La_MoRt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Από ποιο μαγαζί είπαμε είναι; Πάλι καλά αφού έβγαλες άκρη.
ekptotos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ειναι απο το guarndy.gr . Οχι δεν εχω παράπονο προς το παρόν μια χαρά συνεννοηθήκαμε
kwstasps Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ειναι απο το guarndy.gr . Οχι δεν εχω παράπονο προς το παρόν μια χαρά συνεννοηθήκαμε Αντε ρε πατριδα μπραβο!υπομονη τωρα...
ekptotos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ηράκλειο . Να πω κατι πριν την στείλω; εκανα δοκιμές ulps ανοιχτο κλειστο κ τα ιδια. Αλλα δηναμωσα λιγο power limit και κάτι αλλο που εχει σχέση με το ρεύμα της καρτας αυτά και τα δυο τα ανέβασα 10% και δουλεύει τελεια.λετε να μη τραβαει σωστό ρευμα; ρωταω για να ξερω τι να πω στον τεχνικό για να τον βοηθήσω
jgeorgiou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 αν έχεις πρόσβαση σε καλύτερο τροφοδοτικό για δοκίμασε το πριν ξεκινήσεις την διαδικασία του πήγαινε-ελα στην κάρτα γραφικών
ekptotos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το τροφοδοτικό είναι καινούργιο 750w. Coolermaster. Λοιπον power limit kai gpu voltage
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μην πεις τίποτα για ρεύματα, κάνε τον κινέζο. Ναι, για να δουλεύει με παραπάνω τάση δεν σηκώνει τα ρολόγια, όπως σου είπα εξαρχής.
ekptotos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Πως γίνεται να μην σηκώνει τα ρολογιααφου ειναι factory oc. Δλδ βα την στείλω;
La_MoRt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εγώ βλέπω θέματα γενικότερα στη συγκεκριμένη υλοποίηση που τη προτείνουν και σα τη καλύτερη. Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί είναι η καλύτερη; Μόνο για τις θερμοκρασίες; Γιατί για support η μαμά εταιρεία σου λέει μίλα με το προμηθευτή και όσο αναφορά πρόβληματα υπάρχουν μπόλικα. Μάλλον για προχειρόδουλειά μου φαίνεται τελικά παρά για καλή.
ekptotos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ναι κ εγω που το εψαξα λιγο χθες πολλά παραπωνα γενικα απο tonga . Αρσ εφυγε ακλαφτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα