειστικα για υπολογιστες και αποκλειστικα για μεικτες;;;κατικαι για τα δυο δεν υπαρχει;;
micos000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Τι βύσμα έχει το μικρόφωνο που πήρες; Αν είναι μονοφωνικό μικρό καρφάκι (mono jack 3.5'' ) τότε κάνει. π.χ. Ο μίκτης έχει είσοδο mic ή μόνο aux; Θα πρέπει να έχει μια θηλυκή είσοδο για το βύσμα του μικροφώνου. Επίσης πρέπει να ξέρεις τι απαιτήσεις έχει ο μίκτης σου και εάν θέλει το μικρόφωνο να είναι προενισχυμένο ή αν έχει δικό του προενισχυτή.
Unforgiven21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 εχω ενα μικροφωνο με δικο του βυσμα 6,3 χιλ ο μεικτης εχει 2 θυρες για μικροφωνο 6,3..εχω ανταπτορα απο 6,3 σε 3,5 αλλα μολισ συνδεσω μκροφωνο 3,5 δεν δουλευει..γιατι;;
micos000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Το μικρόφωνο έχει ένα μαύρο δαχτυλίδι ή περισσότερα; Στην πλειονότητα τους η θύρες για μικρόφωνο είναι μονοφωνικές (ένα μαύρο), οπότε αν το μικρόφωνο σου έχει περισσότερα δε θα δουλέψει σωστά. Επίσης δες τι μικρόφωνο είναι (πυκνωτικό, δυναμικό) γιατί το καθένα θέλει και διαφορετική αντιμετώπιση και το ένα από τα δύο νομίζω θέλει έξτρα προενίσχυση, οπότε ένας απλός μίκτης χωρίς προενίσχυση δε θα μπορέσει να το δουλέψει.
Unforgiven21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 ειναι ενα μικροφωνο των 5 ευρω με jack 3,5mm στον μεικτηδε δουλευει...εχει θεμα ο μεικτης;;;πως θα το κανω να δουλευει;;
micos000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Υπάρχει κάποιο λινκ να το δω; Επίσης πες μας το μοντέλο του μείκτη. Στο pc δουλεύει γιατί η κάρτα ήχου κάνει προενίσχυση του μικροφώνου. Ο μείκτης, αν είναι φθηνός, δε νομίζω να έχει προενισχυτή. Επίσης, μπορεί το μικρόφωνο να θέλει έξτρα +5 volts.
achouvi Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Αν μίκτης έχει είσοδο aux πάρε μετάτροπεα mic σε aux. Αν το αντίθετο πάρε μετατροπέα aux σε mic αν και καμια κονσολα δεν έχει τέταια υποδοχή εκτος κι αν έχεις καμια παλιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα