Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να ξερει κανεις απο σας ποτε θα βαλουν vdsl στο αιγαλεω?Δηλαδη αν ειναι δυνατον να εχουν vdsl σε νησια και οχι μεσα στην αθηνα.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να ξερει κανεις απο σας ποτε θα βαλουν vdsl στο αιγαλεω?Δηλαδη αν ειναι δυνατον να εχουν vdsl σε νησια και οχι μεσα στην αθηνα.

Είναι πιο δύσκολο μέσα στα αστικά κέντρα να γίνει distribution της VDSL και να είναι σταθερή και με >24 ταχύτητες όλη μέρα κάθε μέρα. Γιαυτό μπήκε πρώτα στο Γέρακα και σε άλλες τέτοιες πιο χαλαρές περιοχές και μετά θα έρθει σε εμάς τους υπόλοιπους. Χαϊδάρι, δεν έχουν γραμμή να με συνδέσουν, κάτσε να λύσουν αυτό και βλέπουμε για το vdsl

Δημοσ.

Εγω που ειχα ρωτησει στην φορθνετ ειχαν πει μεχρι το καλοκαιρι.Για να δουμε μπας και εχουμε κανα νεοτερο μεσα στους καλοκαιρινους μηνες.

Δημοσ.

Η επέκταση του νέου δικτύου του ΟΤΕ, με την εγκατάσταση των νέων καμπινών και τη σύνδεσή τους με οπτική ίνα με το ΑΚ, περιλαμβάνεται αφενός στο σχεδιασμό του ΟΤΕ αφετέρου στην αδειοδότηση για τα έργα που δίνει ο αντίστοιχος δήμος.

Παράδειγμα, ο δήμος Περιστερίου όπου ο δήμος καθυστέρησε πολύ να δώσει την άδεια, ζητώντας ανταποδοτικά.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπαρχει καποιο νεο? Πριν 3 εβδομαδες κανανε κατι εργα στην Ικτινου αλλα δεν ξερω αν ηταν κατι σχετικο με vdsl :(

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο νεο? Πριν 3 εβδομαδες κανανε κατι εργα στην Ικτινου αλλα δεν ξερω αν ηταν κατι σχετικο με vdsl :(

Θα περιμενουμε πολυ ακομα δυστυχως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως στο Χαϊδάρι έγινε συμφωνία με τον ΟΤΕ και αν όλα πάνε καλά πριν τις γιορτές θα ξεκινήσουν τα έργα και μέσα στο 2017 θα ολοκληρωθούν και θα φτάσουν μέχρι Αφαία - Σκαραμαγκά

Δημοσ.

Ελπιζω να "ποιανει" και εμας που ειμαστε συνορα με Αιγαλεω (Λιουμη)

Ο δήμαρχος είχε πει ότι θα καλύψει όλο το Χαϊδάρι , από την Καραϊσκάκη και κάτω όμως οι γραμμές είναι από το ΟΤΕ Αιγάλεω οπότε ίσως να μην αναβαθμιστεί ένα μικρό μέρος του Χαϊδαρίου κάτω από Καραϊσκάκη .... και λες για Λιούμη που είναι καθαρά Αιγάλεω ? :P

Βέβαια έχω την αίσθηση ότι μετά το Χαϊδάρι ή ταυτόχρονα θα αναβαθμίζεται και το Αιγάλεω , οπότε όλοι θα πάρουμε 

Δημοσ.

Ο δήμαρχος είχε πει ότι θα καλύψει όλο το Χαϊδάρι , από την Καραϊσκάκη και κάτω όμως οι γραμμές είναι από το ΟΤΕ Αιγάλεω οπότε ίσως να μην αναβαθμιστεί ένα μικρό μέρος του Χαϊδαρίου κάτω από Καραϊσκάκη .... και λες για Λιούμη που είναι καθαρά Αιγάλεω ? :P

Βέβαια έχω την αίσθηση ότι μετά το Χαϊδάρι ή ταυτόχρονα θα αναβαθμίζεται και το Αιγάλεω , οπότε όλοι θα πάρουμε 

Εδω εχει vdsl καμπινες στο λοφο αξιωματικων(περιστερι)2 χιλιομετρα απο εδω που μενω.Οπωτε αν δεν ειμαστε ατυχοι θα παρει και το αιγαλεω ενα καλο κομματι απο vdsl  πιστευω.

Δημοσ.

Εδω εχει vdsl καμπινες στο λοφο αξιωματικων(περιστερι)2 χιλιομετρα απο εδω που μενω.Οπωτε αν δεν ειμαστε ατυχοι θα παρει και το αιγαλεω ενα καλο κομματι απο vdsl  πιστευω.

Για να γίνουν έργα στο Αιγάλεω πρέπει να πάει ο ΟΤΕ και να το ζητήσει από την δήμαρχο και να γίνει συμφωνία , δεν παίζει ρόλο που 2 χιλιόμετρα από εκεί που μένεις έχει VDSL , οπότε αναμονή μέχρι να μάθουμε τι θα γίνει με το Αιγάλεω  

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ είχα επικοινωνήσει πριν από μερικούς μήνες με το Δήμο για να μάθω σχετικά με τα σχέδιά τους και μου είπαν ότι αυτό είναι θέμα του ΟΤΕ, οπότε δεν ξέρουν. Από την άλλη μεριά, ο ΟΤΕ μού απάντησε γενικόλογα... Επομένως, μάλλον φαίνεται ότι προς το παρόν ούτε ο Δήμος καίγεται, αλλά ούτε και ο ΟΤΕ. Εγώ πάντως που μένω Λιούμη, ανήκω στους τυχερούς που παίρνουν VDSL από το Α/Κ (30.000 download / 4.000 upload).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε ενημερώσεις 
VDSL Χαϊδάρι : σε 1,2 μήνες ξεκινάνε τα έργα 
VDSL Αιγάλεω : Έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τα έργα 'β εξάμηνο 2017 

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε ενημερώσεις 

VDSL Χαϊδάρι : σε 1,2 μήνες ξεκινάνε τα έργα 

VDSL Αιγάλεω : Έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τα έργα 'β εξάμηνο 2017 

Σε καποια σημεια εχει.Εγω εχω κανει αιτηση και ερχεται.Ο φιλος μου που μενει απο πισω εχει κοσμοτε καιρο τωρα 30αρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...