Προς το περιεχόμενο

iPhone 6s water damage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Χθες το πρωί η γυναίκα μου είχε ένα ατύχημα με το iPhone 6s της. Της έπεσε στη λεκάνη στο μπάνιο (πριν τη χρησιμοποιήσει :-) ) με αποτέλεσμα να πάρει νερό. Το έβγαλε αμέσως και το στέγνωσε με πετσέτα, αλλά έκανε το λάθος να μην το κλείσει επιτόπου και να συνεχίσει να το δουλεύει κανονικά αφού δεν παρουσίαζε κανένα σύμπτωμα πουθενά.

Δυστυχώς όταν μου το είπε ήταν αργά, ήδη είχε περάσει αρκετή ώρα από το γεγονός. Το θέμα είναι ότι χθες το βράδυ άρχισε να θαμπώνει η πίσω κάμερα και σήμερα το πρωί η οθόνη λειτουργεί με δυσκολία στο touch (digitizer καπουτ ;). Κατα τα άλλα παίρνει κανονικά τηλέφωνα, η κάμερα σαν να ξεθάμπωσε και το home button/touch id λειτουργεί κανονικά.

Τι επιλογές έχουμε; Δεν γίνεται τίποτα, πέθανε και πάει για ανταλλακτικά; Και αν ναι πόσο μπορεί να πιάσει; Προλαβαίνει να το επισκευάσει και με τι κόστος; Γίνεται αντικατάσταση από την Apple με κάποιο ποσό για ίδιο μοντέλο ή έστω κατώτερο (πχ 6 απλό ή 5s/se); Μήπως είναι πιο συμφέρον να το δώσουμε για ανταλλακτικά και να το ξαναπάρουμε από skroutz? Τι αξίζει πιο πολύ; Έχει κάνει κανείς κάτι αντίστοιχο ή ξέρει να μου πεί;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Η Apple σαν εταιρεία θα στο αντικαταστήσει έναντι κάποιου ποσού γιατί δεν είναι ζημιά που καλύπτεται από την εγγύηση. Εμένα με σπασμένη οθόνη IPAD 2 AIR 64 μου το αντικατέστησε έναντι μισής τιμής από την αγορά του. Μίλα με το Istorm θα σε κατατοπίσουν για το κόστος. Επίσης υπάρχει και το ired το οποίο όμως δε ξέρω τι αξιοπιστία έχει και δεν είναι επίσημος αντιπρόσωπος άρα αναλαμβάνεις ευθύνη...

• Like 1
Δημοσ.

Σβηστο και βαλε το σε μια αεροστεγη σακουλα/ταπερ γεματη με ρυζι για 3-4 μερες.

Λογικα θα στρωσει.

Δημοσ.

Αν σας ενδιαφέρει υπάρχει ενα κλειδωμένο στο cloud αλλα χωρις απολύτως κανενα σημάδι και 100% λειτουργικό. Το βρηκα προσφατα. Στείλτε μου ενα μηνυμα αν σας ενδιαφέρει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

παρε ενα samsung galaxy s7 edge να μην έχεις τέτοια προβλήματα...

Δηλαδή αν ρίξω το S7 σε μια λεκάνη θα λειτουργεί κανονικά;

Εεε ρε που έχει φτάσει το fanboyλίκι.

Δημοσ.

Δηλαδή αν ρίξω το S7 σε μια λεκάνη θα λειτουργεί κανονικά;

Εεε ρε που έχει φτάσει το fanboyλίκι.

Οτι θα λειτουργει κανονικα θα λειτουργει αλλα οντως ο φιλος ειναι εκτος θεματος

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δυστυχώς κάθε ώρα που περνά παθαίνει όλο και κάτι παραπάνω, άρχισε να δείχνει η οθόνη κάτι τρέλα κάτω αριστερά, μετά άρχισε να μην δουλεύει το κουμπί που κλειδώνει/ ξεκλειδώνει την οθόνη και διαφορά αλλα (boot loop). Τουλάχιστον κάποια στιγμή συνεργάστηκε και μπόρεσα να κάνω backup τις φωτογραφίες κτλ.

Βασικά δεν βράχηκε τόσο πολύ, αλλα το λάθος ηταν που δεν το έκλεισε αμέσως μετά. Τωρα λογικά έχουν βραχυκυκλώσει τα πάντα. Ώρες ώρες δουλεύει κανονικά αλλα συνήθως δεν αποκρίνεται καθόλου. Κατα τα αλλα wifi , Bluetooth, κλήσεις κτλ. παίζει.

Το πήγε I-storm δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το αν φτιάχνεται, της το κράτησαν για έλεγχο στα κεντρικά ( μη τυχόν έχει ανοιχτεί ή πειραχτεί απο μη εξουσιοδοτημένο) και της προτείνουν ίδιο ακριβώς μοντέλο με 375 ευρω με εγγύηση κανονικά. Τσουχτερό ποσό αλλα όπως το περίμενα (αφού το πουλάνε 800 αντί 580 στο skroutz) και όπως είπε και ο φίλος απο πάνω ζητάνε τα μισά, αλλα αν θέλει το ίδιο κινητό νομίζω δεν έχει άλλη επιλογή. Απο το να δώσει κανα 200+ για επισκευή σε μη εξουσιοδοτημένο και να μην ειναι σίγουρα τα αποτελέσματα ούτε η εγγύηση, καλύτερα να δώσει τα 375 και να ειναι ήσυχη (αν και λίγο φτωχότερη!)

Το πιο ακριβό κατούρημα που μπόρεσες να κανεις της λέω! Χαχαχα! Δεν βαριέσαι εμείς να είμαστε καλά και όλα τα αλλα διορθώνονται.

Ευχαριστώ και πάλι όσους ασχολήθηκαν.

Δημοσ.

δεν πάταγε το καζανάκι να γλυτώσει και με 375 θα αγόραζε κάνα android τούμπανο και αδιάβροχο να το παίρνει στην τουαλέτα άφοβα

• Like 1
Δημοσ.

Καλά θα κάνετε να πάρετε καινούργιο ώστε να έχει εγγύηση. Πάντως φιλικό μου ζευγάρι τους έπεσε το 5s στη θάλασσα, το κινητό δεν έσβηνε όσο και τελικά την γλύτωσαν με μια καινούργια μπαταρία.

Δημοσ.

Αν σας ενδιαφέρει υπάρχει ενα κλειδωμένο στο cloud αλλα χωρις απολύτως κανενα σημάδι και 100% λειτουργικό. Το βρηκα προσφατα. Στείλτε μου ενα μηνυμα αν σας ενδιαφέρει.

κλέφτης;

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί δεν το επιστρέφεις σε αυτόν που το έχασε;Κλειδωμένο=άχρηστο.Εκτός αν έχεις conne με το FBI.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...