Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εστειλα κ εγω μια παραγγελια, ελπιζω να εχει ερθει μεχρι το Σαβατο κ να τον βαλουμε σε λαπτοπ 8 μηνων, που σερνεται ο δισκος.

Ευχαριστω τον starter, αν δεν αγοραζα σημερα θα πηγαινα για Αυγουστο. :mellow:

Απο αναβολη σε αναβολη ημουνα.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τοσα reviews εχω διαβασει, προφανως δεν μενω στο 1ο και στο 2ο και ολα ψιλο καταληγουν στο οτι για την προτεινομενη τιμη προ 1ος χρονου ηταν ασυμφορος

Δημοσ.

O Phison S10, είναι από τους πιο καλούς VFM controllers σε επιδόσεις και σταθερότητα.

Μετά το firmware upgrade, εκτινάσσονται οι επιδόσεις του.

Το review είναι παλιό (κοντά 1 χρόνο και 4 μήνες) και βασίζεται στην πρώτη έκδοση του firmware που τον αδικούσε κατά πολύ.

Έχεις λινκ για τo firmware upgrade;

Μην διαβαζετε ένα μονο ριβιου όταν θελετε να εχετε γνωμη και να την μεταφερετε σε αλλους. Κατι μπορει να μην ηταν οκ σε μια περιπτωση. Διαβαστε 2-3-5-10, ευτυχως για τον συγκεκριμενο υπαρχουν δεκάδες. Τουλάχιστον ένα δευτερο ρε παιδι μου. Και πολλες εκατοντάδες σχολια κατοχων.

Εχω διαβασει κατά καιρους αρκετα για τον συγκεκριμενο, σημερα το πρωι τα φρεσκαρισα. Το ριβιου που είναι στο ινσομνια δεν το ειχα διαβασει και αν δεν το γραφατε εδω δεν θα ειχα δει κανενα ριβιου που να μην γραφει τα καλυτερα. :) Δεν ξερω αν εχει σχεση που είναι περσινο, όλα σχεδόν της ιδιας εποχης είναι και είναι εντελως διαφορετικα. (χωρις να εχω διασταυρωσει τι εκδοσεις FW ειχαν το "δικο" μας και ολων των αλλων)

Αυτο που με προβληματισε απο το review στο tomshardware ειναι τα random reads

Αυτό φτιάχνει το firmware?

Δημοσ.

Εγώ τον πήρα για το desktop αλλά για το laptop θα το σκεφτόμουν.Βλέπω ότι όλα τα review συμφωνούν πως ζεσταίνεται αρκετά,τουλάχιστον όταν ''πιέζεται''.Αυτό ξέρουμε αν ισχύει μετά το firmware upgrade.Επίσης τώρα πλέον έρχεται με το τελευταίο firmware ήδη και δε θα χρειαστεί να το περάσουμε,σωστά;

Δημοσ.

Τσίμπησα κι εγώ έναν να αντικαταστήσω στον πύργο έναν 120gb 840evo. Thanks TS..

Λογικά επαρχία από Δευτέρα να τον περιμένω.. 

Δημοσ.

Λοιπον οντως ο δισκος με το αρχικο firmware ειχε θεμα στα 4Κ random.Ολα τα ριβιου ειναι πανω απο χρονο με το αρχικο firmware.Τοτε ειχε δηλωσει και η Kingston και η Phison οτι θα τον υποστηριξουν αρκετα τον δισκο.Οντως(αν και δεν το πολυ πιστευα) τον στρωσαν παρα πολυ.Το firmware update τον απογειωσε.Σε ενα ριβιου στο tweaktown(πριν το update και αυτο το review) που διαβαζα,χαρακτηριζε τον S10 powerhouse και ο μοναδικος controller που κανει Garbage Collection συνεχεια,ακομα και κατα την διαρκεια πολυ βαριας χρησης.Απο θερμοκρασιες που ανεφερε καποιος,δεν εχω δει τιποτα το ανησυχητικο.Δεν ξερω τι ρολο βαραει η 3d vnand του 850.παντως μετα τον Ultra ii,TLC για βασικο υπολογιστη δεν ξαναπαιρνω.Σε εγγραφες μεγαλων αρχειων,εγκατασταση παιχνιδιου πχ,ηταν τραγικος.Χειροτερος απο τον Vertex ii που ειχα.Αυτο ειναι και το βασικο προβλημα των TLC,απο αξιοπιστια δεν εχουν θεμα.Ο 850 Evo ειναι δελεαστικη επιλογη μονο και μονο για τα 5 χρονια εγγυηση που εχει.

Εγω τον εχω κανα μηνα και κατι,ηρθε με το τελευταιο firmware.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Εγω τον εχω κανα μηνα και κατι,ηρθε με το τελευταιο firmware.

Πες μας ποιο εχεις.

Δημοσ.

Μην διαβαζετε ένα μονο ριβιου όταν θελετε να εχετε γνωμη και να την μεταφερετε σε αλλους. Κατι μπορει να μην ηταν οκ σε μια περιπτωση. Διαβαστε 2-3-5-10, ευτυχως για τον συγκεκριμενο υπαρχουν δεκάδες. Τουλάχιστον ένα δευτερο ρε παιδι μου. Και πολλες εκατοντάδες σχολια κατοχων.

Εχω διαβασει κατά καιρους αρκετα για τον συγκεκριμενο, σημερα το πρωι τα φρεσκαρισα. Το ριβιου που είναι στο ινσομνια δεν το ειχα διαβασει και αν δεν το γραφατε εδω δεν θα ειχα δει κανενα ριβιου που να μην γραφει τα καλυτερα. :) Δεν ξερω αν εχει σχεση που είναι περσινο, όλα σχεδόν της ιδιας εποχης είναι και είναι εντελως διαφορετικα. (χωρις να εχω διασταυρωσει τι εκδοσεις FW ειχαν το "δικο" μας και ολων των αλλων)

Εδώ είσαι:

http://www.tomshardware.co.uk/phison-s10-firmware-update,news-51661.html

Κάπου είχα κι ένα πιο αναλυτικό άρθρο αλλά δε μπορώ να το βρώ. Σίγουρα το έχω δεί να υπάρχει όμως, αλλά τα bookmarks μου είναι ένα χάος (αν υποθέσουμε ότι το έκανα bookmark κι απλά δεν έκλεισα τη σελίδα πριν 2 μήνες που τη χάζευα).

Δημοσ.

Τσίμπησα έναν... ελπίζω παιδιά να είναι καλός όπως λέτε... Ζαχάρωνα καιρό τον evo 850 αλλά σε αγγελίες ήταν 70-80 και συνήθως χωρίς είτε απόδειξη είτε κάτι άλλο... Με έψησε που είναι mlc. Λογικά κάτι θα δω από boost στο 8ετίας πλέον p8600 laptop μ που έχω intel x25 m g2. Ήθελα χωρητικότητα ελπίζω να πάρω και την ίδια αξιοπιστία...

Δημοσ.

Παρήγγειλα και εγώ έναν για αντικατασταση hdd σίγουρα θα δω διαφορά. Για gaming και εφαρμογές γραφείου word , 3d σχεδίαση πως τον βλέπετε;

• Moderators
Δημοσ.

Εχει το SAFM00.U

Ωραια. Η πρωτη ηταν η safm00.r. Αρα πραγματι εχει αλλαξει.

Σχετικα με AES-256 encryption, αλλου αναφέρεται ότι υποστηριζει αλλου ότι δεν είναι ενεργοποιημενη. O controller την υποστηριζει αλλα δεν είναι ενεργοποιημενη στον savage τελικα συμφωνα με οσα διαβασα. (Ακριβως το ιδιο βλεπω ότι ισχυει και με το DevSleep.) Μηπως στην τελευταια εκδοση του FW αλλαζει και εκει κατι και είναι ενεργοποιημενη;

Δημοσ.

Παρήγγειλα και εγώ έναν για αντικατασταση hdd σίγουρα θα δω διαφορά. Για gaming και εφαρμογές γραφείου word , 3d σχεδίαση πως τον βλέπετε;

Απο hdd θα δεις διαφορα,οχι μεγαλη βεβαια.  :P Ρε πατε καλα?Ο δισκος πυροβολαει.Με ανοιχτο το στομα θα μεινεις.Εγω εδω ειδα διαφορα απο Ultra ii στο ανοιγμα εφαρμογων.

matrixxx:Το βραδυ που θα γυρισω,θα το κοιταξω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...