Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτοί δεν είχαν παλιά χιλιάδες review 5αστερα;

Το θυμάμαι γιατί είχα πάρει από κει ένα note 3 και ήταν άψογοι.

Τι έγινε, άλλαξε κάτι;

Δημοσ.

Τελευταία τα βλέπω τα "κακά" reviews... λες να χαλάσαν και αυτοί;

Γενικά θυμάμαι καλά reviews παλαιότερα και τις 3-4 φορές που πήρα από αυτούς ήταν άψογοι!

Δημοσ.

Αυτοί δεν είχαν παλιά χιλιάδες review 5αστερα;

Το θυμάμαι γιατί είχα πάρει από κει ένα note 3 και ήταν άψογοι.

Τι έγινε, άλλαξε κάτι;

Α μπράβο, κι εγώ το ίδιο θυμόμουν και λέω τι έγινε. Έκανε κάποια αλλαγή το Skroutz στα σχόλια; Κάποιο reset;

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ είχα ψωνισει από birdphone το LG g2 με άψογη εξυπηρέτηση.. Τηλέφωνο μετά την παραλαβή αν όλα είναι καλά, να τους αφήσω αξιολόγηση κλπ. Τι έγινε άλλαξε η διεύθυνση και πάει προς τον πάτο;

Δημοσ.

Προσωπικα δεν καταλαβα ποτε πως ενα μαγαζι χωρις καν φυσικο καταστημα εγινε τοσο γνωστο εξ αρχης εκτως των χαμηλων τιμων(αναμενομενο).Δηλαδη σε περιπτωση Rma αυτοι κοιτανε το ταβανι???

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει αν έριξαν άκυρα ή όχι. Ας μας ενημερώσει κάποιος που έκανε παραγγελία.

Δημοσ.

Προσωπικα δεν καταλαβα ποτε πως ενα μαγαζι χωρις καν φυσικο καταστημα εγινε τοσο γνωστο εξ αρχης εκτως των χαμηλων τιμων(αναμενομενο).Δηλαδη σε περιπτωση Rma αυτοι κοιτανε το ταβανι???

Έχω την εντύπωση ότι είχε φυσικό κατάστημα για αρκετό καιρό στον Άλιμο.

Δημοσ.

Διορθωστε με αν κάνω λάθος αλλά συνήθως τα μικρά μαγαζιά μπορεί να σου πουν εγγύηση αντιπροσωπείας στα προϊόντα τους.

Δημοσ.

Το birdphone μια εποχή ήταν ίσως το πιο αξιόπιστο σκρουτζομάγαζο. Το κινητό μου (Note 3) από εκεί το είχα αγοράσει όπως και άλλα κινητά φίλων. Πλέον όμως επειδή ακριβώς έπιασαν πελατεία, αύξησαν τις τιμές και ανοίχτηκαν βάζοντας στο κατάστημα διάφορα προϊόντα και έτσι πλέον κανείς δεν ασχολείται αφού οι τιμές πήραν την ανηφόρα. Δεν ξέρω όμως αν έχει αλλάξει κάτι στην εξυπηρέτηση γιατί προτιμώ άλλα μαγαζιά πλέον που έχουν πιο χαμηλές τιμές.

Δημοσ.

to birdphone ξεκινησε καλα, αλλα  μετα πολυ ψηλες τιμες ,και εχουν παρει τον αμανε πολυ ψηλα ,ηταν αμφιθεας και τωρα αθηνα .

• Like 1
Δημοσ.

Έκανε την αρπαχτή διαφήμιση του, εύγε στα παιδιά!
( Εγώ προσωπικά όταν βλέπω τέτοια καραγκιοζιλίκια από καταστήματα που το κάνουν συχνά το παραπάνω "στιγμιαίο λάθος" τους βάζω delete! Κρίμα γιατί ξεκίνησε καλά το συγκεκριμένο, αλλά...)

Δημοσ.

Πριν κάποια χρόνια είχα πάει μέχρι Αλιμο για να ψωνίσω κάτι από αυτό το μαγαζί. Εκτοτε, επειδή τους βλέπω πολύ χαμηλά στο skroutz..., δεν ξαναπάτησα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...