vounisios Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Γεια σας.εβαλα το μεσημερι καποιο Free προγραμμα,το οποιο ομως αργοτερα το απεγκατεστησα,δεν μου αρεσε.Ομως χωρις να το καταλαβω μου μπηκε η ποιο πανω βλακεια.η HohoSearch,οταν ανοιγω τον Mozilla,που εγω ειχα αλλη αρχικη σελιδα στο ανοιγμα του.απο το απογευμα μεχρι αυτη τη στιγμη & τι δεν εχω κανει να την στειλω στα τσακιδια,μου εχει σπασει τα νευρα.τιποτα αυτη.επιμενει να μου εμφανιζεται.& στο μητρωο μπηκα,αφαιρεσα οτι υπηρχε.τι αλλο να κανω? για βοηθειστε να μην το ξενυχτισουμε αποψε.σας ευχαριστω.
jimakos234 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Σου έχει περαστεί και malware. τρέξε με σειρά αυτα. 1.Adw cleaner 2.Junkware removal tool 3. ComboFix 4. Malware bytes Μετα, αν δεν έχει φυγει , γράψε about:config στην γραμμη αναζητησης και οπου λεει browser.startup.homepage βάλε google. @vounisios
thepoint Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αν έχεις το Avast av έχει δικό του εργαλείο για αυτή τη δουλειά. Αν όχι https://www.avast.com/browser-cleanup να ξέρεις αυτό το untility θα σου επαναφέρει το browser στην αρχική του κατάσταση, πρέπει να έχεις συγχρονίσει σελιδοδείκτες και τα λοιπά με το λογαριασμό σου για να τα επαναφέρεις εύκολα μετά.
vounisios Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Σου έχει περαστεί και malware. τρέξε με σειρά αυτα. 1.Adw cleaner 2.Junkware removal tool 3. ComboFix 4. Malware bytes Μετα, αν δεν έχει φυγει , γράψε about:config στην γραμμη αναζητησης και οπου λεει browser.startup.homepage βάλε google. @vounisios Σας ευχαριστω....ξεκιναω απο εδω πρωτα....για να δουμε....
micos000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μερικές φορές μπαίνει url στη συντόμευση των browsers. Έλεγξε τις ιδιότητες του εικονιδίου να δεις μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στον προορισμό θα πρέπει να τελειώνει στο firefox.exe" Αν έχει κάτι μετά τα " σβήστο.
vounisios Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μερικές φορές μπαίνει url στη συντόμευση των browsers. Έλεγξε τις ιδιότητες του εικονιδίου να δεις μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στον προορισμό θα πρέπει να τελειώνει στο firefox.exe" Αν έχει κάτι μετά τα " σβήστο. Το ξερω,την εχω ξαναπαθει παλια...εκει ερριξα την πρωτη μου ματια,αλλα ηταν οκ. Σας ευχαριστω....ξεκιναω απο εδω πρωτα....για να δουμε.... Λοιπον,παιδια,το φτιαξαμε με τη βοηθεια σας.και ειδικα με το 4ο της σειρας[4. Malware bytes].Παντως πρωτη φορα ειλικρινα το λεω,με ταλαιπωρισε τοσο πολυ,τοσες ωρες χαμενες....τελος παντων...τελος καλο,ολα καλα.ευχαριστω πολυ.να ειστε καλα! 1
micos000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εγώ πάντως τα πάω 1, 4, 3, 2. Με αυτή τη σειρά. Για το 2 έχω το ccleaner.
vounisios Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εγώ πάντως τα πάω 1, 4, 3, 2. Με αυτή τη σειρά. Για το 2 έχω το ccleaner. Καλημερα.το ccleaner το ειχα πολλα χρονια.καποιος φιλος προγραμματιστης μου ειπε βγαλτο,κανει ζημιες,& το εβγαλα.το σκεπτομαι παντως να το ξαναβαλω.Οσο για το Malwarebytes Anti-Malware,πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει για καθαρισμο.γνωμη μου,ε;γεια χαρα.
thepoint Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλύτερα να τρέχεις το malwarebytes όταν έχεις πρόβλημα ή περιοδικά κάθε τετράμηνο σε safe mode κατά τη γνώμη μου, ασφαλώς κάνεις την ενημέρωση πριν αλλάξεις το mode γιατί σε safe δεν υπάρχει επικοινωνία! Το ccleaner όπως έρχεται τρέχει στο υπόβαθρο κάτι που δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο ακόμα και με αδύναμο υπολογιστή. Πάντως μια φορά στο εξάμηνο ή κάθε χρόνο ανάλογα δεν είναι πρόβλημα. Σίγουρα δεν είναι απαραίτητος ο καθαρισμός του μητρώου, κάνε ότι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.
vounisios Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλύτερα να τρέχεις το malwarebytes όταν έχεις πρόβλημα ή περιοδικά κάθε τετράμηνο σε safe mode κατά τη γνώμη μου, ασφαλώς κάνεις την ενημέρωση πριν αλλάξεις το mode γιατί σε safe δεν υπάρχει επικοινωνία! Το ccleaner όπως έρχεται τρέχει στο υπόβαθρο κάτι που δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο ακόμα και με αδύναμο υπολογιστή. Πάντως μια φορά στο εξάμηνο ή κάθε χρόνο ανάλογα δεν είναι πρόβλημα. Σίγουρα δεν είναι απαραίτητος ο καθαρισμός του μητρώου, κάνε ότι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Σε ευχαριστω.
Aidenproxi Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Φυσικά μπορείτε να αφαιρέσετε Hohosearch τη χρήση αυτών των προγραμμάτων, αλλά μου άρεσε αυτή την εντολή http://malwarewarrior.com/how-to-remove-hohosearch-com-hijacker/. Βοήθησα, καλή τύχη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα