ekptotos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Λοιπόν εχοντας ανοίξει και αλλο topic σχετικο . Λαμβάνω το σφαλμα που εχω στη φώτο μετα απο δοκιμες σε καινούργια drivers και μετα απο κουβεντα με τα παιδιά απο εδω συνεχισα να βλέπω το σφαλμα . Αλλα σημερα κατέβασα το sapphire trixx και έκανα downclock την gpu , τωρα βαραω 3 ωρες και δε μου εχει παρουσιασει τπτ. Η καρτα ειναι r9 380 nitro 4g. Τι λετε να φταίει μηπως τα ρευματα της καρτας; να την σειλω για αλλαγη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δεν σηκώνει το εργοστασιακό OC λογικά, αφού δουλεύει σε downclock. Προφανώς την πας πίσω για αλλαγή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekptotos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Πως μπορω να το τεσταρω αυτο υπαρχει καποιον τροπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Να τη κρατήσεις για κάποιο χρονικό διάστημα με downclock και να κάνεις κανένα futuremark να δεις αν θα σου παρουσιάσει τίποτα. Αυτό το πράγμα με τα downclock έχει γίνει νέα μόδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekptotos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τι θα πρεπει να μου παρουσιασει. Και τι εννοεις λέγοντας ειρωνικά αυτα εχουν γινει μοδα. Εχω προβλημα και ψαχνω το καθε τι... δεν το κανω για καμια μοδα .... απλα πληρωσα για factory oc gpu και απαιτώ αυτο που πλήρωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 όπα παρεξήγησες δεν εννοούσα εσένα, μιλάω για την AMD. Δε ξέρω αν φταίνε οι drivers ή υλοποιήσεις των εταιρειών πάντως συμβαίνει συχνά. Αν με το downclock δουλεύει σωστά και δεν έχεις προβλήματα τότε δοκίμασε και μια με stock ρολόγια να δεις αν είναι εκεί το πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekptotos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Και επίσης πέστε οτι την στελνω για αλλαγη και την κανουν έλεγχο αυτοι και μου λενε φιλαρακι μια χαρα ειναι η καρτα που σου πασαραμε εγω τι να τους πω Sorry για το αποτομο αλλα καταλαβαίνεις. Οταν λες στοκ ρολογια εννοεις οταν την πείρα; δλδ πριν το underclock? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Kανα video βγάλε και φωτογραφίες. Με περιγραφή να την δώσεις πίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Και επίσης πέστε οτι την στελνω για αλλαγη και την κανουν έλεγχο αυτοι και μου λενε φιλαρακι μια χαρα ειναι η καρτα που σου πασαραμε εγω τι να τους πω Sorry για το αποτομο αλλα καταλαβαίνεις. Οταν λες στοκ ρολογια εννοεις οταν την πείρα; δλδ πριν το underclock? Δε πειράζει δε το διευκρίνισα και εγώ για να καταλάβεις. Ναι εννοώ όπως όταν τη πήρες. Το καλύτερο είναι αυτό που σου πρότεινε ο Sheo για την επιστροφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekptotos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εχω ανοίξει ticket με την sapphire και ειπα τι ακριβώς παίζει. Επίσης σκέφτομαι να παω το μηχάνημα για εναν έλεγχο στο Πλαίσιο μιας και είναι 20 ευρο. Πριν την στείλω απο το σκρουτζομαγαζο οπου την αγόρασα, τι λετε Επίσης πόση ωρα να τρεχω το future mark και τι πρεπει να μου βγαλει αν εχει προβλημα και τι αν δεν εχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τζαμπα λευτα θα δωσεις στο πλαισιο. Μιλα με την sapphire και βγαλε ακρη. Επισης μιλα με το καταστημα απο οπου την αγορασες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εχω ανοίξει ticket με την sapphire και ειπα τι ακριβώς παίζει. Επίσης σκέφτομαι να παω το μηχάνημα για εναν έλεγχο στο Πλαίσιο μιας και είναι 20 ευρο. Πριν την στείλω απο το σκρουτζομαγαζο οπου την αγόρασα, τι λετε Επίσης πόση ωρα να τρεχω το future mark και τι πρεπει να μου βγαλει αν εχει προβλημα και τι αν δεν ε ειχες πει οτι ολα ξεκινησαν μετα απο update στο bios της μητρικης...δεν ξαναβαζεις την παλια εκδοση να δεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekptotos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Να πω και ενα αλλο κουφο τωρα τρεχω με νορμαλ ρολογια δλδ στοκ αλλα εχω και ανοιχτο το sapphire trixx απλα ειναι ανοιχτο . Και παιζω παλι κανονικα. Δλδ με την λειτουργια ενος 3rd party program δουλευει ρολοι. Τι να πω δε ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 μηπως το 3rd party program απλα εχει το ulps disable γιαυτο και δουλευει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekptotos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ulps τι ειναι; για να δω αν ειναι και ανοιχτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα