Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια δεν ξερω αμα το πρωτο που θελω ειναι ακριβως προγραμμα πχ οταν μπει καποιος στο pc γνωστος να μου λεει τι εχει κανει τα παντα πχ μπηκε σε αυτο τον φακελο μεταφερετε την εικονα σε αλλο φακελο αλλαξε την ωρα κτλπ καθε κινηση του η στο ιντερνετ αμα μπηκε στα εμαιλ κτλπ 

και το 2 ποιο ειναι το ποιο ευκολο προγαμμα για να περασουν οι ταινεις με υποτιτλους σε dvd? 

ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια δεν ξερω αμα το πρωτο που θελω ειναι ακριβως προγραμμα πχ οταν μπει καποιος στο pc γνωστος να μου λεει τι εχει κανει τα παντα πχ μπηκε σε αυτο τον φακελο μεταφερετε την εικονα σε αλλο φακελο αλλαξε την ωρα κτλπ καθε κινηση του η στο ιντερνετ αμα μπηκε στα εμαιλ κτλπ

Nαι, λύσεις (για το πρώτο που ζητάς) υπάρχουν.

Δεν πρόκειται όμως να γράψω εδώ (αν θελήσει ας το κάνει άλλος) διότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τους σκοπούς σου και πόσο καλόβουλοι (ή κακόβουλοι) είναι.

Παρόλα αυτά, θα σου δώσω ένα hint.

Τα πιο πολλά "προγράμματα" (ή όπως θέλεις πες τα) που κάνουν αυτό που ζητάς έχουν τον σκοπό να πέσεις εσύ ο ίδιος στην παγίδα, οπότε θέλει προσοχή.

Αν κι επιμένω, έτσι όπως το γράφεις, αυτό που θέλεις να κάνεις είναι παράνομο και ανήθικο από την στιγμή που εσύ ο ίδιος τους δίνεις το δικαίωμα στη πρόσβαση του υπολογιστή.

• Like 1
Δημοσ.

και το 2 ποιο ειναι το ποιο ευκολο προγαμμα για να περασουν οι ταινεις με υποτιτλους σε dvd? 

ευχαριστω

Μπορείς να κλειδώσεις το λογαριασμό σου με κωδικό και να ανοίξεις τον guest ή να δημιουργήσεις έναν απλό user με περιορισμένα δικαιώματα, έτσι ώστε να μην έχουν άλλοι πρόσβαση στις πληροφορίες σου. Ο απλό user απλά θα σερφάρει και θα δουλεύει με ότι υπάρχει ήδη στο pc και δε θα μπορεί να κάνει αλλαγές σε όλο το σύστημα, μόνο στο λογαριασμό του.

Δημοσ.

Με αυτα τα ελληνικα που γραφει, τον κοβω και ολιγον χαζουλη............ που σημαινει οτι και ξυλο θα φαει.......... και δε το ξερει κιολας.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι απλως το pc Μπορει να μπαινουν μικρα παιδια και να πειραξουν τιποτα η να σβησουν τιποτα αρα να ξερω τι ενεργειες εχουν γινει και δεν ειναι για μενα ευχαριστω ναι οντως ειμαι χαζουλης. Για το dvd δεν υπαρχει κατι δωρεαν που να κανει αυτη την δουλεια? ευχαριστω

Δημοσ.

Όπως είπα, μπορείς να δημιουργήσεις έναν τοπικό λογαριασμό με περιορισμένα δικαιώματα, οπότε δεν θα μπορεί κάποιος να κάνει αλλαγές που να επηρεάζουν το σύστημα και δεν θα μπορεί να μπει στα δικά σου email ή να πειράξει τα αρχεία σου.

Αν θέλεις μπορείς να βάλεις ένα parental control πρόγραμμα που να περιορίζει ακόμα και σε ποιες σελίδες θα μπορούν οι μικροί Αϊνστάιν να μπαίνουν και πόσες και ποιες ώρες θα μπορούν να συνδέονται.

Για το dvd, αν θέλεις δωρεάν δοκίμασε το dvd flick ή το freemake. Μόνο λίγο προσοχή στο 2ο κατά την εγκατάσταση ώστε να επιλέξεις custom installation και να ξετσεκάρεις ότι offers σου έχει επιλεγμένα. Το 1ο νομίζω ότι είναι καθαρό.

Δημοσ.

Οχι απλως το pc Μπορει να μπαινουν μικρα παιδια και να πειραξουν τιποτα η να σβησουν τιποτα αρα να ξερω τι ενεργειες εχουν γινει και δεν ειναι για μενα ευχαριστω ναι οντως ειμαι χαζουλης. Για το dvd δεν υπαρχει κατι δωρεαν που να κανει αυτη την δουλεια? ευχαριστω

Τότε, όπως σου γράφει και ο micos000, δημιούργησε έναν χρήστη με περιορισμένα δικαιώματα και άσε τους να μπάινουν από αυτό το profile.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...