JimGer Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Παιδιά αν κάποιος μένει Αθήνα και θέλει τον δίσκο και δεν τον πρόλαβε δίνω τον δικό μου στα 70 που τον πήρα. Απλά είναι ασύμβατος με τον controller του laptop μου και βαριέμαι να μπλέξω με you-kingston. Ο δίσκος είναι μια χαρά και τεσταρίστηκε στο desktop. Έχει το U firmware και δεν έβγαλε ότι μπορεί να κάνει update. 1 ώρα λειτουργίας και εννοείται health κλπ 100%
georgesteiros Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Πώς μπορώ να τεστάρω ποιο firmware εχει και αν μπορώ να κάνω αναβάθμιση?
Gary_Kokkin Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Παιδιά αν κάποιος μένει Αθήνα και θέλει τον δίσκο και δεν τον πρόλαβε δίνω τον δικό μου στα 70 που τον πήρα. Απλά είναι ασύμβατος με τον controller του laptop μου και βαριέμαι να μπλέξω με you-kingston. Ο δίσκος είναι μια χαρά και τεσταρίστηκε στο desktop. Έχει το U firmware και δεν έβγαλε ότι μπορεί να κάνει update. 1 ώρα λειτουργίας και εννοείται health κλπ 100%Περιεργο Περιεργη η ασυμβατότητα ,καθώς ο controller του είναι απο τους συμβατους της αγοράς για laptop-Μαλλον είναι θεμα firmware και που δεν βγάζει αναβαθμιση αφορά το θέμα "διαφορετική" παρτίδα στα εσωτερικά μέρη του
JimGer Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Περιεργη η ασυμβατότητα ,καθώς ο controller του είναι απο τους συμβατους της αγοράς για laptop-Μαλλον είναι θεμα firmware και που δεν βγάζει αναβαθμιση αφορά το θέμα "διαφορετική" παρτίδα στα εσωτερικά μέρη του Δύσκολο... είναι εκνευριστικό όμως... έχει θέμα στα macbook-imac με controller nvidia MCP79 https://discussions.apple.com/thread/7101809?tstart=0 πάνω που επιτέλους θα έβαζα και win και mac στον ίδιο δίσκο... έπεσα στην περίπτωση
VaggD Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Τον εγκατέστησα έβαλα win 10.Το πρώτο bench. Νομίζω ότι το 4κ είναι χαμηλό... ? Firmware SAFM0.U Update: Δεύτερο bench δεν είναι μεγάλη η διάφορα από το πρώτο.. Πως σας φαίνεται? Επεξ/σία 28 Μαΐου 2016 από VaggD
plpapadopoulos Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δύσκολο... είναι εκνευριστικό όμως... έχει θέμα στα macbook-imac με controller nvidia MCP79 https://discussions.apple.com/thread/7101809?tstart=0 πάνω που επιτέλους θα έβαζα και win και mac στον ίδιο δίσκο... έπεσα στην περίπτωση Ενδιαφέρον αυτό. Να και κάτι που δε θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Το fap-book δε παίρνει κάνα EFI ή SMC firmware update να στρώσει?
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Πώς μπορώ να τεστάρω ποιο firmware εχει και αν μπορώ να κάνω αναβάθμιση? Εκδοση βλέπεις ακομα και από το as ssd. (κοιτα εικονες λιγο πριν στο θεμα) Αναβαθμιση, αναλυτικα smart, secure erase και λοιπα με τον ssdmanager της εταιριας. http://support.kingston.com/us/support/technical/ssdmanager 1
JimGer Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ενδιαφέρον αυτό. Να και κάτι που δε θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Το fap-book δε παίρνει κάνα EFI ή SMC firmware update να στρώσει? Μπα... αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι "σφάλμα" του macbook ή της nvidia ή της Kingston.... Μάλλον προς Kingston μεριά το βλέπω...
plpapadopoulos Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Σφάλμα είναι μόνο και μόνο που υπάρχουν τα MAC... αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη και δεν έχω σκοπό να τη συζητήσω. Ερώτηση τροφή για σκέψη: Εσένα δηλαδή δε σε παραξενεύει που κανείς μα κανείς δεν έχει βρεθεί να αναφέρει ασυμβατότητα με τον Kingston παρά μόνο εσύ με αυτό το αρχαίο MAC? Και να λες ότι φταίει o Kingston? Πολύ σίγουρο σε βλέπω... 1
YPhot Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Πάντως εγω τον δοκίμασα σε 2 laptop Toshiba & Acer και σε ενα desktop και είναι μια χαρά
naruto14 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ήρθε και σε μένα με το τελευταίο διαθέσιμο firmware SAFM00.U. Ορίστε ένα benchmark που έτρεξα αφού εγκατέστησα τα προγράμματα που χρειαζόμουν. Πολύ ευχαριστημένος γενικά. Καλορίζικο και στους υπόλοιπους!
JimGer Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Σφάλμα είναι μόνο και μόνο που υπάρχουν τα MAC... αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη και δεν έχω σκοπό να τη συζητήσω. Ερώτηση τροφή για σκέψη: Εσένα δηλαδή δε σε παραξενεύει που κανείς μα κανείς δεν έχει βρεθεί να αναφέρει ασυμβατότητα με τον Kingston παρά μόνο εσύ με αυτό το αρχαίο MAC? Και να λες ότι φταίει o Kingston? Πολύ σίγουρο σε βλέπω... PanouliX δεν πάω να δικαιολογήσω το αρχαίο mac μου... Το mac προϋπήρχε... για αυτό το είπα... Ε δεν νομίζω ότι φταίει η Apple αν δεν είναι συμβατός ο δίσκος με τον controller της nvidia... Δεν ξέρω αν διορθώνεται ή όχι... Αν θες να βρίσω την apple μπορώ σε άλλα 200 πράγματα (ακόμα και του laptop). Τώρα στο συγκεκριμένο... Λογικά θα τον δώσω να πάρω έναν evo παρότι tlc
plpapadopoulos Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 PanouliX δεν πάω να δικαιολογήσω το αρχαίο mac μου... Το mac προϋπήρχε... για αυτό το είπα... Ε δεν νομίζω ότι φταίει η Apple αν δεν είναι συμβατός ο δίσκος με τον controller της nvidia... Δεν ξέρω αν διορθώνεται ή όχι... Αν θες να βρίσω την apple μπορώ σε άλλα 200 πράγματα (ακόμα και του laptop). Τώρα στο συγκεκριμένο... Λογικά θα τον δώσω να πάρω έναν evo παρότι tlc Δες μπας και αναβαθμίζεται το firmware στο mac οπως πρότεινα. Είναι κρίμα να τον σουτάρεις εξαιτίας αυτού.
JimGer Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δες μπας και αναβαθμίζεται το firmware στο mac οπως πρότεινα. Είναι κρίμα να τον σουτάρεις εξαιτίας αυτού. Μπα δεν έχει τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα