Arkoudelos Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, Αυτή τη στιγμή έχω δυο PC ένα με Windows 10 και ένα me Linux Mint και έχω ήδη ένα πληκτρολόγιο Logitech K360 που συνδέεται στα Windows με το unifying receiver της Logitech. Υπάρχει τρόπος να το έχω συνδεδεμένο ταυτόχρονα και στο δεύτερο PC ή θα πρέπει να πάω σε κάποια bluetooth λύση; Ευχαριστώ.
SpirosZ68 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 http://www.e-shop.gr/ypologistes-kvm-switches-list?table=PER&category=KVM+SWITCH 1
blueangel3 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 http://www.e-shop.gr/ypologistes-kvm-switches-list?offset=10&table=PER&category=KVM+SWITCH Σε αυτή την τιμή νομίζω ίσως να σύμφερε κιόλας να αγόραζες,ένα δεύτερο πληκτρολόγιο..
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δεν θελεις μονο το πληκτρολόγιο. θελεις πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη, σου εχεις ενα λινκ ο Σπυρος
SpirosZ68 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αν το πληκτρολογιο ειναι USB και δεν θες να μοιραζεσαι περισσοτερες συσκευες (εκτος αν συνδεεις hub) μπορεις να κανεις δουλεια και με το φτηνοτερο απο την λιστα που παρεθεσα με 6.4ευρω. 1
Arkoudelos Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Έχεις 2 οθόνες? Έχω και τα δυο PC στο ίδιο γραφείο και συνδεδεμένα σε ένα monitor και τα δυο (το Linux στη vga και το Windows στην hdmi) καθώς δε τα χρησιμοποιώ ταυτόχρονα. Δεν θελεις μονο το πληκτρολόγιο. θελεις πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη, σου εχεις ενα λινκ ο Σπυρος Ποντίκι έχω ξεχωριστό στο καθένα γιατί έτσι και αλλιώς δε κρατάνε χώρο. Με ενδιαφέρει το πληκτρολόγιο μόνο να είναι ένα και ασύρματο για να το βγάζω από το γραφείο έτσι ώστε να μου ελευθερώνει χώρο όταν θέλω να ανοίξω κάνα βιβλίο. Το KVM switch μια χαρά θα με βολέψει μου φαίνεται. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Με αυτά τα switch που δίχνει ο Σύρος γίνεται η δουλειά που θέλεις αλλά δέχονται vga και dvi-d να έχεις υπόψην σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα