Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Διαβάζω για ύπουλες τακτικές, διαβάζω ότι φταίει η Adobe που κυκλοφορούν σπασμένα τα λογισμικά της, διαβάζω ότι όλα αυτά ειναι κομμάτι ύπουλου marketing. Μήπως να ξεκινήσουμε τις μηνύσεις κατά τις Adobe (όσοι χρησιμοποιούν σπασμένα προγράμματα) για να αρχίζει να μοιράζει free τα προγράμματά της? Δηλαδή με ποιο δικαίωμα εκμεταλλεύεται έτσι τους πειρατές της!

Δεν ειναι υπουλη τακτικη, ειναι ξεκαθαρο μαρκετινγκ:

Αμα κλειδωνε τα λογισμικα της τοσα χρονια που κοστιζαν ποσα λεφτα, θα εχανε απειρο κοσμο που ασχολουταν χωρις κοστος μεχρι να μαθει τα apps κ μετα γινει potential customer. Δεν υπαρχει καλυτερη διαφημιση απο τη πειρατεια και φυσικα ειναι free.

Εχοντας αυτο υποψην, τωρα με το cloud που οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες, πλεον κοιταει να διωξει σιγα σιγα την πειρατεια, διοτι ειναι ευκολα προσβασιμο το προιον.

Και τωρα αμα το απαγορευσει, εχεις να διαθεσεις 10 ευρω το μηνα που λεει ο λογος για ps. Πριν δε γινοταν αυτο σε ειχε χασει οριστικα, θα αλλαζες επαγγελμα/προγραμμα λογω κοστους οταν θα εχανες το discount απο το student licence.

Μπορει να λεω μλκιες, αλλα πιστευω εχει νοημα αυτο και το εχω δει πρακτικα οταν δεν ειχα να διαθεσω για προγραμματα που δεν εβρισκα σπασμενα. Απλα δε τα μαθαινα ;) Aμα μου τα εδιναν ομως πολυ πολυ φθηνα, θα ειχα ασχοληθει.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Υπαρχει  πλέον και το πλάνο με τα 10~12ευρω/μήνα που είναι οι 3 καφέδες που πίνετε μέσα στην εβδομάδα.

Και να μην πίνουμε καφέδες; Πώς θα δουλέψουμε photoshop μετά;

Η άποψη μου; Το καλύτερο είναι το μοντέλο teamviewer.

Personal / non-commercial use? Δωρεάν.

Βγάζεις κέρδος απ' αυτό; Δώσε κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...