tsilitheo1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Στα 10 γιατι εχεις προβλημα;;;. Εχω φλασαρει παμπολλα κινητα στα 10 ,ακομα και mediatek, και ποτε δεν ειχα θεμα. Κοιτα τους ντραιβερς
AbyssD Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Οι Drivers ειναι το θεμα.. Τελος παντων ειδικα γι αυτο το κινητο εχω κανει εγκατασταση τα Windows 7 στον σκληρο μου γιατι με πεδευει παρα πολυ και θελω να τελειωνω για να το δωσω στον ξαδερφο μου οπου ειναι και το δωρο του. Με Windows 7 δεν εχουν θεμα οι Drivers
AbyssD Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δοκιμασα τουλαχιστον 10 Rom και δεν εβγαλα ακρη τα παραταω..
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Αν δοκιμασες τοσες ρομ ,και ακομα τιποτε,ειναι χαρντγουερ... Επιμενω στις επαφες... Επισης δοκιμασε να το βαλεις "μονο 3g" και δες αν....
AbyssD Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Αν δοκιμασες τοσες ρομ ,και ακομα τιποτε,ειναι χαρντγουερ... Επιμενω στις επαφες... Επισης δοκιμασε να το βαλεις "μονο 3g" και δες αν.... Το εχω δοκιμασει και σε 3g δεν κανει κατι.. Επισης ακολουθησα της οδηγιες σου με τις επαφες.. Θα το παραδωσω στον ξαδερφο μου και αμα θελει ας παει σε μαστορα να το φτιαξει. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα