sphinxgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Απο τα 90, καθαρά μένουν 20€ μείον τις αποσβέσεις και έξοδα. Στην Αθήνα δηλαδή αν υπάρχουν 1000 take away, έχουν σταθερούς 500.000 πελάτες που δίνουν κάθε μήνα 90€! Τρελό business plan σε 5 λέξεις. "Εγώ δίνω 90€ το μήνα, οπότε όλοι δίνουν. Οπότε άνοιξε και θα βγάλεις σίγουρα λεφτά. Case Closed!" 1
vairass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Απο τα 90, καθαρά μένουν 20€ μείον τις αποσβέσεις και έξοδα. Στην Αθήνα δηλαδή αν υπάρχουν 1000 take away, έχουν σταθερούς 500.000 πελάτες που δίνουν κάθε μήνα 90€! Τρελό business plan σε 5 λέξεις. "Εγώ δίνω 90€ το μήνα, οπότε όλοι δίνουν. Οπότε άνοιξε και θα βγάλεις σίγουρα λεφτά. Case Closed!" Drugs ; αφού όλοι με έναν freddo και ένα σάντουιτς στο χέρι είναι πως γίνεται και δεν έκλεισε κανένα στην γειτονιά μου με 300.000 κατοίκους πως; φυσικά και δουλεύουν τα μαγαζιά αυτά και βγάζουν τα αφεντικά καλό μεροκάματο... Όχι πλούσιοι απλά εγώ που βγάζω 20 αυτοί βγάζουν 150.
torq Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 πλάκα πλάκα ό,τι και να λέτε, το άνοιγμα ενός τέτοιου καταστήματος έχει τις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας από οτιδήποτε άλλο. εντάξει υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. εγώ καφέδες δε πίνω αλλά όπου και να κοιτάξετε όλοι με ένα καφέ στο χέρι είναι. ειδικά πάρα πολλά άτομα αν δε πιούν καφέ δε μπορούνε. πρεζάκια κανονικά. 1€ να τους μείνει στην τσέπη, θα αγοράσουν καφέ. δώσε καφέ και τσιγάρο στον έλληνα και δε θέλει τίποτα άλλο. κοντά στη δουλειά μου έχει ένα καταστηματάκι που δε το πιάνει το μάτι σου, χωρίς εντυπωσιακές ταμπέλες και βιτρίνες με 2 τραπεζάκια μετρημένα και ζει μόνο από παραγγελίες. ένας συνάδελφος παίρνει σχεδόν κάθε μέρα από εκεί. εμένα το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι πως επιζούν τόσα πολλά καταστήματα. διότι κάθε τετράγωνο έχει και από ένα. κλείνει το ένα, ανοίγει άλλο παρακάτω. παλιότερα μου είχε περάσει κι εμένα φευγαλέα από το μυαλό να ανοίξω ένα τέτοιο. 1
παπι Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Απο τα 90, καθαρά μένουν 20€ μείον τις αποσβέσεις και έξοδα. Στην Αθήνα δηλαδή αν υπάρχουν 1000 take away, έχουν σταθερούς 500.000 πελάτες που δίνουν κάθε μήνα 90€! Τρελό business plan σε 5 λέξεις. "Εγώ δίνω 90€ το μήνα, οπότε όλοι δίνουν. Οπότε άνοιξε και θα βγάλεις σίγουρα λεφτά. Case Closed!" Παραδόξως το συστημα δουλευει. Δεν ανοιγουν απλα καφε, φτιαχνουν και νεα μπραντς κιολας. 1
vairass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Παραδόξως το συστημα δουλευει. Δεν ανοιγουν απλα καφε, φτιαχνουν και νεα μπραντς κιολας. Είναι αρρώστια φίλε της εποχής.. Δυστυχώς
lary7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 εμένα το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι πως επιζούν τόσα πολλά καταστήματα. διότι κάθε τετράγωνο έχει και από ένα. κλείνει το ένα, ανοίγει άλλο παρακάτω. Μαυρα εσοδα, η μαγικη συνταγη της Ελληνικης επιχειρηματικοτητας. 3
torq Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 από τη στιγμή που όλοι γκρινιάζουν για τα οικονομικά τους, θα περίμενε κανείς (κι εγώ μαζί) ότι η κατανάλωση από τέτοια καταστήματα θα έπεφτε. μάλλον όμως δε συμβαίνει αυτό και μου κάνει εντύπωση. στη δουλειά έχουμε κουζινάκι όπου μπορείς να φτιάξεις καφέ. σπανίως θα φτιάξει κάποιος. θα παραγγείλει. έρχεται άλλος στη δουλειά και ή θα έχει στο χέρι τον καφέ που αγόρασε πριν λίγο ή με το που θα καθίσει (δε θα προλάβει να καθίσει για την ακρίβεια) θα παραγγείλει. απορώ πως δεν έχει μειωθεί αυτή η συνήθεια ίσως το βλέπουμε με τη λογική του... έλα μωρέ 1€ είναι. 1
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 από τη στιγμή που όλοι γκρινιάζουν για τα οικονομικά τους, θα περίμενε κανείς (κι εγώ μαζί) ότι η κατανάλωση από τέτοια καταστήματα θα έπεφτε. μάλλον όμως δε συμβαίνει αυτό και μου κάνει εντύπωση. στη δουλειά έχουμε κουζινάκι όπου μπορείς να φτιάξεις καφέ. σπανίως θα φτιάξει κάποιος. θα παραγγείλει. έρχεται άλλος στη δουλειά και ή θα έχει στο χέρι τον καφέ που αγόρασε πριν λίγο ή με το που θα καθίσει (δε θα προλάβει να καθίσει για την ακρίβεια) θα παραγγείλει. απορώ πως δεν έχει μειωθεί αυτή η συνήθεια ίσως το βλέπουμε με τη λογική του... έλα μωρέ 1€ είναι. Οι περισσότεροι το έχουν βάλει στα πάγια έξοδα! Για το άλλο που λες, πως επιζούν τόσα καταστήματα, απλά μοιράζεται η πίτα. Κάθε ένα έχει τον κύκλο του ακόμα και δίπλα δίπλα να είναι. Όσο δεν μπαίνουν μέσα και μένει και κάτι τα κρατάνε γιατί τι άλλο να κάνουν κιόλας;
vairass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Οι περισσότεροι το έχουν βάλει στα πάγια έξοδα! Για το άλλο που λες, πως επιζούν τόσα καταστήματα, απλά μοιράζεται η πίτα. Κάθε ένα έχει τον κύκλο του ακόμα και δίπλα δίπλα να είναι. Όσο δεν μπαίνουν μέσα και μένει και κάτι τα κρατάνε γιατί τι άλλο να κάνουν κιόλας; Κάτι; βγάζουν αρκετά... Ένα coffebrands δίπλα σε εμένα έχει σύνολο μαζί με το πακέτο 9 άτομα... Βάλε 800 να παίρνουν; μένουν πολλά φίλε. 1
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Κάτι; βγάζουν αρκετά... Ένα coffebrands δίπλα σε εμένα έχει σύνολο μαζί με το πακέτο 9 άτομα... Βάλε 800 να παίρνουν; μένουν πολλά φίλε. Κάποια βγάζουν πολλά σίγουρα, απλά δεν είναι όλα έτσι πιστεύω. Αλλά σχεδόν όλα συντηρούνται αν δεν έχουν και τρελά έξοδα (που δεν έχουν).
vairass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Κάποια βγάζουν πολλά σίγουρα, απλά δεν είναι όλα έτσι πιστεύω. Αλλά σχεδόν όλα συντηρούνται αν δεν έχουν και τρελά έξοδα (που δεν έχουν). Δεν έχουν τρελά έξοδα... Χαλαρά βγάζουν 150 καθαρά. 1
sphinxgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, γιατί δεν ανοίγουμε ο καθένας μας απο ένα take away? Ειλικρινά έτσι όπως διαβάζω τα posts σας, νιώθω ότι είμαστε μεγάλοι μ@λ@κες που το έχουμε καθυστερήσει! Έπρεπε ήδη να έχουμε απο 1-2 ο καθένας μας!!! 2
vairass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, γιατί δεν ανοίγουμε ο καθένας μας απο ένα take away? Ειλικρινά έτσι όπως διαβάζω τα posts σας, νιώθω ότι είμαστε μεγάλοι μ@λ@κες που το έχουμε καθυστερήσει! Έπρεπε ήδη να έχουμε απο 1-2 ο καθένας μας!!! Φίλε μαντήλι να κλάψουμε δεν έχουμε μαγαζί θα ανοίξουμε; σοβαρεψου. 1
sphinxgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Εδώ μιλάτε για καθαρό χρήμα από 150*30= 5000€ το μήνα! Σε Hermes μαντίλια θα κλαίμε και μετά θα τα πετάμε στον κάδο με τα περιτυλίγματα απο τα καλαμάκια των Freddo !
apostol1s Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτές οι δουλειές ειναι της μόδας.οτι αρπάξεις για 4-5 χρόνια και μετά το κλείνεις.εαν πας με το σταυρο στο χέρι και πληρώνεις όλες τις υποχρεώσεις βγαίνει ένα μεροκάματο 20-40ευρο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις