Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..Ειμαι κατοχος του s6..Ειμαι ευχαριστημένος μιας και το χρησιμοποιώ για τα βασικα..Ωραιο κινητο πανεμορφο και γρήγορο..Μπαταρία ειναι ενα θεμα αλλα φορτίζει πολυ γρηγορα..Αυτήν την περίοδο μου έχει μπει στο ματι να παρω iPhone..Εχω μερικές ερωτήσεις σχετικά με αυτα τα κινητα μιας και παντα επερνα Android..1ον εχω ακουσει κατι για jailbreak σε τι χρησιμεύει??Σε περιοριζει καπου το ios?2ον απο μπαταριες τι λενε?3ον τι σοβαρες διαφορες εχει απο ενα Android κινητο??ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.

Γεια σας..Ειμαι κατοχος του s6..Ειμαι ευχαριστημένος μιας και το χρησιμοποιώ για τα βασικα..Ωραιο κινητο πανεμορφο και γρήγορο..Μπαταρία ειναι ενα θεμα αλλα φορτίζει πολυ γρηγορα..Αυτήν την περίοδο μου έχει μπει στο ματι να παρω iPhone..Εχω μερικές ερωτήσεις σχετικά με αυτα τα κινητα μιας και παντα επερνα Android..1ον εχω ακουσει κατι για jailbreak σε τι χρησιμεύει??Σε περιοριζει καπου το ios?2ον απο μπαταριες τι λενε?3ον τι σοβαρες διαφορες εχει απο ενα Android κινητο??ευχαριστώ εκ των προτέρων..

1)Jailbreak=root και custom rom που θα εχεις ακουσει στο android ενα πραγμα

2)Το ios ειναι πιο κλειστο απο οτι το Android

3)Εκτως απο τα μεγαλα iphone τα μικροτερα εχουν τραγικη μπαταρια

Οσο για το τελευταιο μια ειναι η πραγματικα σοβαρη διαφορα.Οτι στο Android διαλεγεις οποια εταιρια γουσταρεις και εχει κινητα για ολες τις τσεπες και ορεξεις.Στο ios ειναι μια μονο η εταιρια που κανει οτι θελει. Γιαυτο δεν βλεπεις τα iphone και εδω και χρονια δεν εχουν υποστηριξη για radio,απουσια καρτα μνημης Sd, 16gb βασικο μοντελο,τραγικα μικρη μπαταρια,1χρονο εγγυηση και τον δευτερο τρεχεις και κανεις φασαριες και παει λεγοντας.

Δημοσ.

Κι εγώ είχα θέμα με τη μπαταρία του S6 και ήθελα να πάω σε iphone αλλά το έκανα root και του πέρασα την Xtrestolite rom. Τώρα πιάνει λίγο καλύτερες ώρες σε χρήση αλλά πάρα πολύ καλύτερες ώρες σε αναμονή. Δηλαδή όσο δε το χρησιμοποιείς δε καταναλώνει μπαταρία.

Όσο για το iphone δε σε περιορίζει σε τίποτα που ένας κανονικός χρήστης κάνει, απλά είναι λίγο δυσκολότερο να περνάς τα αρχεία σου σε αυτό μέσω υπολογιστή μέχρι να το μάθεις (τραγούδια ταινίες κτλ) και επίσης δε μπορείς να βάζεις διαφορετικές rom και να πειράζεις τα πάντα στο λειτουργικό όπως με το root στο android, κάτι που είναι αχρείαστο στο iPhone καθώς έχει τελειοποιημένο λειτουργικό και δε χρειάζεται να το πειράξεις.

Λόγο του ότι έχω πιάσει πολλά κινητά στα χέρια και τα έχω λειτουργήσει για κάποιες μέρες, από iPhone το 4s, 5, 5s, 6, 6s, πιστεύω ότι από το S6 καλύτερα να πας σε iPhone 6s, στο iPhone 6 δεν αξίζει η μετάβαση απ το S6

Οπότε ή πάνε άφοβα σε iPhone 6s ή βάλε custom rom xtrestolite στο s6 αν δε θες να ξοδέψεις λεφτά και να διορθώσεις τη μπαταρία, τον ήχο με Dolby atmos και τη ταχύτητα που ρολάρει το κινητό

Δημοσ.

Με το s6 εγω δεν εχω κανεναν θεμα πραγματικα η μπαταρια μου βγαζει την μερα..Απλα πριν απο αυτο ειχα το υπεροχο lg g2 και με ειχε κακομαθει με την μπαταρια  :-D Με την χρηση που κανω και τωρα το g2 μου εβγαζε 2,5 μερες για πλακα..  :-) Ειδα και το s7 το edge σημερα απο εναν γνωστο ηταν κουκλι αν και αρκετα πιο μεγαλο..Σε 6 δεν θα πηγαινα πιστευω πως πιο πολυ αξιζει αυτο που εχω..Δηλαδη μουσικη σε iphone τι παιζει?Δεν γινεται να την κατεβαζω κατευθειαν απο το κινητο?Με youtubetomp3 και ετσι??

1 χρονο εγγυηση??Και η σαμμυ εναν δεν δινει και αλλον εναν αν τον ζητησεις?Πραγματικα δεν ασχολουμαι και ευχομαι να μην ασχοληθω με εγγυησεις   :confused:

Δημοσ.

Με το s6 εγω δεν εχω κανεναν θεμα πραγματικα η μπαταρια μου βγαζει την μερα..Απλα πριν απο αυτο ειχα το υπεροχο lg g2 και με ειχε κακομαθει με την μπαταρια  :-D Με την χρηση που κανω και τωρα το g2 μου εβγαζε 2,5 μερες για πλακα..  :-) Ειδα και το s7 το edge σημερα απο εναν γνωστο ηταν κουκλι αν και αρκετα πιο μεγαλο..Σε 6 δεν θα πηγαινα πιστευω πως πιο πολυ αξιζει αυτο που εχω..Δηλαδη μουσικη σε iphone τι παιζει?Δεν γινεται να την κατεβαζω κατευθειαν απο το κινητο?Με youtubetomp3 και ετσι??

1 χρονο εγγυηση??Και η σαμμυ εναν δεν δινει και αλλον εναν αν τον ζητησεις?Πραγματικα δεν ασχολουμαι και ευχομαι να μην ασχοληθω με εγγυησεις   :confused:

Ναι σίγουρα γίνεται να την κατεβάσεις από κάποιο τέτοιο site, απλά τα αρχεία σου που έχεις στον υπολογιστή δε θα μπορείς να τα βάζεις τραβόντας τα απ το pc και αφήνοντας τα μέσα στους φακέλους του κινητού. Θα πρέπει να τα κάνεις συγχρονισμό μέσω Itunes, μια διαδικασία λίγο πιο περίπλοκη αλλά είναι μέχρι να τη συνηθίσεις και να τη μάθεις μετά είναι εύκολα όλα.

Η μπαταρία στο iphone θα κρατάει πολύ με βάση τη χρήση που είπες ότι κάνεις και μπορεί να δεις και τα νούμερα του G2 καθώς δεν καίει μπαταρία όσο δε το χρησιμοποιείς και δε τη καταπίνει όπως το S6 όσο το χρησιμοποιείς.

Και το iphone αν είναι ευρωπαϊκό έχεις 2 χρόνια εγγύηση όπως και το samsung λόγο νομοθεσίας. Γι αυτό με έχουν διαβεβαιώσει η iStorm και η Smart tech που είναι τα επίσημα service των δυο εταιριών στην Θεσσαλονίκη, αρκεί βέβαια να μην κάνεις κάτι που το καθιστά εκτός εγγύησης όπως να το βρέξεις ή να το σπάσεις κτλ.

Το iphone 6s είναι απλά πύραυλος. Αλλά σύμφωνα με τη χρήση που του κάνεις του κινητού απ όσο κατάλαβα με το που είπες οτι σου κρατούσε 2 μέρες η μπαταρία μη νομίζεις πως θα αντιληφθείς κάποια διαφορά ανάμεσα στο 6s και το s6, απλά θα πας σε ένα περιβάλλον χρήσης που κατά την άποψη μου είναι πολύ ανώτερο και παραγωγικότερο.

Ωστόσο, προσωπική μου άποψη είναι πως χρηματικά δεν αξίζει αυτή η μετάβαση, αλλά δικιά σου η τσέπη δικιά σου και η επιλογή.

Δημοσ.

Ενημερωτικα, το jailbreak δεν ακυρωνει την εγγυηση απαραιτητα. Αν κανεις επαναφορα εργοστασιακων το jb φευγει χωρις να αφηνει ιχνη.

Δημοσ.

Ενημερωτικα, το jailbreak δεν ακυρωνει την εγγυηση απαραιτητα. Αν κανεις επαναφορα εργοστασιακων το jb φευγει χωρις να αφηνει ιχνη.

Το Jailbreak επισημα τουλαχιστον ακυρωνει την εγγυηση(οπως και το Root στα Android) και ουτως ή αλλως για τον μεσο χρηστη ο οποιος δεν το πολυ ψαχνει καλο ειναι να αναφερεται περισσοτερο μηπως κανει ζημια στο κινητο και το καταντησει μη λειτουργικο.

Δημοσ.

Το Jailbreak επισημα τουλαχιστον ακυρωνει την εγγυηση(οπως και το Root στα Android) και ουτως ή αλλως για τον μεσο χρηστη ο οποιος δεν το πολυ ψαχνει καλο ειναι να αναφερεται περισσοτερο μηπως κανει ζημια στο κινητο και το καταντησει μη λειτουργικο.

Στην περιπτωση που πρεπει να γινει επισκευει και η συσκευη ειναι jbroken τοτε ναι ακυρωνεται. Μως αν η συσκευη ειναι unjailbroken εκεινη την στιγμη τοτε δεν γινεται τιποτα.

Δημοσ.

Στην περιπτωση που πρεπει να γινει επισκευει και η συσκευη ειναι jbroken τοτε ναι ακυρωνεται. Μως αν η συσκευη ειναι unjailbroken εκεινη την στιγμη τοτε δεν γινεται τιποτα.

Το jailbreak γενικα ειναι για 3 κατηγοριες ατομων

1)Για οσους γνωριζουν απο αυτα 

2)Για οσους δεν γνωριζουν αλλα εχουν ορεξη να μαθουν και γνωριζουν βεβαια τα καλα και τα κακα

3)Σε οσες συσκευες ειτε εχουν σταματησει να εχουν υποστηριξη απο την εταιρια μεσω update ειτε στα τελευταια update το κινητο εχει γινει μη λειτουργικο και αρα ειναι και εκτως εγγυησης σχεδον παντα(οπως στα iphone 4s και 4).

Αρα καλο ειναι να μην το αναφερουμε/προτεινουμε σε ατομα που ειτε δεν γνωριζουν τι παιζει με αυτο αλλα και τα ρισκα του γιατι αν ο αλλος δεν γνωριζει και κανει καμια πατατα μετα να δω τι θα του πουν οι αλλοι που του ελεγαν οτι αξιζει πχ και δεν χανει εγγυηση κλπ.

Μαλλον θα του πουν κουβεντες οπως''ας το εψαχνες περισσοτερο'',''ας μην μας ακουγες'' και παει λεγοντας.

Αλλωστε αν μιλαμε για iphone 6 και πανω(γιατι αν μιλαμε για Iphone 6 και κατω στην ουσια μιλαμε για υποβαθμιση απο το Galaxy S6)τα κινητα θα εχουν για αρκετο καιρο υποστηριξη και αρα δεν χρειαζεται το jailbreak.

Δημοσ.

Το 6s εχω γνωστό και το περνω περιπου στα 5 εκατοσταρικα το 64αρι που μου φτάνει και μου περισσεύει εμενα..Αλλα θα το σκεφτω αλλο λιγο..Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σχετικα με τα iphone εβγαλα ακρη επιτελους..

Δημοσ.

Εφόσον και στο Galaxy S6 έκανες "τα βασικά" (αν και δε μας λες ποια είναι αυτά) δε νομίζω να σου χρειαστεί να κάνεις jailbreak. Για τον ίδιο λόγο δε μπορεί κανείς να σου πει αν θα σε περιορίζει ή όχι το iOS. Πες μας πρώτα τι χρειάζεσαι απ' το κινητό σου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Εχω συνηθησει απο το android που οποτε εκανα αναβάθμιση καινούργιου λειτουργικου ηταν χρησιμο να κάνεις ενα hard reset για να στρωσει η μπαταρια και να μην ειναι το ενα λειτουργικό "πανω" στο αλλο. Ισχυει κατι τετοιο σε ios?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Εχω συνηθησει απο το android που οποτε εκανα αναβάθμιση καινούργιου λειτουργικου ηταν χρησιμο να κάνεις ενα hard reset για να στρωσει η μπαταρια και να μην ειναι το ενα λειτουργικό "πανω" στο αλλο. Ισχυει κατι τετοιο σε ios?

Σε κανένα λειτουργικό δε μου φαίνεται λογικό αυτό που λες... που το διάβασες; Άπαξ και γίνει overwrite η Flash μνήμη και κάνει reboot το κινητό, (ώστε να σβηστεί κι η RAM) τα παλιά αρχεία εξαφανίζονται δια παντός. Δε γίνεται να υπάρξει "το ένα πάνω από το άλλο".

Δημοσ.

Σε κανένα λειτουργικό δε μου φαίνεται λογικό αυτό που λες... που το διάβασες; Άπαξ και γίνει overwrite η Flash μνήμη και κάνει reboot το κινητό, (ώστε να σβηστεί κι η RAM) τα παλιά αρχεία εξαφανίζονται δια παντός. Δε γίνεται να υπάρξει "το ένα πάνω από το άλλο".

Αν το ψάξεις αυτο με το android θα το βρεις. Δεν εννοώ οτι το κινητο θα ειναι επιβαρυμενο με δυο λειτουργικά (λάθος το εξεφρασα) εννοώ οτι η συσκευη μετα χρειαζετε ενα reset για να στρωσει ίσως απο καποια μικροbugs τα οποια ριχνουν την αποδοση της μπαταρίας καθώς και την ταχυτητα του κινητου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...