Προς το περιεχόμενο

xperia neo v update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν λίγες μέρες πήρα το κινητό xperia neo v (για δεύτερη συσκευή). Το συγκεκριμένο κινητό έχει το android 2.3.4, η sony δίνει επίσημη αναβάθμιση 4.0.4. Όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή έχοντας το πρόγραμμα sony pc companion μου βγάζει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση λογισμικού 4.0.4 αλλά όταν φτάνει στο στάδιο της εγκατάστασης μου βγάζει σφάλμα ότι δεν υπάρχει ενημέρωση και με πετάει έξω. Έχω δοκιμάσει από δύο διαφορετικούς υπολογιστές και γίνεται το ίδιο. Πως θα μπορέσω να κάνω την αναβάθμιση? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Έχω κάνει και hardreset!   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή το έχω το κινητό σου προτείνω να μην κάνεις την αναβάθμιση ή να του περάσεις kitkat (με custom rom). θα κολλάει με το 4,0,4

Επεξ/σία από veteranos123
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το αφήνεις όπως είναι , αν περάσεις την ( επίσημη ) αναβάθμιση θα ψάχνεις για custom rom μετά.

Δημοσ.

Eχω κ εγω το Neo v κ εχω περασει με τον ιδιο τροπο την 4.0.4 

Τωρα που κολλαει σε εσενα δεν μπορω να ξερω 

Εγω παντως δεν χρειαστηκα να κανω ουτε hardreset ουτε να περασω costum rom ουτε τιποτα(παλι καλα γτ ειμαι ασχετος με αυτα),το κινητο παει μια χαρα (για τα δεδομενα του κ την ηλικια του)

Αλλα γενικα μεινε οπως εισαι,δεν υπαρχει λογος να το κανεις οπωσδηποτε 

Δημοσ.

Κακιστη συσκευη εν ετη 2016 και πλακα πλακα τωρα το ειδα οτι οντως πουλανε μεχρι και σημερα αυτη την συσκευη η οποια απο οτι θυμαμαι και πιο παλια ειχε και αρκετα θεματακια.

Εβλεπα τιμες που το πουλανε στα 30-40ευρω και πραγματικα με πιανανε τα γελια. 40ευρω για σαβουρα(κινητο 2011)με αθλια specs(λογικο μεν)και κακη μπαταρια??Και με 55ευρω μπορεις να αγορασεις καινουργιο σφραγισμενο Lumia 435 ή με 75ευρω Moto E(2015)παλι σφραγισμενο???

Αν εχεις ορεξη δοκιμασε να παιξεις με καποια custom rom γιατι το κινητο πλεον δεν ειναι για πολλα πολλα.

Δημοσ.

Πάντως με cm 11 και δεδομένο του hardware που έχει πάει καλούτσικα σε youtube, απλή πλοήγηση, χάρτες κλπ όπως και το facebook lite το πάει κομπλέ.

Πάντως με custom rom χάνεις το ραδιόφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως με cm 11 και δεδομένο του hardware που έχει πάει καλούτσικα σε youtube, απλή πλοήγηση, χάρτες κλπ όπως και το facebook lite το πάει κομπλέ.

Μια χαρα παει σε αυτα που ανεφερες κ χωρις cm(αλλα αν μπορει κ ξερει να ασχοληθει,ας το κανει) ,βεβαια μην περιμενουμε κ πολλα,συσκευη του 2011 ειναι που στοιχιζε 200ευρω,Δεν ηταν ναυαρχιδα ουτε το επαιξε κ ποτε..Τα 200 που ειχα δωσει τα εβγαλε κ με το παραπανω,βεβαια για αγορα σημερα ουτε εγω θα το προτεινα,βαζεις κατι παραπανω κ παιρνεις καινουργιο πολυ καλυτερο!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως με την ice cream είχα αρκετά θέματα πχ μου έκλεινε ο browser συνέχεια και γενικά αρκετά κολλήματα. Με την custom rom μου έφτιαξαν όλα.

Από αυτό γράφω τώρα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως με την ice cream είχα αρκετά θέματα πχ μου έκλεινε ο browser συνέχεια και γενικά αρκετά κολλήματα. Με την custom rom μου έφτιαξαν όλα.

Από αυτό γράφω τώρα

Φιλε μου ισως σε χρειαστω στο μελλον να με κατατοπισεις πως να περασω κ εγω καμια costum  : )

Μεχρι τωρα παντως δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα 

Δημοσ.

Φιλε μου ισως σε χρειαστω στο μελλον να με κατατοπισεις πως να περασω κ εγω καμια costum  : )

Μεχρι τωρα παντως δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα 

ok :)

Δημοσ.

ΜΗΝ βαλεις την 4.0 γιατι το κινητο θα πεθανει... Ολοι την πατησαμε τοοοοοοτε. Ασχολησου λιγο με ρομς και θα δουλεψει αξιοπρεπως.

• Like 1
Δημοσ.

Από αυτό γράφω τώρα

Θελω και εγω τη βοηθεια σου αν γινεται να κανουμε το ιδιο και στο δικο μου καποια στιγμη..γιατι ειναι λιγο αρχαιο το 2.3.4...Μπορεις να με βοηθησεις?

Εγω παντως δεν χρειαστηκα να κανω ουτε hardreset ουτε να περασω costum rom ουτε τιποτα(παλι καλα γτ ειμαι ασχετος με αυτα),το κινητο παει μια χαρα (για τα δεδομενα του κ την ηλικια του)

Δεν ξερω και εγω γιατι μου το κανει αυτο..εχω κανει πολλες αναβαθμισεις σε κινητα και ειδικα sony..θα το ξαναπροσπαθησω..αν και με 4.0.4 δεν ακουω και τα καλυτερα λογια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...