stringer bell Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Έχω το δίσκο πάνω από μήνα σε Laptop, μαζί με δεύτερο HDD σκληρό. Δε ζεσταίνεται και είναι πολύ γρήγορος σε εγγραφές/ εγκαταστάσεις προγραμμάτων. Οσο για την εγγύηση... 306 ΤΒ βρείτε μου άλλο SSD που να δίνει. Μόνο ο 850 PRO στα 500GB Η έκδοση stand-alone που λογικά είναι της προσφοράς έχει μια δωρεάν άδεια για το Acronis 2014, 3.5" tray και βίδες. Εμένα μου ήρθε με firmware U και όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω δε βγάζει κάποια αναβάθμιση
chocorello Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μια εικονα που βρηκες στο νετ; Δεν είναι μια απλή εικόνα. Είναι μια εικόνα με απροβλημάτιστα 4Κ read/write και τελικό σκορ πολύ καλό. Όχι;
darksoul93 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Έχω το δίσκο πάνω από μήνα σε Laptop, μαζί με δεύτερο HDD σκληρό. Δε ζεσταίνεται και είναι πολύ γρήγορος σε εγγραφές/ εγκαταστάσεις προγραμμάτων. Οσο για την εγγύηση... 306 ΤΒ βρείτε μου άλλο SSD που να δίνει. Μόνο ο 850 PRO στα 500GB Η έκδοση stand-alone που λογικά είναι της προσφοράς έχει μια δωρεάν άδεια για το Acronis 2014, 3.5" tray και βίδες. Εμένα μου ήρθε με firmware U και όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω δε βγάζει κάποια αναβάθμιση Μπορεις να τρεξεις καποιο benchmark φιλε μου να εχουμε μια εικονα για τις επιδοσεις του οπως ειναι αυτην την στιγμη και απο την στιγμη που τον εχεις και λιγο καιρο ακκομα καλυτερα να δουμε τις πραγματικες του επιδοσεις ??
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δεν είναι μια απλή εικόνα. Είναι μια εικόνα με απροβλημάτιστα 4Κ read/write και τελικό σκορ πολύ καλό. Όχι; Εννοω ότι δεν είναι δικη σου. Αυτές τις εχουμε δει φανταζομαι ολοι, γι αυτό και λεμε ότι είναι καλος οσοι το λεμε. Τα 4Κ είναι προβληματικα όταν είναι mixed όπως εγραψα και πριν. Όχι όταν είναι μονο write ή μονο read. Είναι το μονο αδυνατο του σημειο, το οποιο όμως δεν βλεπω να εμφανίζεται σε real world. Πεταει... Οριστε: Στο as ssd στα τεστ μου, παει 1180-1240 σκορ. 2
VaggD Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 -Oπως αναφερθηκε σε προηγούμενα ,ο δίσκος αυτός σε laptop δεν συνίσταται,γιατί ζεσταινεται, αν δεν υπάρχει βάση γενικά ψυξης laptop.Αν υπάρχει, ο Savage θα αποδίδει πολύ καλά σε laptop ,διότι ο controller του είναι ο πιο συμβατος της αγοράς για laptop ( ακομα και μοντελα 10 ετίας)-Γενικά είναι απο τους καλύτερους MLC δίσκους. -Οσο αφορα το firmware όταν δεν βγαζει ενημερωση,είναι γιατι αφορά την παρτίδα του δισκου και τι μνημες έχει εσωτερικά .Υπάρχουν άλλωτε μικρές,αλλωτε μεγάλες διαφορες σε κάθε παρτίδα.Κοιτάχτε το σχετικά,όλοι όσοι πήρατε ,καθώς και τι γραφει στην συκευασία αλλο made in,άλλο assembled.αλλο Τaiwan ,άλλο China .Ολα γίνονται για θεμα κόστους. -Σε σύγκριση με τον 850 Εvo η διαφορά είναι απλά η γνωστή TLC/MLC αλλά στον Εvo λόγω controller δεν φαίνεται τόσο ευκολα σε σχεση με αλλους ,αλλα και λόγω ταχύτητας controller o Εvo ειναι γρηγορότερος δισκος στην πραξη .μην κοιτάμε μόνο τα στατιστικά.. -Κάτι που δεν έχει αναφερθεί ο συγκεκριμένος Savage εχει μικρότερο κύκλο ΜΤΒF συγκριτικά με άλλους ,όχι ότι θα το φτάσει κανείς σε λειτουργία χωρίς να τον έχει αλλάξει λογω παλαιότητας ,αλλα μπορεί να αφορά ποιοτικά θέματα που για λόγους μαρκετινκ δεν λέγονται και καλυπτονται από την εγγύηση (και σχετικη ταλαιπωρία) -Τελος υπόψη το Υου δεν αλλάζει ευκολα προιόντα αν είναι χαλασμένα ,θα πρέπει να τα πάτε στην εκαστοτε αντιπροσωπεία Ποιες θερμοκρασίες θεωρούνται νορμάλ για τον δίσκο ?. Δεν έχω ψύξη αλλά το λάπτοπ είναι σε βάση και αεριζεται καλά..
stringer bell Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μπορεις να τρεξεις καποιο benchmark φιλε μου να εχουμε μια εικονα για τις επιδοσεις του οπως ειναι αυτην την στιγμη και απο την στιγμη που τον εχεις και λιγο καιρο ακκομα καλυτερα να δουμε τις πραγματικες του επιδοσεις ?? Ορίστε
plpapadopoulos Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ορίστε ssd.jpg Άψογες επιδόσεις για 70 ευρώ !!!!!!!!!!!!!!!
darksoul93 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ορίστε ssd.jpg Άψογος όντως ευχαριστώ πολύ θα παραλαβω από δεύτερα και εγώ σίγουρα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Παρτε και ενα crystaldiskmark και απο μενα με το Υ FW, της παρτιδας αυτης. (3 partitions, η μετρηση είναι σε αυτό του ενός λειτουργικου)
dimyok Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δηλαδη τελικα ειναι πιο γρηγορος και απο τον 840 και τον 850 . Γμτω τελικα αξιζε για laptop.....
stringer bell Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Παρτε και ενα crystaldiskmark και απο μενα με το Υ FW, της παρτιδας αυτης. (3 partitions, η μετρηση είναι σε αυτό του ενός λειτουργικου) savage 00.Y.png Καλύτερες επιδόσεις βλέπω στο 4K με το καινούριο firmware και το πρόβλημα είναι ότι σε μας δε το βγάζει διαθέσιμο. Ο δίσκος είναι αγορασμένος από ελληνικό κατάστημα;
plpapadopoulos Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Παρτε και ενα crystaldiskmark και απο μενα με το Υ FW, της παρτιδας αυτης. (3 partitions, η μετρηση είναι σε αυτό του ενός λειτουργικου) savage 00.Y.png Μια χαρά νούμερα! Για 70 ευρώ δεν έχω δεί κάτι καλύτερο ως ώρας τον τελευταίο καιρό (τουλάχιστον) ειλικρινά.
Gary_Kokkin Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ποιες θερμοκρασίες θεωρούνται νορμάλ για τον δίσκο ?. Δεν έχω ψύξη αλλά το λάπτοπ είναι σε βάση και αεριζεται καλά.. Aν ενα λαπτοπ βλεπετε ζεστενετε λόγω κατασκευής ή λόγω που είναι τοποθετημένο ,οι θερμοκρασίες για δίσκο πρέπει να είναι το πολύ 40 βαθμούς με full load ,αλλιως θα έχετε κολλήματα και καθυστερήσεις.Σε απλή καθημερινή λειτουργία δίσκος κάτω από 35 βαθμούς δεν υπάρχει θέμα γενικά.Καλύτερα βαση λαπτοπ με ανεμιστήρα ,είτε συνδεση με ρεύμα χωρίς μπαταρίες να αναπνέει το μηχανημα ή σε χώρο με κλιματισμό .Θεωρητικά ολοι οι SSD έχουν ευρος μέχρι 70 βαθμους ,αλλά σε 2 περιπτώσεις που ξέρω καηκαν μετα τους 50 βαθμούς με συνεχή λειτουργία κάποιων ωρών.Επισης ρόλο παιζει να έχει λίγο μεγαλύτερο χώρο το laptop στην θέση του μηχανικου δίσκου για να "αναπνέει" καλύτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα