vairass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτές οι δουλειές ειναι της μόδας.οτι αρπάξεις για 4-5 χρόνια και μετά το κλείνεις.εαν πας με το σταυρο στο χέρι και πληρώνεις όλες τις υποχρεώσεις βγαίνει ένα μεροκάματο 20-40ευρο Παραπάνω αν είσαι σε αλυσίδα... Σε συνοικιακά μαγαζιά πας για 50 καθαρά. Καθόλου άσχημα Εδώ μιλάτε για καθαρό χρήμα από 150*30= 5000€ το μήνα! Σε Hermes μαντίλια θα κλαίμε και μετά θα τα πετάμε στον κάδο με τα περιτυλίγματα απο τα καλαμάκια των Freddo ! Ξεχνάς την επένδυση που κάνει ο ιδιοκτήτης μάλλον... Κάποτε πρέπει να κάνει και απόσβεση, αλλιώς καλύτερα να κρατούσε τα λεφτά.
apostol1s Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Παραπάνω αν είσαι σε αλυσίδα... Σε συνοικιακά μαγαζιά πας για 50 καθαρά. Καθόλου άσχημα Ξεχνάς την επένδυση που κάνει ο ιδιοκτήτης μάλλον... Κάποτε πρέπει να κάνει και απόσβεση, αλλιώς καλύτερα να κρατούσε τα λεφτά. μιλαω για το μεροκαματο στο 8ωρο.εαν ο ιδιοκτητης εχει και αδερφια που δουλευουν στο καφε βγαζει καλο μεροκαματο ολη η οικογενεια.η αρχικη επενδυση δεν ειναι πολλα χρηματα σε συνοικιακο μαγαζι.εαν ειναι αλυσιδα καφε εκει αλλαζουν τα πραγματα και μιλαμε για παρα πολλα χρηματα στην αρχη για να ανοιξει το μαγαζι.
vairass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 μιλαω για το μεροκαματο στο 8ωρο.εαν ο ιδιοκτητης εχει και αδερφια που δουλευουν στο καφε βγαζει καλο μεροκαματο ολη η οικογενεια.η αρχικη επενδυση δεν ειναι πολλα χρηματα σε συνοικιακο μαγαζι.εαν ειναι αλυσιδα καφε εκει αλλαζουν τα πραγματα και μιλαμε για παρα πολλα χρηματα στην αρχη για να ανοιξει το μαγαζι. 50 χήνες το λιγότερο για coffebrands.. Εκεί πάω μόνο εγώ, τώρα αν ανοίξει η κυρά Τασούλα της γειτονιάς δεν θα πάω φυσικά.
apostol1s Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 50 χήνες το λιγότερο για coffebrands.. Εκεί πάω μόνο εγώ, τώρα αν ανοίξει η κυρά Τασούλα της γειτονιάς δεν θα πάω φυσικά. καθε μερα πινω 2-3 καφεδες. εαν τα coffebrands ειχαν τον καφε στα 1,5 και η κυρα Τασουλα στα 1,2ευρο,με την ιδια παντα ποιοτητα σε ποιο απο τα δυο καφε θα πηγαινες?
vairass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 καθε μερα πινω 2-3 καφεδες. εαν τα coffebrands ειχαν τον καφε στα 1,5 και η κυρα Τασουλα στα 1,2ευρο,με την ιδια παντα ποιοτητα σε ποιο απο τα δυο καφε θα πηγαινες? Ίδια ποιότητα αν είχαν ναι θα πήγαινα στην κυρά Τασούλα αλλά όσες φορές έχω πάει μέχρι στιγμής πίνω σκ@τ@. 2 χρονια μαξιμουμ τα περισσοτερα Στην γειτονιά μου ήδη κλείνει 5... Coffebrands.. Η κυρά Τασούλα πιο κάτω έκλεισε.
kokkigodynia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 αδερφε δεν ειμαι της πιατσας για να δωσω επιχειρηματικες συμβουλες αλλα μονο ενα θα πω γεια σας απο κρητη.. σκεφτομαστε με τη γυναικα μου για ενα μικρο μαγαζι γυρω στα 20 τ.μ. εκτος πολης σε μια κωμοπολη σε ενα ιδιαιτερα περαστικο σημειο.. κρατηστε το καλά το σημείο να μην φύγει
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 2 χρονια μαξιμουμ τα περισσοτερα Περα απο ενα δεν εχω δει αλλο να κλεινει...Μονο ενα σε περιοχες με φοιτητες και κεντρικες τωρα σε κανα στενο μεσα δεν ξερω τι παιζει!
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια και τα ίδια σε κάθε σχετικό thread. 1. Όσο περνάνε τα χρόνια ολοένα και λιγότερη επιθυμία/θέληση υπάρχει για να μαγειρεύει ο κόσμος στο σπίτι του και γενικά να φτιάχνει κάτι δικό του και να αποφεύγει τα έτοιμα, φαγητό απ' έξω και παραγγελίες. Δεν εξετάζω αν είναι καλό ή κακό ούτε τους λόγους που συμβαίνει, αλλά είναι μια πραγματικότητα. 2. Υπάρχει κόσμος που έβγαλε κάποια χρήματα στην άκρη και προτιμάει παρόλη την κρίση αντι να ξεσκίζεται 12ωρα σε εργοδότη να ρισκάρει να ανοίξει κάτι δικό του και να δουλεύει για τον εαυτό του. Καλό ή κακό, ο καθένας το εκλαμβάνει θετικά ή αρνητικά αναλόγως αν του αρέσει να παίρνει ρίσκα στην ζωή του. Προφανώς πριν ανοίξουν τα μαγαζιά τους έχουνε διαπιστώσει το φαινόμενο στο 1. 3. Προφανώς υπάρχουν και οι φραγκάτοι που ανοίγουν μαγαζιά τύπου coffee island και τα σκάνε για franchise, αυτοί με λιγότερα φράγκα ανοίγουν κάτι δικό τους οχι σε κεντρικό μέρος. 4. Σε αρκετές περιπτώσεις νομίζουμε οτι ανοίγουν παντού τέτοια μαγαζιά, στην πραγματικότητα ανοίγουν στο ίδιο σημείο, μετά κλείνουν και λίγο αργότερα ανοίγουν πάλι διαφορετικά με άλλη ονομασία. Ειδικά σε σουβλατζίδικα και καφετέριες συμβαίνει συχνά αυτό. Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι μια πραγματικότητα στην Ελλάδα της κρίσης και θα την ζούμε αν οχι για πάντα ίσως για αρκετές δεκαετίες, μιας και δεν έχουμε βαριά βιομηχανία, ο κατασκευαστικός τομέας και οι οικοδομές πέθαναν μαζί με όλους τους κλάδους που είχαν δουλειά από αυτό, οι νέοι επιστήμονες και πτυχιούχοι δύσκολα μπορούν να κάνουν κάτι εδώ πέρα οπότε την κάνουν για εξωτερικό, μας έμεινε μόνο ο τουρισμός, τα φαγάδικα/εστίαση που ανέφερα στο 1 και λίγα πράγματα στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα.
papoys1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Τρελλαίνομαι όταν βλέπω το ντελιβερά τελευταία κατά τις 10 το πρωί να φέρνει καφέ στην κυρά Κατίνα η οποία δεν ευκαιρεί να σηκωθεί από τον υπολογιστή να φτιάξει ένα φραπέ,συζητώντας μέσω του facebook με τις φιλενάδες ότι μας έχει τσακίσει η κρίση. Μόδα είναι και κάποια στιγμή θα περάσει. 4
vairass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Τρελλαίνομαι όταν βλέπω το ντελιβερά τελευταία κατά τις 10 το πρωί να φέρνει καφέ στην κυρά Κατίνα η οποία δεν ευκαιρεί να σηκωθεί από τον υπολογιστή να φτιάξει ένα φραπέ,συζητώντας μέσω του facebook με τις φιλενάδες ότι μας έχει τσακίσει η κρίση. Μόδα είναι και κάποια στιγμή θα περάσει. Γερο.. Μέχρι να περάσει αυτοί θα βγάζουν 10 χήνες χαλαρά τον μήνα. 1
apostol1s Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδη εχω ασχοληθει με τον χωρο της εστιασης περα απο εμας τους επιχειρηματιες της επιβιωσης υπαρχουν και σοβαροι επιχειρηματιες με μακροπροθεσμο πλανο. Σαν επενδυση προτιμω τα συνοικιακα γωνιακα καφε. Εχουν χαμηλα εξοδα,βαζεις και 2 ομορφες κοπελες για να τραβαν κοσμο,χαμηλες τιμες και μεροκαματα.Σε πρακτικο επιπεδο ο καφες δεν χρειαζεται να ειναι ολος καλη ποιοτητα αλλα μισος μισος.Επισης οτι μπορεις να αφησεις απληρωτο το αφηνεις κτλ. Το καφε το κρατας οσο τραβαει. Επειδη αυτη η δουλεια ειναι της μοδας,οταν το μαγαζι κανει κοιλια το κλεινεις και ανοιγεις κατι αλλο η σε αλλο σημειο.
kokkigodynia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδη εχω ασχοληθει με τον χωρο της εστιασης περα απο εμας τους επιχειρηματιες της επιβιωσης υπαρχουν και σοβαροι επιχειρηματιες με μακροπροθεσμο πλανο. Σαν επενδυση προτιμω τα συνοικιακα γωνιακα καφε. Εχουν χαμηλα εξοδα,βαζεις και 2 ομορφες κοπελες για να τραβαν κοσμο,χαμηλες τιμες και μεροκαματα.Σε πρακτικο επιπεδο ο καφες δεν χρειαζεται να ειναι ολος καλη ποιοτητα αλλα μισος μισος.Επισης οτι μπορεις να αφησεις απληρωτο το αφηνεις κτλ. Το καφε το κρατας οσο τραβαει. Επειδη αυτη η δουλεια ειναι της μοδας,οταν το μαγαζι κανει κοιλια το κλεινεις και ανοιγεις κατι αλλο η σε αλλο σημειο. δωστε σε αυτον τον ανθρωπο ενα βραβειο με μεγαλα χρυσα γραμματα ελληναρας, επιτελους 5
vairass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδη εχω ασχοληθει με τον χωρο της εστιασης περα απο εμας τους επιχειρηματιες της επιβιωσης υπαρχουν και σοβαροι επιχειρηματιες με μακροπροθεσμο πλανο. Σαν επενδυση προτιμω τα συνοικιακα γωνιακα καφε. Εχουν χαμηλα εξοδα,βαζεις και 2 ομορφες κοπελες για να τραβαν κοσμο,χαμηλες τιμες και μεροκαματα.Σε πρακτικο επιπεδο ο καφες δεν χρειαζεται να ειναι ολος καλη ποιοτητα αλλα μισος μισος.Επισης οτι μπορεις να αφησεις απληρωτο το αφηνεις κτλ. Το καφε το κρατας οσο τραβαει. Επειδη αυτη η δουλεια ειναι της μοδας,οταν το μαγαζι κανει κοιλια το κλεινεις και ανοιγεις κατι αλλο η σε αλλο σημειο. Νταξει σε αυτό που πηγαίνω και οι άντρες και οι γυναίκες είναι τραγωδία.. Το πας αλλού, στις αλυσίδες πηγαίνουμε παίρνουμε καφέ μόνο για τον καφέ και την γεύση.. Στα υπόλοιπα συμφωνώ, όταν δεις μείωση το κλείνεις κ πας παρακάτω έτσι πρέπει.
apostol1s Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 δωστε σε αυτον τον ανθρωπο ενα βραβειο με μεγαλα χρυσα γραμματα ελληναρας, επιτελους που διαφωνεις?ειχα ανοιξει καφε στη γυναικα μου,και για 3,5 χρονια εκανε καλο ταμειο.μετα εκανε κοιλια γιατι ανοιξε ενα αλλο καφε και ολοι πηγαιναν στο καινουργιο.αλλα βγαλαμε καλα χρηματα,χρησιμοποιωντας και διαφορες τεχνικες για αυξηση του κερδους μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις