Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,έχω αγοράσει την Samsung h6400 εδώ κ ένα μήνα περίπου κ θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα.

1ον:Υπάρχει καποια σελίδα live streaming για Αθλητικά γεγονότα που να παίζει καλά?έχω δοκιμάσει κάποιες άλλα είτε Δεν παίζουν,είτε Δεν φεύγουν οι διαφημίσεις.Εγώ βρει ένα τρόπο μέσω sop cast κ σταθερού υπολογιστή άλλα θα προτιμούσα να μην χρειάζεται να έχω ανοιχτό τον υπολογιστή για να δω ένα παιχνίδι.

2ον:Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να βλέπω ταινίες on line Όπως παράδειγμα το p@p c@rn άλλα να γίνεται εγκατάσταση στην τηλεόραση κ όχι πάλι μέσω υπολογιστή?το συγκεκριμένο πρόγραμμα το δουλεύω στον υπολογιστή στο κινητό,αλλά δεν βρίσκω τίποτα για την τηλεόραση.

Δημοσ.

Οχι δεν υπαρχει, η h6400 Δεν εχει καν τιζεν. Η καλυτερη λυση ειναι ενα android box να του βαλεις kodi η κανα raspberi pi.

Σε σελιδες οι περισσοτερες θελουν flashplayer για να δεις streaming αλλα και βιντεο.

Δημοσ.

Εχεις καλουτσικο κινητο με android? Εαν ναι απλα κανεις cast την οθονη του στην h6400 και ξεμπερδευεις.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος να χρησημοποιησει miracast, παλι θα ειναι σε λειτουργεια το κινητο καθ ολη τη διαρκεια. αφου εχει τον υπολογιστη να τα προβαλει αν θελει εξωτερικη συσκευη.

Δημοσ.

Απλα ειναι πολυ πιο αμμεσο το κινητο.

Ουτε ποντικια, ουτε πληκτρολογια,ουτε να μετακινεις/συνδεεις λαπτοπ.

Απλα εαν ειναι παλιο ισως να μην το υποστηριζει επισημα(προ kit-kat) η να εχει καμια παραξενη αναλογια οθονης, η τελος να ψιλοκολλαει στο streaming/αναπαραγωγη.

Εγω απο τοτε που το ανακαλυψα, ζητημα να εχω συνδεσει το laptop στην tv πανω απο 10φορες.

Δημοσ.

Εγω απ την αλλη επαιξα ελαχιστα με το miracast ισα ισα να δω πως δουλευει. Ποτε δεν το ξαναχρησιμοποιησα.

Youtube, netflix, twich κτλ εχουν ενσωματωμενο googlecast και τα πετανε κατευθειαν στη τηλεοραση οτι θες οποτε κλεινεις το κινητο.

Ο bekas απ οτι καταλαβαινω θελει απλα να μην χρησιμοποιει εξωτερικες πηγες, το οποιο ειναι αδυνατον για να κανει αυτο που θελει. Δεν θελει πχ να κανει stream ταινιες που εχει αποθηκευμενες στο κινητο.

Δημοσ.

Heavyrain έχεις δίκιο,έχω συνδέσει κ το κινητό με την τηλεόραση κ τον υπολογιστή.Αν κ το πρόγραμμα που έχω βάλει στον υπολογιστή(smart view),με σύνδεση στην τηλεοραση μέσω power line(για ταινίες 3d,περίπου 10 gb)κολλάει.Υπάρχει καλύτερος τρόπος συνδέσεις τηλεόρασης κ υπολογιστή?Η τηλεόραση έχει flash player άλλα Δεν λειτουργεί Όπως στο υπολογιστή κ για αυτό δυσκολεύομαι στα Αθλητικά.

Δημοσ.

Η Η 6400 υποστηρίζει όμως και flash και html 5 στον Browser που σημαίνει ότι τα site με τα αθλητικά παίζουν κανονικά. Εν αντίθεση με τις καινούργιες που δεν έχουν flash.

• Like 2
Δημοσ.

Bekas14, εχοντας την ιδια tv συνδεδεμενη με raspberry pi2 για αρκετο καιρο.. σου προτείνω κάτι τέτοιο: 

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_187681.html

εκτός αν έχεις δυνατο κινητό , ωστε να μην κανει "σπασίματα"  όταν θα γίνεται screen mirroring.

Το browsing μεσω της τηλεόρασης θα είναι παντα αργό και δυσχρηστο, οπότε πρεπει να συνδέσεις κατι ανεξάρτητο για να το ευχαριστηθείς. Το raspberry (μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για αναπαραγωγη υλικού στη samsung, απο το pc σου)  είναι καλο αλλά δεν έχει browser σto openelec ή στο OSMC που χρησιμοποιώ. Έχει βέβαια το raspbian, αλλα αυτό θα σε δυσκολέψει στην ξεκούραστη χρήση media που ζητας. Επίσης πολλά καναλια "free" streaming συνεχώς κλεινουν (για αυτονοητους λογους) και θα πρεπει να περιμενεις αναβαθμιση ή να βρεις εναλλακτικη πηγη. 

Μια πιο οικονομικη λύση είναι η χρηση ενός android tv box, με 2gb ram και πανω. Ίσως συναντησεις ασυμβατοτητες σε καποια sites,αλλα 99% θα κανεις τη δουλεια σου.
 'Εχοντας περασει απο οοοολα αυτα λοιπον, εγω προς το παρόν εχω κρυψει ένα windows 10 ταμπλετάκι με HDMI πισω απο την tv, του εχω συνδεσει mini ασύρματο πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο touchpad και βλέπω online anime,ταινιες κτλ κτλ χωρις πολλα πολλα και με το κινητο μου στο airplane mode για να μη με διακοπτουν  :D .
Oι δυνατότητες που έχεις ,είναι απεριόριστες. Σκεψου τι θα σε βολέψει, ψαξε κι επέλεξε!

Δημοσ.

Αμφιβαλλω οτι και δυνατο κινητο να χεις οτι δεν θα κανει σπασιματα σε υψηλης αναλυση περιεχομενο. Δοκιμασα με note 3 να κανω στο παρελθον stream οχι με miracast, full hd video και εκανε διακοπες καθε τοσο για να φορτωσει. Τωρα με s6 δοκιμασα να κανω mirror την οθονη μου καθως χρησιμοποιω το gear vr στη τηλεοραση για να βλεπουν και οι αλλοι οτι βλεπω στο headset και κολλαγε απιστευτα.

Δημοσ.

Κατά αρχήν να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια σας.Το κινητό μου είναι Huawei honor 3c και με εφαρμογή που ονομάζεται wifi display συνδέεται άριστα στην τηλεόραση κ παίζει έργα απο pop corn χωρίς να κολλάει.Απλά ήθελα να ξέρω τις δυνατότητες κ να μην ψάχνω άδικα για πράγματα που δεν είναι εφικτά.θα δοκιμάσω το raspberry που λέει ο φίλος gameleon αν είναι καλύτερο της samsung.οπότε με ανοιχτό υπολογιστή θα παίζω το sop cast μέσω plex για Αθλητικά κ οι ταινίες μάλλον απο το κινητό!

Δημοσ.

Εγω παλι με note 4 και HTC one M8 δεν ειχα θεματα σε streaming FHD youtube, site html5 ή flash media (anime,motogp) απο το κινητο, real racing, final fantasy 9. Με Z3 ομως και cubot H2, S5, huawei p8lite.... τζιφος...ουτε να κανει connection δεν μπορούσε. Ασε που οντως οταν ειχαμε αναβαθμιση σε firmware ακομα κι αυτα με τις καλες επιδόσεις,εκαναν artifacts που και που. Επιπλεον 4πυρηνος atom σε tablet κολλούσε οικτρά (με wifi,οχι καλωδιο).

Οντως το screen mirroring ειναι "ρουλετα" κι εχει απαιτησεις. Γι'αυτο λοιπον και κατεληξα στη λυση που περιεγραψα παραπανω. Οπως και να'χει ας δει τι συμφέρει οικονομικα κι ας πειραματιστει πριν αγορασει. Χρονο θέλει και ψαξιμο, αλλα το αποτελεσμα αξιζει!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι με note 4 και HTC one M8 δεν ειχα θεματα σε streaming FHD youtube, site html5 ή flash media (anime,motogp) απο το κινητο, real racing, final fantasy 9. Με Z3 ομως και cubot H2, S5, huawei p8lite.... τζιφος...ουτε να κανει connection δεν μπορούσε. Ασε που οντως οταν ειχαμε αναβαθμιση σε firmware ακομα κι αυτα με τις καλες επιδόσεις,εκαναν artifacts που και που. Επιπλεον 4πυρηνος atom σε tablet κολλούσε οικτρά (με wifi,οχι καλωδιο).

Οντως το screen mirroring ειναι "ρουλετα" κι εχει απαιτησεις. Γι'αυτο λοιπον και κατεληξα στη λυση που περιεγραψα παραπανω. Οπως και να'χει ας δει τι συμφέρει οικονομικα κι ας πειραματιστει πριν αγορασει. Χρονο θέλει και ψαξιμο, αλλα το αποτελεσμα αξιζει!

Πολυ παραξενο, ειδικα για το s5 μιας και λογο samsung θα επρεπε να συνεργαζετε-παλιοτερα στο μενου της h6200 το ανεφερε σαν "samsung-κατι"(μαλιστα στο μενου ελεγε πως ηταν συμβατο μονο με s3/s4 αν δεν κανω λαθος) και αργοτερα το αλλαξαν σε screen mirroring.

Παντως εγω με κινητο xiaomi 1s(snap 410 με hd αναλυση) μπορω να πω πως ειναι 90% απροβληματιστο, αλλα σαφεστατα δουλευε καλυτερα με lg g3(παρολο την fhd αναλυση).

Τελος το ειχα δοκιμασει και με lumia 640xl και δουλευε καλα(μετα την αναβαθμιση σε win10-πριν εκανε σπασιματα-) και μαλιστα μου εκανε εντυπωση πως μπορουσες να ειχες τον ηχο στα ακουστικα(στα android μονο απο την tv ο ηχος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...