Προς το περιεχόμενο

Απορίες για αγορά αυτοκίνητου

tala1pwros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω βρει ένα Toyota Yaris σε άριστη κατάσταση και τιμή και από αύριο η την δεύτερα θα ξεκινήσω διαδικασίες μεταβίβασης.

Έχω τις εξής απορίες, τι ασφάλεια στο περίπου θα χρειάζεται ένα yaris με πρώτη αδεία το 2006, 1300 κυβικά είμαι άνω των 23 αλλά δεν έχω ένα χρόνο το δίπλωμα.

Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρολό αλλά το αμάξι έχει ιταλική αδεία.

Επίσης ο έμπορος έχει αναλάβει να το περάσει κτεο να του βγάλει πινακίδες αδεία τα τέλη κυκλοφορίας και την μεταβίβαση.

ΑΝ δεύτερα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες σε ποσό καιρό θα έχω το αμάξι στα χέρια μου; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την ιδια μερα μπορεις να το εχεις αν παει πρωι πρωι

Θα εχεις επασφαλιστρο νεου οδηγου για ένα χρονο αν θυμαμαι καλα και είναι καπου στο 10%-30% αναλογα την εταιρια επι της αστικης ευθύνης

Να υπολογιζεις 250-300 ευρω το εξαμηνο αστικης ευθύνης και οδικη βοηθηθεια που την συνιστω σε αμαξι καινουργιο .Ποσο μαλλον 10ετιας

http://www.insurancemarket.gr/?t_id=gdcpc&gclid=Cj0KEQjwvZq6BRC9kfq2zKfQ_94BEiQAOeUVC0BA9JQmA6nlaWZEiT8gxMgw2m3f9rLiz8VoNjrhi7YaApyC8P8HAQ

Ιταλικη αδεια προφανως εννοεις ότι είναι εισαγωγης αλλα δεν εχει σημασια . Ο εμπορος  θα σου βγαλει ελληνικη που λογω ελλειψης ειδικου εντυπου θα είναι ένα Α4 χαρτι.

Θα χρειαστεί να του κανεις καποιες θεωρημένες εξουσιοδοτήσεις για να τα κανει όλα  αυτος .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...