Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εδω και λιγο καιρο εχω αλλαξει σπασμενη στο κινητο του τιτλου το οποιο καθοταν προηγουμενος για 6μηνες+ χωρις να δουλευει γιατι ειχε σπασμενη οθονη. Το θεμα ειναι οτι πριν δουλευε η Sim αλλα απο την στιγμη που εφτιαξα την οθονη δεν πιανει δικτυο αν και την αναγνωριζει οταν την βαζω μεσα, και μου ζηταει να κανω Restart και στην αναζητηση δικτυου βλεπει το Cosmote αλλα οταν το επιλεγω αποτυγχανει μετα απο λιγο να κανει συνδεση.

Παραθετω 2 φωτογραφιες

http://prntscr.com/b8o8ig
http://prntscr.com/b8o851

Εχω περασει Stock Rom μπας και φτιαξει αλλα τιποτα.. Ειχα περασει και Modem πριν περασω Stock rom..

Στον Γερμανο που πηγα σημερα κατι εκανε ο υπαλληλος στο Service και επιασε σημα η Sim, το εβαλα στην τσεπη μου και μετα απο 30 λεπτα που το κοιταξα στο σπιτι μου ειχε χαθει το σημα και εκανε παλι το ιδιο πραγμα χωρις να το πειραξω εγω ετσι οπως μου το εδωσε ο υπαλληλος δηλαδη το ειχα.. Και δυστυχως δεν μου αποκαλυψε τι εκανε λογικα καποιον ειδικο αριθμο θα πληκτρολογησε στο Phone Dialpad..

Γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω η τι μπορει να εκανε ο υπαλληλος?? Δεν το πειραξε το κινητο απο θεμα Hardware αρα καθαρα απο λογισμικο κατι παιζει..

post-320944-0-18988300-1464269305_thumb.png

post-320944-0-42838500-1464269307_thumb.png

Δημοσ.

Εχεις δοκιμασει με αλλες sim?

Τωρα τι μπορει να του εκανε ο υπαλληλος..Ξαναπερνα και καντου μια ερωτηση.

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει 3ης διαφορετικες Sim η οποιες δουλεουν περιφημα σε αλλα κινητα. Ισως να ξανα παω αλλα απο αυτο που εγινε μαλλον δεν ειναι μονιμη η λυση του υπαλληλου..

Δημοσ.

Βγαλε το πισω καπακι. Θα δεις δυο επαφες που ακουμπουν στα αντιστοιχα σημεια στο καπακι. Καθαρισε(ξυσε) τις επαφες. Επισης και στο καπακι. Ανασηκωσε λιγο τις επαφες με μια καρφιτσα.

Δημοσ.

Βγαλε το πισω καπακι. Θα δεις δυο επαφες που ακουμπουν στα αντιστοιχα σημεια στο καπακι. Καθαρισε(ξυσε) τις επαφες. Επισης και στο καπακι. Ανασηκωσε λιγο τις επαφες με μια καρφιτσα.

Δεν υπαρχει κατι τετοιο σε αυτο το κινητο.. Και δεν πιστευω οτι ειναι θεμα hardware.. Αφου ο αλλος το εφτιαξε χωρις να το ανοιξει το κινητο.. Κατι θα πληκτρολογησε φαινεται..

Δημοσ.

Το ξερω το εχω ανοιξει το κινητο και του εχω αλλαξει και οθονη μονος μου.. Για τις επαφες που μου ελεγες ειπα οτι δεν βλεπω κατι τετοιο..

Δημοσ.

Γνωμη μου: Δεν σου εγγυομαι οτι το θεμα ειναι στους ακροδεκτες της κεραιας ,που αν ειχες κανει τον κοπο να δεις το βιντεο ,θα τους εβλεπες. Επισης, απο την απαντηση σου, εικαζω οτι απλα εχεις δει τα δυο βιδακια που σου γραφω... Ποτε δεν αλλαξες οθονη... Εσυ... Καποιος αλλος,ισως. Αν ειχες αλλαξει την οθονη εσυ,θα ειχες δει τις επαφες... 01:47 στο βιντεο. Θα δεις τις επαφες και στην μητρικη,και στο καπακι. Η κεραια ειναι πανω στο καπακι. Δεν μπορω να στο πω πιο απλα. Το οτι δεν εχει σημα το κινητο σου,δεν εχει να κανει με λογισμικο,αφου διαβαζει την καρτα,αλλα με αδυνατο σημα.... Πιεσε με δυναμη το καπακι στο σημειο που βλεπεις στο βιντεο,να δεις αν πιασει σημα

• Like 1
Δημοσ.

Δες σε παρακαλω την φωτογραφια του Link σου εχω σημαδεψει τις επαφες νομιζω. Και απο οτι καταλαβαινω θελουν καθαρισμα κλπ?

http://prntscr.com/b9ewfp

Δημοσ.

Βλεπω οτι τελικα καταλαβες τι ελεγα... Ναι ,αυτες οπως επισης και τις δυ πανω αριστερα και δυο πανω δεξια γιατι δεν ειμαι σιγουρος ποιες ανηκουν στην σιμ, ή στο wifi ή στο bluetooth... Το πιθανοτερο ειναι η πιο κοντινη στον sim card reader, αλλα δεν χανεις τιποτε να τις ξυσεις ολες και να ανασηκωσεις λιγοοο τα πινακια με μια καρφιτσουλα....

Επισης, τι εννοεις λεγοντας "ειχα περασει και μοντεμ" ;;;;

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω.. Λιγο που καθαρισα αυτες που εχω σημαδεψει και υστερα απο πιεση σε αυτα δεν καταφερε να πιασει σημα.. Θα καθαρισω και τις υπολοιπες που ειπες. Περασα κατι τετοια http://forum.xda-developers.com/optimus-g-intl/general/og-e975-baseband-collection-t2806204

Δημοσ.

Μαλλον αθελα σου μπηκες σε βαθεια νερα και ισως εδωσες μονος σου την λυση απο το λινκ που εδωσες... Διαβασε Hey guys, i have a question. I'm using AOSPAL paranoid android ROM on my e975 and I have a certain signal issue.

First of all my phone couldn't take over the needed APN settings for my Data plan automatically so I had to manually add them.

Now if i set Data to prefer LTE over 3G (and i have LTE contract) it just loses network signal connection and says "no connectivity" then proceeds to reconnect to 3g, and this happens periodically about every 15 minutes, while always using 3g instead of LTE. Whenever it tries to reconnect to LTE i lose connection for a minute and then its back on 3g again...

So i have to keep my phone on 'prefer 3g internet' as because not to lose signal connectivity and be unreachable to those who want to contact me.

So my question is - is flashing a 20a/b baseband gonna fix that for me? I am on VIP network http://www.vip.mk/ Member of Telekom Austria group - and have Nano u-sim that i use with micro adapter if that info is of any help.

edit: nevermind i flashed a couple of these (more accurately, 10h, 20a and 20b) and none of them helped :/ I can't seem to get LTE to work. Any advice?

edit2(FIXED): randomly flashed XenonHD latest version (8-7-2015) and realized LTE started working! Backed up the modem, so i can put in my AOSPA rom, but after flashing realized i don't need to do it! The LTE (guessing modem) stick on my previous AOSPA ROM. So if anyone has baseband/gps(yes later realized i didnt have any gps, now its working)/LTE or any other modem/radio related issue - try other ROMs. Stock firmware modems are not always the answer.

Last edited by isakkeyten; 2015-08-12 at 5:59AM. Reason: FIXED

• Like 1
Δημοσ.

Θα το δοκιμασω.. Η βλακεια ειναι οτι στα Windows 10 το flashtool δεν αναγνωριζει το κινητο.. Αλλα θα το δοκιμασω ευχαριστω πολυ! Ξερεις μηπως πως κανεις backup το modem μιας Rom?

Δημοσ.

Εσυ για αρχη ξεκινα να φλασαρεις ρομς,αν δεν ειναι στις επαφες το προβλημα. Και οπως γραφει ο τυπος, η απαντηση δεν ειναι παντα στις στοκ. Βρες μια που δουλευει,και βλεπουμε... Επισης,ιμει σιγουρα εχεις,ετσι;;;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...