Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλο θα ήταν κάποια στιγμή να ωριμάσουμε και να αναλογιστούμε λιγο και αυτούς που κάθονται και γράφουν το software και τις εταιρείες που πληρώνουν τους μισθούς αυτών. Δηλαδή αν είσαι επαγγελματίας και βγάζεις χρηματα από αυτό γιατί δεν το παίρνεις πρωτότυπο;

Ναι ρε παιδιά! Να κάνουμε και κανέναν έρανο, κρίμα είναι! :P

• Like 7
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ως επαγγελματιας θεωρω ηλιθιο, αντιεπαγγελματικο, ανευθυνο και σκετη κλεψια να μην δινω 50 ευρω το μηνα για να εχω ολα της τα προγραμματα και δωρεαν updates. Για τους ερασιτεχνες δεν ενδιαφερεται η Adobe και η καθε Adobe. Ουτε αυτοι εχουν δικαιολογια ομως. Αν θελουν μια στις τοσες να κανουν ενα crop, οπως αναφερθηκε πιο πανω, ας κατεβασουν το Gimp που ειναι δωρεαν.

Καλα δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα. Δεν θα αναφερω τι κοστος εχει να ειμαι 3d/2d generalist... Και εγω εχω τη σουιτα και γενικα πολλα προγραμματα αγορασμενα, αλλα δεν επαρκει ουτε στο ελαχιστο για να εισαι ανταγωνιστικος στη διαφημιση η στο φιλμ η στα games. Ας μην ειμαστε ακραιοι με τους χαρακτηρισμους μας

Επισκέπτης
Δημοσ.

740€ Για να πάρω τις εφαρμογές όλες?

Ας το έκανε 150€ τον χρόνο.Πιστεύω θα πλήρωναν πάρα πολλά άτομα μαζί και εγώ.

φιλε δεν ειναι αυτο το προβλημα. υπαρχουν policies σε softwares τυπου rent to own. Το προβλημα ειναι οτι εδω που δεν υπαρχει, θα πληρωνεις για παντα...

Δημοσ.

30+Χιλιαρικα στην αμερικη δεν ειναι πολλα. Φωτογραφος που ξερω ειναι στα διπλα σχεδον και παλι δεν πολλα

Δημοσ.

Καλο θα ήταν κάποια στιγμή να ωριμάσουμε και να αναλογιστούμε λιγο και αυτούς που κάθονται και γράφουν το software και τις εταιρείες που πληρώνουν τους μισθούς αυτών. Δηλαδή αν είσαι επαγγελματίας και βγάζεις χρηματα από αυτό γιατί δεν το παίρνεις πρωτότυπο;

Δεν είμαι επαγγελματίας αλλά από ότι ξέρω για γραφεία μηχανικών και εργολάβων κανένας δεν τολμάει να χρησιμοποιήσει σπασμένα.Όμως το στατιστικό μου δείγμα είναι πάρα πολύ μικρό οπότε μπορεί να κάνω και λάθος.

Δημοσ.

κοιτα μερικα ειναι υπερεκτημημενα σε τιμες περα απο αυτο πολλοι που το κατεβαζουν δεν εχουν την δυνατοτητα να το αγορασουν, ενας φοιτητης πχ αν αγορασει ολα αυτα που χρειαζεται μπορει να θελει 5+ χιλιαρικα που θα τα βρει τα λεφτα ?

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

κάνουμε μερικά crop και κανα δυο λειτουργίες που έχει Mono photoshop πχ (ειδικά με τα plugin του) μια φορά το μήνα δλδ ούτε καν ερασιτεχνική χρήση... και πρέπει να σκάμε μερικά χιλιάρικα?

η καλύτερα να κάνουμε παράνομα αυτές της δυο τρισς χρήσεις το μήνα και να το προωθούμε το λογισμικό κάνοντας ουσιαστικά τσαμπε διαφήμιση κλπ?

Αν χρειαζεσαι να κανεις crop οπως λες μπορεις να το κανεις και με το gimp. Αν τωρα υπαρχουν λειτουργιες που μπορεις να βρεις μονο στο photoshop και αν εισαι επαγγελματιας ασχετα με το ποσο το χρησιμοποιεις ναι πρεπει και οφειλεις ως ηθικος ανθρωπος να το πληρωσεις. Ασε στην μπαντα τη δικαιολογια διαφημιση. Πιστευεις οτι η adobe χρειαζεται κατι τετοιο; Και για πια διαφημιση μιλας; Αφου ολοι ξερουμε πως πηγαινει το πραγμα... Σε ρωταει γνωστος η φιλος τι χρησιμοποιεις για να κανεις πχ το crop που αναφερεις παραπανω και του λες photoshop. Και σε ρωταει... θα μου δωσεις μια κοπια η να το κατεβασω;

Επισκέπτης
Δημοσ.

+ hosts file και άντε γεια

Ας τους πληρώσουν οι Αμερικανοί (USA) συμπατριώτες τους επαγγελματίες που βγάζουν 30+ χιλιάρικα το χρόνο.

Ο Έλληνας επαγγελματίας καλά θα κάνει να σώζει απ' όπου μπορεί για να πληρώνει ΕΝΦΙΕς κ.λπ. νταβατζηλίκια του κράτους.

Τοτε και εσυ ελληναρα μαγκα να φτιαξεις δικο σου photoshop και να αφησεις τους εξυπνακισμους που ξερεις. Επισης αν δε γουσταρεις τα περι ενφια και νταβατζηλικια κλπ οπως λες και καλα κανεις ασε τη κλαψα παρε ενα αεροπλανο και πηγαινε οπου σε φωτισει ο θεος και η παναγια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ελα ρε Adobe  ξυπνησες?

παλι τα .dll σου θα σε κανουνε μαστορα

εισαι παικτης τελος

Επισκέπτης
Δημοσ.

στο εξωτερικό δεν γίνεται να δουλέψεις με πειρατικό λογισμικό γιατί σε κυνηγάει το ίδιο το κράτος,το έχω ξέρω απο άτομο στην Γερμανία που είναι σχεδιαστής και δεν μπορεί ούτε πασιέτζα να έχει πειρατική.

τώρα αν τα προγράμματα αυτά δεν υπήρχαν σε πειρατικές εκδόσεις ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ γιατί κανένας δεν θα πάει να πληρώσει ένα πρόγραμμα για να δει αν θα το μάθει και όταν το μάθει για αν θα βγάλει κέρδος,πρώτα το μαθαίνεις ,μετά το αγοράζεις και δουλεύεις γνήσιο.

Ωραια τα εγραφες μεχρι ενα σημειο. Το αν δεν τα γνωριζε κανεις τα προγραμματα αν δεν υπηρχε πειρατια δεν θα συμφωνησω. Κατεβασε το trial και εφοσον σου αρεσει το πληρωνεις. Ολα τα αλλα ειναι κουραφεξαλα

Δημοσ.

Θα έπρεπε να καταλάβουν ότι όσοι μπορούν να το αγοράσουν το έχουν κάνει ηδη αν βγάζεις λεφτά από αυτό δεν θα σε χαλαγε να είσαι και νόμιμος και ενημερωμένος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν είμαι επαγγελματίας αλλά από ότι ξέρω για γραφεία μηχανικών και εργολάβων κανένας δεν τολμάει να χρησιμοποιήσει σπασμένα.Όμως το στατιστικό μου δείγμα είναι πάρα πολύ μικρό οπότε μπορεί να κάνω και λάθος.

Ετσι ειναι. Καταρχην σε πολλες εταιριες η bsa στελνει υπεθυνη δηλωση την οποια ο it την υπογραφει και σφραγιζεται απο την εταιρια στην οποια εργαζεται οτι δεν χρησιμοποιει παρανομο λογισμικο απο τις εταιριες που εκπροσωπει η bsa. Ουτε καν ποτε σκεφτηκα να βαλω κατι πειρατικο στην εταιρια, γιατι δεν παιρνετε ενα τηλεφωνο να ρωτησετε ποσο ειναι το προστιμο που σας γραφει το ΣΔΟΕ για καθε παρανομη αδεια?

Επισκέπτης
Δημοσ.

740€ Για να πάρω τις εφαρμογές όλες?

Ας το έκανε 150€ τον χρόνο.Πιστεύω θα πλήρωναν πάρα πολλά άτομα μαζί και εγώ.

Στειλε τους ενα mail ποτε δεν ξερεις, κοντα ειναι τα χριστουγεννα μπορει να σου το κανουν δωρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...