La_MoRt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Από ποιο μαγαζί είπαμε είναι; Πάλι καλά αφού έβγαλες άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekptotos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ειναι απο το guarndy.gr . Οχι δεν εχω παράπονο προς το παρόν μια χαρά συνεννοηθήκαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ειναι απο το guarndy.gr . Οχι δεν εχω παράπονο προς το παρόν μια χαρά συνεννοηθήκαμε Αντε ρε πατριδα μπραβο!υπομονη τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekptotos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ελα ρε απο κρητη εισαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ελα ρε απο κρητη εισαια Ναι Ρεθυμνο.εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekptotos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ηράκλειο . Να πω κατι πριν την στείλω; εκανα δοκιμές ulps ανοιχτο κλειστο κ τα ιδια. Αλλα δηναμωσα λιγο power limit και κάτι αλλο που εχει σχέση με το ρεύμα της καρτας αυτά και τα δυο τα ανέβασα 10% και δουλεύει τελεια.λετε να μη τραβαει σωστό ρευμα; ρωταω για να ξερω τι να πω στον τεχνικό για να τον βοηθήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το power limit κ τι αλλο?μηπως τα volt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 αν έχεις πρόσβαση σε καλύτερο τροφοδοτικό για δοκίμασε το πριν ξεκινήσεις την διαδικασία του πήγαινε-ελα στην κάρτα γραφικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekptotos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το τροφοδοτικό είναι καινούργιο 750w. Coolermaster. Λοιπον power limit kai gpu voltage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μην πεις τίποτα για ρεύματα, κάνε τον κινέζο. Ναι, για να δουλεύει με παραπάνω τάση δεν σηκώνει τα ρολόγια, όπως σου είπα εξαρχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekptotos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Πως γίνεται να μην σηκώνει τα ρολογιααφου ειναι factory oc. Δλδ βα την στείλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ε προφανώς και έχει κάποιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tazmaaaz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Πολλά προβλήματα η σειρά 380... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εγώ βλέπω θέματα γενικότερα στη συγκεκριμένη υλοποίηση που τη προτείνουν και σα τη καλύτερη. Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί είναι η καλύτερη; Μόνο για τις θερμοκρασίες; Γιατί για support η μαμά εταιρεία σου λέει μίλα με το προμηθευτή και όσο αναφορά πρόβληματα υπάρχουν μπόλικα. Μάλλον για προχειρόδουλειά μου φαίνεται τελικά παρά για καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekptotos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ναι κ εγω που το εψαξα λιγο χθες πολλά παραπωνα γενικα απο tonga . Αρσ εφυγε ακλαφτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα