vaggelhs4 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Γεια σας φίλοι μου. Θα σας πω μια μικρή ιστορία. Εχω απο τον 10/2014 ένα Corsair M65 απο eshop.gr Το ποντίκι για κάποιο λόγο το καλοκαίρι παθαίνει κοκομπλόκο και δεν πατιέται η ροδέλα που για μένα είναι το Α και το Ω στο browsing. Το πάω για service με τη ροδέλα να χρειάζεται δύναμη ικανή να σπάσεις τον δείκτη σου . Μου λέει ο τύπος στο service δουλεύει κανονικά. Επιμένω και του λέω "βάλτο σε 27 βαθμούς περιβάλλον να δεις πόσο δε θα δουλέυει" εν τέλει το στέλνει πισω. Το δουλεύω και για μια βδομάδα το ποντίκι ήταν ΑΕΡΑΣ. Δηλαδή δούλευε άψογα. Τώρα πάλι τα ίδια. Φυσικα και θα ξαναστείλω Service αποσκοπώντας σε κουπόνι 70€ για M65 RGB αλλά μου κάνει εντύπωση. Δεν κάνω τίποτα τρέλο. Κάθομαι αρκετές ώρες. ΜΟ 12 την ημέρα αλλά δεν κάνω όλες τις ώρες δουλειά με τη ροδέλα ούτε το καταπονώ με πολλή δύναμη. Έχω ξηροδερμία οπότε χέρια υγρά δεν έχω. Έχει κανείς παρόμοιο θέμα;
La_MoRt Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το πρόβλημα έχεις δοκιμάσει αν παρουσιάζεται και σε άλλο υπολογιστή;
vaggelhs4 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Το πρόβλημα έχεις δοκιμάσει αν παρουσιάζεται και σε άλλο υπολογιστή; Οχι φίλε δεν παρουσιάζεται. Ούτε η θύρα έχει θέμα
La_MoRt Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Άρα το πρόβλημα δεν είναι στο ποντίκι αλλά στον υπολογιστή σου κάτι γίνεται. Αν ήταν το πρόβλημα από το ποντίκι τότε θα είχες θέμα και με άλλους υπολογιστές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα