Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω την asus b150i gaming με την supreme fx καρτα ηχου(1150 realtek). Αγορασα 2.1 ηχεια ενω εχω και τα g430 της logitech (headshet) τα οποια τα λειτουργω με καρφι γιατι η usb καρτα ηχου δεν μου αρεσει καθολου.Λοιπον εχω καποιες αποριες.

1)Η μπορστινη εξοδο στο κουτι ειναι πιο δυνατη απο την πισω οταν βαζω τα ακουστικα

2)Εχω συνδεσει τα ηχεια πισω και τα ακουστικα μπροστα επιλεγοντας απο τις ρυθμισεις πιο θα ακουγεται καθε φορα αλλα τωρα οτταν επιλεγω τα ακουστικα δεν δινει την ιδια ενισχυση(αισθητα χαμηλοτερη ενω δεν εχω το 7.1 για τα παιχνιδια)

3) Τα ηχεια τα βαζω στερεο;Δεν υπαρχει επιλογη για 2.1

Γενικα βοηθηστε για να τα ρυθμισω σωστα 

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Με επιφυλαξη, νομιζω οτι αν το subwoofer σου ειναι παθητικο δεν θα σου βγαζει επιλογη για 2.1. Αναγνωριζεται στα ενεργα μονο αν δεν κανω λαθος. Ποια ηχεια εχεις?

Δημοσ.

Τα logitech z333 αρα πρεπει να ειναι παθητικο 

Eτσι φαινεται. 2.1 ηχο θα εχεις οπως και να χει απλα φαντασου οτι το sub λειτουργει σαν μεγαφωνο που αναπαραγει μονο τα μπασα χωρις να παιρνει ξεχωριστο σημα απο την καρτα ηχου. Οσον αφορα την ενταση στα ακουστικα απο μπροστα σε πισω υποδοχη ισως να φταιει και η μητρικη, δεν μπορω να σκεφτω κατι. Τσεκαρε τα πινακια στις συνδεσεις καλου κακου!

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!! εχω αγορασει τα Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless ..εδω και 4 μηνες δουλευανε μια χαρα μεχρι σημερα που για καποιο λογο αφου τα συνδεσω δν ακουω τιποτα .. ειναι σαν να μην τα αναγνωριζει ο Υ/Ης μου και μερικες φορες τα αναγνωριζει αλλα παλι δν εχω ηχο...δοκιμασα να κανω καποιες δοκιμες κανοντας reset απο το USB με το οποιο κανω την συνδεση στον Υ/Η ... μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...