Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ήρθε και σε μένα με το τελευταίο διαθέσιμο firmware SAFM00.U. Το τελευταιο (τουλάχιστον από οσα γνωρίζουμε αφου δεν είναι καπου αναρτημενα τα FW με τα οποια κυκλοφορει ο συγκεκριμενος) είναι το Υ. Καλα μονο εναν ειχαν με Υ και ολοι οι αλλοι με U;
ArisArts Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Το τελευταιο (τουλάχιστον από οσα γνωρίζουμε αφου δεν είναι καπου αναρτημενα τα FW με τα οποια κυκλοφορει ο συγκεκριμενος) είναι το Υ. Καλα μονο εναν ειχαν με Υ και ολοι οι αλλοι με U; Y Ηρθε σε μένα και το SSD Manager αναφέρει οτι είναι latest..
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 "Latest" σημαινει οταν κανεις ελεγχο σε μια συσκευη, οτι ειναι το πιο προσφατο για το προϊον σου, οτι δεν εχει βγει νεοτερο, ότι δεν εχεις δυνατοτητα αναβαθμισης. Εγραψε καποιος νωριτερα, οτι σε καθε παρτιδα βαζουν αλλο FW ισως λογω διαφορετικου hardware, nand κλπ. Αν δεν ειχε αυτοκολλητο στην μια βιδα θα μαθαιναμε τι διαφορετικο (και ΑΝ) πουλανε συνεχως... Μολις εκανα και ένα τεστ με compressible data και μου κανει εντυπωση η επιδοση στα 4Κ read... Δεν εχω ξαναδει τετοιο νουμερακι... (το ετρεξα 2-3 φορες μην εφαγε κανενα "κολλημα", τα ιδια παντα βγαινουν...) 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Σφάλμα είναι μόνο και μόνο που υπάρχουν τα MAC... αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη και δεν έχω σκοπό να τη συζητήσω. Ερώτηση τροφή για σκέψη: Εσένα δηλαδή δε σε παραξενεύει που κανείς μα κανείς δεν έχει βρεθεί να αναφέρει ασυμβατότητα με τον Kingston παρά μόνο εσύ με αυτό το αρχαίο MAC? Και να λες ότι φταίει o Kingston? Πολύ σίγουρο σε βλέπω... Το εχω ηδη αναφερει για τον kingston [ειναι παντως γνωστο πως ακομη και ως sata ΙΙ το chipset δεν βλεπει σωστα ολους τους (ssd) δισκους ] http://www.insomnia.gr/topic/606802-ssd-kingston-hyperx-savage-240gb-e-shopgr-76€/?p=54800939
Ghost007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 ολα καλα με το δισκακι το μονο και πολυ σημαντικο μειον ειναι οτι εχει τα καλωδια απο αριστερα και αναγκαστικα να το βαλω αναποδα στο κουτι μου χαχα.....ελεος... θα μπορουσα μεν να το βαλω απο την αλλη αλλα θα φενονται τα καλωδια μετα μες τη μεση... αλλα οκ ταιριαζει το χρωμα με το συνολο και θα το αφησω ετσι...
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Εμένα μου εμφανίζει το U σαν τελευταίο και δεν μπορώ να αναβαθμίσω... τι παίζει;
plpapadopoulos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Το τελευταιο (τουλάχιστον από οσα γνωρίζουμε αφου δεν είναι καπου αναρτημενα τα FW με τα οποια κυκλοφορει ο συγκεκριμενος) είναι το Υ. Καλα μονο εναν ειχαν με Υ και ολοι οι αλλοι με U; Κωλόφαρδος απλά ή beta tester? Καλύτερες (ή ελαφρώς σταθερότερες) δεν είναι οι επιδόσεις με το Y να υποθέσω? Το εχω ηδη αναφερει για τον kingston [ειναι παντως γνωστο πως ακομη και ως sata ΙΙ το chipset δεν βλεπει σωστα ολους τους (ssd) δισκους ] http://www.insomnia.gr/topic/606802-ssd-kingston-hyperx-savage-240gb-e-shopgr-76€/?p=54800939 Σοβαρά σου μιλάω, αν ήταν να έχω ένα picky μηχάνημα, θε έπαιρνε πόδι το μηχάνημα και όχι ο SSD...
Ghost007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλύτερες επιδόσεις βλέπω στο 4K με το καινούριο firmware και το πρόβλημα είναι ότι σε μας δε το βγάζει διαθέσιμο. Ο δίσκος είναι αγορασμένος από ελληνικό κατάστημα; σιγα ..και εγω u εχω αλλα τα ιδια μου βγαζει σε επιδοσεις..δε βλεπω καμια διαφορα..μπιστολι ειναι... εκανα αποκοπη επικοληση απο τον ocz στον savage 100γιγα αρχεια που ειχα μουσικες και ταινιες..και πηγαινε με 350-450 ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα