Προς το περιεχόμενο

windows 7 update fail

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "Άμεση Αναβάθμιση" το είδες ή όχι;

Για κατέβασε και πες μου τι κάνει.

Το τσεκαρω και ενημερώνω.

Δημοσ.

Λοιπον μολις σχολασα και με το που παω να δω το λαπτοπ για να το παω windows 10 βλέπω ότι έχει βρει 220 κατι ενημερώσεις οπότε δεν έκανα τιποτα απλα το άφφησα να κάνει εγκατάσταση.3 μέρες σερί πήρε λοιπόν!! 3 μέρες!!!!Ελεος

Δημοσ.

Και γω επεσε σε αυτη την περιπτωση.... με net framwork να μην μπορει να γινει εγκατασταση κλπ....

Εχω μπει στα λινκς που εδωσαν τα παιδια πιο πισω αλλα τπτ... ολο searching κανει χωρις να κανει εγκατασταση updates...

Εσυ bandicoot92 το ειχες μονιμα ανοιχτο το windows update για 3 μερες?

Δημοσ.

.

Και γω επεσε σε αυτη την περιπτωση.... με net framwork να μην μπορει να γινει εγκατασταση κλπ....

Εχω μπει στα λινκς που εδωσαν τα παιδια πιο πισω αλλα τπτ... ολο searching κανει χωρις να κανει εγκατασταση updates...

Εσυ bandicoot92 το ειχες μονιμα ανοιχτο το windows update για 3 μερες?

Ναι μόνιμα 3 μέρες , κάτεβασε και το mouse jigler ωστε να μην σου σβήνει ( εμένα προσωπικά μου έσβηνε χώρις αυτό).Θα στα βρει μην ανησυχείς απλα ειναι πολλές και αργεί να την βρει . Τεσπα στην περίπτωση την δικιά μου τελικά ενω εγκατέστησε υα πάντα απο ενημερώσεις δεν μου έφτιαχνε το wi fi και οι drivers απο το site της to shiva ήταν μάπα , δεν μπορούσα να βρω άκρη με τπτ. Παλι καλα ήταν γνήσια τα Windows και το έκανα upgrade και ολα φτιάξανε . Αν έχεις γνήσια πήγαινε σε 10 , και στο δικό μου desktop τα 10 άρια έχω και πιστεύω ειναι πιο καλα-όμορφα (προσωπική γνώμη)
Δημοσ.

Μάλλον  έχεις πρόβλημα με το Update KB3102810. Πάνε εδώ   https://support.microsoft.com/en-us/kb/3102810

Διάλεξε πρώτα πια  Windows έχεις, στο επόμενο παράθυρο διαλέγεις γλώσσα που θέλεις, κατεβάζεις το αρχείο, το τρέχεις χειροκίνητα, κάνεις επανεκκίνηση του υπολογιστή και δοκιμάζεις να κάνεις το κλασικό Update. Πάντα στην αρχή θέλει περισσότερο χρόνο.

Δημοσ.

Μάλλον  έχεις πρόβλημα με το Update KB3102810. Πάνε εδώ   https://support.microsoft.com/en-us/kb/3102810

Διάλεξε πρώτα πια  Windows έχεις, στο επόμενο παράθυρο διαλέγεις γλώσσα που θέλεις, κατεβάζεις το αρχείο, το τρέχεις χειροκίνητα, κάνεις επανεκκίνηση του υπολογιστή και δοκιμάζεις να κάνεις το κλασικό Update. Πάντα στην αρχή θέλει περισσότερο χρόνο.

Που σαι ρε φιλε τόσες μέρες που παλεύω :P τελικά το πήγα σε 10 και έφτιαξε, ευχαριστω .
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που σαι ρε φιλε τόσες μέρες που παλεύω :P τελικά το πήγα σε 10 και έφτιαξε, ευχαριστω .

Αγαπητέ αυτό που λες δεν λειτουργεί.. γιατί  η συγκεκριμένη ενημέρωση δεν εγκαθίσταται απλά τρέχει και αυτή αιωνία να βρει ενημερώσεις.

Αγαπητέ ανακαλώ… Μετά από 17 ώρες που έτρεχε συνεχόμενα η παραπάνω ενημέρωση τελικά εγκαταστάθηκε και μετά από επανεκκίνηση μέσα σε 20 λεπτά βρήκε τις πρώτες 187 ενημερώσεις. 1/6/2016

Επεξ/σία από bromiaris

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...