Apocalyptica Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να ξερει κανεις απο σας ποτε θα βαλουν vdsl στο αιγαλεω?Δηλαδη αν ειναι δυνατον να εχουν vdsl σε νησια και οχι μεσα στην αθηνα.
Dinos_12345 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να ξερει κανεις απο σας ποτε θα βαλουν vdsl στο αιγαλεω?Δηλαδη αν ειναι δυνατον να εχουν vdsl σε νησια και οχι μεσα στην αθηνα. Είναι πιο δύσκολο μέσα στα αστικά κέντρα να γίνει distribution της VDSL και να είναι σταθερή και με >24 ταχύτητες όλη μέρα κάθε μέρα. Γιαυτό μπήκε πρώτα στο Γέρακα και σε άλλες τέτοιες πιο χαλαρές περιοχές και μετά θα έρθει σε εμάς τους υπόλοιπους. Χαϊδάρι, δεν έχουν γραμμή να με συνδέσουν, κάτσε να λύσουν αυτό και βλέπουμε για το vdsl
spartan29gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να ξερει κανεις απο σας ποτε θα βαλουν vdsl στο αιγαλεω?Δηλαδη αν ειναι δυνατον να εχουν vdsl σε νησια και οχι μεσα στην αθηνα. Εγω που ειχα ρωτησει στην φορθνετ ειχαν πει μεχρι το καλοκαιρι.Για να δουμε μπας και εχουμε κανα νεοτερο μεσα στους καλοκαιρινους μηνες.
makfil Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να ξερει κανεις απο σας ποτε θα βαλουν vdsl στο αιγαλεω?Δηλαδη αν ειναι δυνατον να εχουν vdsl σε νησια και οχι μεσα στην αθηνα. Η επέκταση του νέου δικτύου του ΟΤΕ, με την εγκατάσταση των νέων καμπινών και τη σύνδεσή τους με οπτική ίνα με το ΑΚ, περιλαμβάνεται αφενός στο σχεδιασμό του ΟΤΕ αφετέρου στην αδειοδότηση για τα έργα που δίνει ο αντίστοιχος δήμος. Παράδειγμα, ο δήμος Περιστερίου όπου ο δήμος καθυστέρησε πολύ να δώσει την άδεια, ζητώντας ανταποδοτικά.
crash21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Υπαρχει καποιο νεο? Πριν 3 εβδομαδες κανανε κατι εργα στην Ικτινου αλλα δεν ξερω αν ηταν κατι σχετικο με vdsl
spartan29gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Υπαρχει καποιο νεο? Πριν 3 εβδομαδες κανανε κατι εργα στην Ικτινου αλλα δεν ξερω αν ηταν κατι σχετικο με vdsl Θα περιμενουμε πολυ ακομα δυστυχως.
jack124 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Πάντως στο Χαϊδάρι έγινε συμφωνία με τον ΟΤΕ και αν όλα πάνε καλά πριν τις γιορτές θα ξεκινήσουν τα έργα και μέσα στο 2017 θα ολοκληρωθούν και θα φτάσουν μέχρι Αφαία - Σκαραμαγκά
crash21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ελπιζω να "ποιανει" και εμας που ειμαστε συνορα με Αιγαλεω (Λιουμη)
jack124 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ελπιζω να "ποιανει" και εμας που ειμαστε συνορα με Αιγαλεω (Λιουμη) Ο δήμαρχος είχε πει ότι θα καλύψει όλο το Χαϊδάρι , από την Καραϊσκάκη και κάτω όμως οι γραμμές είναι από το ΟΤΕ Αιγάλεω οπότε ίσως να μην αναβαθμιστεί ένα μικρό μέρος του Χαϊδαρίου κάτω από Καραϊσκάκη .... και λες για Λιούμη που είναι καθαρά Αιγάλεω ? Βέβαια έχω την αίσθηση ότι μετά το Χαϊδάρι ή ταυτόχρονα θα αναβαθμίζεται και το Αιγάλεω , οπότε όλοι θα πάρουμε
spartan29gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ο δήμαρχος είχε πει ότι θα καλύψει όλο το Χαϊδάρι , από την Καραϊσκάκη και κάτω όμως οι γραμμές είναι από το ΟΤΕ Αιγάλεω οπότε ίσως να μην αναβαθμιστεί ένα μικρό μέρος του Χαϊδαρίου κάτω από Καραϊσκάκη .... και λες για Λιούμη που είναι καθαρά Αιγάλεω ? Βέβαια έχω την αίσθηση ότι μετά το Χαϊδάρι ή ταυτόχρονα θα αναβαθμίζεται και το Αιγάλεω , οπότε όλοι θα πάρουμε Εδω εχει vdsl καμπινες στο λοφο αξιωματικων(περιστερι)2 χιλιομετρα απο εδω που μενω.Οπωτε αν δεν ειμαστε ατυχοι θα παρει και το αιγαλεω ενα καλο κομματι απο vdsl πιστευω.
jack124 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Εδω εχει vdsl καμπινες στο λοφο αξιωματικων(περιστερι)2 χιλιομετρα απο εδω που μενω.Οπωτε αν δεν ειμαστε ατυχοι θα παρει και το αιγαλεω ενα καλο κομματι απο vdsl πιστευω. Για να γίνουν έργα στο Αιγάλεω πρέπει να πάει ο ΟΤΕ και να το ζητήσει από την δήμαρχο και να γίνει συμφωνία , δεν παίζει ρόλο που 2 χιλιόμετρα από εκεί που μένεις έχει VDSL , οπότε αναμονή μέχρι να μάθουμε τι θα γίνει με το Αιγάλεω 1
pluss Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ είχα επικοινωνήσει πριν από μερικούς μήνες με το Δήμο για να μάθω σχετικά με τα σχέδιά τους και μου είπαν ότι αυτό είναι θέμα του ΟΤΕ, οπότε δεν ξέρουν. Από την άλλη μεριά, ο ΟΤΕ μού απάντησε γενικόλογα... Επομένως, μάλλον φαίνεται ότι προς το παρόν ούτε ο Δήμος καίγεται, αλλά ούτε και ο ΟΤΕ. Εγώ πάντως που μένω Λιούμη, ανήκω στους τυχερούς που παίρνουν VDSL από το Α/Κ (30.000 download / 4.000 upload).
jack124 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν έχουμε ενημερώσεις VDSL Χαϊδάρι : σε 1,2 μήνες ξεκινάνε τα έργα VDSL Αιγάλεω : Έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τα έργα 'β εξάμηνο 2017 3
@LF@147 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 http://xaidarisimera.blogspot.gr/2017/01/blog-post_36.html με καθε επιφυλαξη...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν έχουμε ενημερώσεις VDSL Χαϊδάρι : σε 1,2 μήνες ξεκινάνε τα έργα VDSL Αιγάλεω : Έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τα έργα 'β εξάμηνο 2017 Σε καποια σημεια εχει.Εγω εχω κανει αιτηση και ερχεται.Ο φιλος μου που μενει απο πισω εχει κοσμοτε καιρο τωρα 30αρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα