Προς το περιεχόμενο

Θελω την γνωμη σας 2

ekptotos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ulps τι ειναι; για να δω αν ειναι και ανοιχτό

Στο msi afterburner που δουλευω εγω το εχει στις πρωτες ρυθμισεις μεσα.λογικα πρεπει να το εχει κ το δικο σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον όπως είπα και πιο πρίν μίλησα με την sapphire και μου λεει αυτο.Dear Customer :

Please refer to the warranty policy - http://www.sapphiretech.com/support.asp?lang=eng

Then prepare your receipt and contact your retailer directly to check if the card was defective and need to go RMA process.

Thanks for your cooperation.

Λοιπον όπως είπα και πιο πρίν μίλησα με την sapphire και μου λεει αυτο.Dear Customer :

Please refer to the warranty policy - http://www.sapphiretech.com/support.asp?lang=eng

Then prepare your receipt and contact your retailer directly to check if the card was defective and need to go RMA process.

Thanks for your cooperation.

Έχει ξανά αναφερθεί πως αυτή η εταιρεία δε κάνει απευθείας RΜΑ και σε παρόμοιο θέμα που έχει πάλι εδώ μέσα ο χρήστης αναγκάστηκε να πάει στο κατάστημα που τη πήρε με την απόδειξη. 

Ε μα στο κατάστημα θα την στείλω. Μακαρι να βγει ακρη γτ ειναι σκρουτζομαγαζο

Δώσε μια ενημέρωση αν θέλεις φυσικά για την εξέλιξη.

Λοιπον ετρεξα το sapphire trixx με κλειστο ulps και κρασαρε παλι. Τι κανουμε;

Φιλε μου μην κουραζεσαι αδικα!πακετο κ πισω!

Σωστό αλλα πολυ φοβαμαι οτι δε θα βρουν κατι. Γιατι θελει ψαξιμο και αυτοι θα τρεξουν ενα πρόγραμμα θα βγαλει οτι δεν έχει τπτ και ολα κομπλε

μια βδομαδα τους ειχα και την τεσταρανε σε μενα...λεγανε πως ηταν μια χαρα αλλα ελα που δεν ηταν.τραβα και φωτος με το προβλημα και κανα βιντεο.

• Like 2

Σε ευχαριστω ρε κωστα που ασχολείσαι .να σαι καλα

Το ιδιο θα εκανες κ συ!απλα κρατας μας ενημερους για τις εξελιξεις!

Καλησπέρα στην ομαδα και στα παιδια. Λοιπόν μίλησα με το μαγαζι που ειχα παρει την καρτα τους ειπα τα προβληματα που βγαζει ρωτησα εαν εχουν ξαναδει κατι παρομοιο σε καρτα γραφικων και απο οτι μου εδωσαν να καταλαβω ηταν πως ναι. Θα την εχω σε αψογη κατασταση η καινουρια μονο που θα παρει 3 εβδομάδες καθώς μενω κρητη και το μαγαζι ειναι αθηνα. Αυτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...