paylidis Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Κρίσιμη ερώτηση: εχω ήδη χρεωστική πειραιως και εχει ψιλοχαλασει απο τα χρόνια (ξεβαψαν τα νούμερα και δε φαίνονται). Μπορω να την αλλαξω δωρεάν με την αβ; Υπάρχουν καταστήματα πειραιως που ειναι ανοιχτά κ απογευμα στην Αττική;
savvinio82 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 μπορείς να τις εχεις και τις 2 παράλληλα αν θες , αλλα οχι δωρεάν , σε καμία περίπτωση. σχετικά με τα καταστηματα δε γνωρίζω για διευρυμενο ωράριο, μπορείς ομως να παραγγέιλεις καρτα απο winbank
paylidis Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αυτη δεν εχει νόημα να την εχω πλέον-δε φαίνονται καν τα νούμερα, χρήζει αντικατάστασης. Ευχαριστω θα το ψαξω στο ebanking
l3ft3r1s Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Το κατάστημα της Σταδίου 4 πρέπει να έχει διευρυμένο ωράριο, αλλά χτύπα ένα τηλέφωνο πρώτα να επιβεβαιώσεις ότι κάνουν τη δουλειά που θες να κάνεις, γιατί από μια ώρα και μετά δεν κάνουν τα πάντα. Οι αιτήσεις των καρτών ΑΒ γίνονται μόνο στο κατάστημα, εκτός από την πιστωτική που γίνεται και τηλεφωνικά (αλλά και πάλι λογικά κάποια στιγμή θα ζητηθεί η προσκόμιση της loyalty).
diplo Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Κρίσιμη ερώτηση: εχω ήδη χρεωστική πειραιως και εχει ψιλοχαλασει απο τα χρόνια (ξεβαψαν τα νούμερα και δε φαίνονται). Μπορω να την αλλαξω δωρεάν με την αβ; Υπάρχουν καταστήματα πειραιως που ειναι ανοιχτά κ απογευμα στην Αττική;Και νέα να βγάλεις σε μια βδομάδα θα σβηστούν τα νούμερα, είναι εντελώς σάπιες οι κάρτες της Πειραιώς... Δήλωσε απώλεια και θα στην αλλάξουν δωρεάν αλλά για μερικές μέρες θα είσαι χωρίς κάρτα. 1
abc Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Το συμπέρασμα ότι αυτή τη φορά αν βγάλεις 4 κάρτες προπληρωμένες θα πάρεις μόνο 30 ευρώ από πού προκύπτει; Έψαξα και δεν βρήκα κάτι που να το υποννοεί... Για βοήθηστε ρε παιδιά... Επίσης ξέρετε αν η Πειραιώς μοιράζεται με την ΑΒ τα στοιχεία μας;
savvinio82 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δεν προκύπτει απλά συμβάινει. Τα στοιχεία δεν ,μοιράζονται. η κάρτα που μαζευεις ποντους μποορεί να ειναι της μανας σου, και να συνδεσεις αυτην με την χρεωστική ή πιστωτική ή προπληρωμένη που θα βγάλεις. 2
thouthou Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δεν προκύπτει "σαφώς", αλλά μιλάει για "νέους κατόχους" όχι για κατόχους νέας κάρτας. Πάντως έχει ερωτηθεί, και η απάντηση από "τα κεντρικά" ήταν ότι πόντους παίρνει όποιος κάνει πρώτη φορά αγορά σε κάθε είδος κάρτας. Δηλαδή, πόντους παίρνει και όποιος είχε κάρτα, και δεν είχε κάνει αγορά. Όποιος έχει κάνει αγορά οποτεδήποτε πχ με προπληρωμένη ΑΒ, δεν ξαναπαίρνει πόντους. Και, όπως γράφτηκε, χρεωστική και πιστωτική έχουν ετήσια συνδρομή.
cpetro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 εχει βγαλει κανεις νεες καρτες? τελικα οσες και να βγαλεις παιρνεις 30 ευρω ?? 1
ozzo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 οσοι εκδοσαν το μεγιστο αριθμο καρτων στο προμο του δεκεμβριου,δεν μπορουν να βγαλουν αλλη,ακομα και αν τις ακυρωσαν. οι υπολοιποι μπορουν να επωφεληθουν απο την ενεργεια.....
idomeneas7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Στη φορτιση της προπληρωμενης δεν με χρεωσαν το 1 ευρω προμηθεια. Εβαλα 5. Επίσης, δεν μου έδωσαν ποτέ τη σύμβαση που ζήτησα 3 φορές (υποτίθεται μου τη στέλνουν στο mail εδω και 2 εβδομαδες). Ελπίζω να μην εχει τιποτα ηλίθιες μελλοντικές χρεώσεις μέσα, οπως...η συνδρομη σε χρεωστικη! Το είδαμε κι αυτό, όλες οι τράπεζες έχουν καταργησει τις συνδρομες στις πιστωτικές εδώ και χρόνια αλλά η καταπληκτική Πειραιώς αποφάσισε να τις βάλει και στις χρεωστικές.
panoskir Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Στη φορτιση της προπληρωμενης δεν με χρεωσαν το 1 ευρω προμηθεια. Εβαλα 5. Επίσης, δεν μου έδωσαν ποτέ τη σύμβαση που ζήτησα 3 φορές (υποτίθεται μου τη στέλνουν στο mail εδω και 2 εβδομαδες). Ελπίζω να μην εχει τιποτα ηλίθιες μελλοντικές χρεώσεις μέσα, οπως...η συνδρομη σε χρεωστικη! Το είδαμε κι αυτό, όλες οι τράπεζες έχουν καταργησει τις συνδρομες στις πιστωτικές εδώ και χρόνια αλλά η καταπληκτική Πειραιώς αποφάσισε να τις βάλει και στις χρεωστικές. Νομίζω η πρώτη φόρτιση είναι δωρεάν.
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Σωστα, η πρωτη φορτιση δεν εχει χρεωση. Ενα μηνα μετα το ανοιγμα του τοπικ, δεν υπαρχει καποιος που εβγαλε 2 προπληρωμενες για να ξερουμε τι γινεται; 1
idomeneas7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Εγω που ρωτησα μου ειπαν μονο για τη μια παιρνεις τα 30 ευρω, οπως ειπαν και στους αλλους. Η "λογιστικοποιηση" της αγορας γινεται σε μια εργασιμη? 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Εγω που ρωτησα μου ειπαν μονο για τη μια παιρνεις τα 30 ευρω, οπως ειπαν και στους αλλους. Δεν εχει γραψει κανενας στο τοπικ "μου ειπαν μονο για μια παιρνεις 30 ευρω". Εισαι ο πρωτος. Ενας μονο ανεφερε ότι "απλα συμβαινει", είναι το μελος που ειχε ανοιξει και το άλλο τοπικ για την τραπεζα και την προσφορα αυτη πριν μηνες, αλλα μια επιβεβαιωση στην πραξη θα ηταν κατι το σιγουρο, τα αλλα είναι πιθανον φημες ή "φημες".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα