matrixtv1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Γειά σας παιδιά.Με γράψανε σήμερα για δίπλωμα και μου είπαν και για δικαστήριο.Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς βέβαια σε πόσο χρονικό διάστημα γίνετε το δικαστήριο;Επίσης αν δεν έχω βγάλει δίπλωμα μέχρι το δικαστήριο τι γίνεται;Αν βγάλω και τους το δείξω τι γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rotting Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 το δικαστηριο κανει 2-3 χρονια να βγει,πας με το διπλωμα στο χερι κ φευγεις κυριος btw αναφερομαι σε φαση για διπλωμα μηχανακι εως 125cc..σε αλλη περιπτωση δν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixtv1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Οχι ενα supra έχω το πήρα μόνο και μόνο για να πάω να γράψω εξετάσεις στο σχολείο καθώς είχα αργήσει.Είσαι σίγουρος ότι κάνει τόσα χρόνια γιατί σε έναν γνωστό του βγήκε σε 4 μήνες(αν και ήταν περίπτωση για αμάξι δεν γνωρίζω αν είναι Η ίδια διαδικασία)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Πλέον δεν γλυτώνεις αν δείξεις το δίπλωμα που θα έχεις βγάλει μέχρι τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixtv1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Θα προλάβω λες?Γίνομαι 18 τον Φεβρουαριο. Επίσης κάπου διάβασα ότι το δίπλωμα α1 βγάνει Όταν συμπληρώσεις τα 17,5 έτη.αυτό σημενει ότι μπορώ να βγάλω δίπλωμα πριν κλείσω τα 18? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannistsolas Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Όχι πρέπει να έχεις συμπλήρωσει το 18ο έτος της ηλικιας σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixtv1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 για μαθητικο διπλωμα καπου το διαβασα οτι γινετε.Αυτο το μαθητικο τι διαφορρα εχει απο το κανονικο?μποω να το παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Πλεον και το δίπλωμα να προλάβεις να βγάλεις αν υπάρχουν κεφακια γιατί δεν ξέρω τι έκανε ο δικαστάς χτες μπορεί άνετε να γυρισει να πει χμμ πότε σε πιασανε 23/12/2016 ποτε εβγαλες διπλωμα 12/1/2017 οποτε παρε τόσο προστιμο και ακυρωση διπλωματος μεχρι τα 21 και αντε γεια να σου πει αυτος μετα και να φυγει αυτος σαν κυριως.Καλυτερα για εμενα ρωτα σε σχολη οδηγης η συμβουλεψουν τον ασφαλιστη που εχουν οι δικοι σου ή κάποιο δικηγορο που ξερουν τα παντα πανω και κατω απο το τραπεζι που γινονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δες την κληση, επάνω πρεπει να λεει ποτε ειναι το δικαστήριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 για μαθητικο διπλωμα καπου το διαβασα οτι γινετε.Αυτο το μαθητικο τι διαφορρα εχει απο το κανονικο?μποω να το παρω? Αυτό ισχύει στην Κύπρο και πρέπει να είσαι πάνω από 17.5. Εδώ κάτω από 18 δεν μπορείς καν να ξεκινήσεις μαθήματα, για να βγει καρτέλα υποψηφίου οδηγού πρέπει να τα έχεις κλεισμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixtv1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ξέρει κανείς σε πόσο χρονικό διάστημα γίνετε το δικαστήριο περίπου.ας πούμε θα προλάβω να βγάλω δίπλωμα σε 1 χρόνο και να το έχω όταν γίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ξέρει κανείς σε πόσο χρονικό διάστημα γίνετε το δικαστήριο περίπου.ας πούμε θα προλάβω να βγάλω δίπλωμα σε 1 χρόνο και να το έχω όταν γίνει? Ξανα ρωτάς το ιδιο ή ειναι παραίσθηση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Καταρχήν, αν δεν κάνω λάθος (??), θα την πληρώσει και ο κάτοχος του οχήματος.Κατά δεύτερον τι θα γινόταν αν έμπλεκες σε κάποιο ατύχημα και τι σου φταίει ο άλλος; Να ενημερώσεις τον κάτοχο του οχήματος. Μαγκιά δεν είναι να κάνεις την μαλακία και να την γλιτώνεις όπως πολλοί κοιτάνε να κάνουν στην χώρα μας. Μαγκιά είναι να μη δίνεις δικαιώματα και αν γίνει μαλακία να μάθεις από το λάθος σου ώστε να μην το ξανακάνεις. Και από αυτά που διαβάζω μάλλον μόνο τον εαυτούλη σου σκέφτεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixtv1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Καταρχήν, αν δεν κάνω λάθος (??), θα την πληρώσει και ο κάτοχος του οχήματος. Κατά δεύτερον τι θα γινόταν αν έμπλεκες σε κάποιο ατύχημα και τι σου φταίει ο άλλος; Να ενημερώσεις τον κάτοχο του οχήματος. Μαγκιά δεν είναι να κάνεις την μαλακία και να την γλιτώνεις όπως πολλοί κοιτάνε να κάνουν στην χώρα μας. Μαγκιά είναι να μη δίνεις δικαιώματα και αν γίνει μαλακία να μάθεις από το λάθος σου ώστε να μην το ξανακάνεις. Και από αυτά που διαβάζω μάλλον μόνο τον εαυτούλη σου σκέφτεσαι. Οχι ενα supra έχω το πήρα μόνο και μόνο για να πάω να γράψω εξετάσεις στο σχολείο καθώς είχα αργήσει.Είσαι σίγουρος ότι κάνει τόσα χρόνια γιατί σε έναν γνωστό του βγήκε σε 4 μήνες(αν και ήταν περίπτωση για αμάξι δεν γνωρίζω αν είναι Η ίδια διαδικασία)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Σωστά και αν τράκαρες κανέναν ή σε τράκαρε κάποιος ή αν εμπλεκόσουν γενικότερα σε ατύχημα εσύ θα τους έλεγες "το πήρα μόνο και μόνο για να πάω να γράψω εξετάσεις στο σχολείο καθώς είχα αργήσει". και ο αλλος θα ήταν ο μαλ@κας της υπόθεσης.Τελικά -και δυστυχώς- με επιβεβαιώνεις σε ό,τι έγραφα παραπάνω. Δικό σου το πρόβλημα όμως, δική σου και η ευθύνη. Αρκετούς ταλιμπάν έχουμε ήδη στους δρόμους.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα