Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μην ξεχασεις το βασικο οτι καθε καινουργιο μαγαζι θελει τουλαχιστον ενα χρονο για να κανει πελατολογιο.Ετσι θα πρεπει να υπολογισεις οτι στο διαστημα της προσαρμογης του μαγαζιου θα πρεπει να εχεις μια καβατζα για τα εξοδα που θα τρεχουν ανελεητα ειδικα τωρα.Αν οταν βρεις το χωρο,τον εξοπλισμο, και ολα τα υπολοιπα δεις οτι εισαι τσιμα-τσιμα σκεψου το πριν ξεκινησεις.

Νομίζω ότι για τέτοιο μαγαζί είναι πολύ ένας χρόνος. Αν δεν έχει σταθερή πελατεία σε λίγους μήνες καλύτερα να το κλείσει. Συμφωνώ ότι χρειάζεται καβάτζα χρηματική όμως.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω ότι για τέτοιο μαγαζί είναι πολύ ένας χρόνος. Αν δεν έχει σταθερή πελατεία σε λίγους μήνες καλύτερα να το κλείσει. Συμφωνώ ότι χρειάζεται καβάτζα χρηματική όμως.

Ακομα και στον καφε δεν αλλαζει ο αλλος το στεκι του ευκολα.

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα και στον καφε δεν αλλαζει ο αλλος το στεκι του ευκολα.

Σίγουρα, αλλά θα δείξει από τους πρώτους μήνες πιστεύω. Ένας χρόνος είναι πολύ κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Σίγουρα, αλλά θα δείξει από τους πρώτους μήνες πιστεύω. Ένας χρόνος είναι πολύ κατά τη γνώμη μου.

Δεν δειχνει τιποτα σε μια κωμοπολη 17000 κατοικων με γυρω χωρια.

Δημοσ.

Δεν δειχνει τιποτα σε μια κωμοπολη 17000 κατοικων με γυρω χωρια.

Θα μας πει ο φίλος όταν με το καλό το ανοίξει! :)

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε OP TS η οπως αλλιως λεγεται,εσυ που ανοιξες το θεμα.Μη περιμενεις νακουσεις σοβαρα επιχειρηματα απο δω μεσα,ο καθενας κυριως μπαινει να λεει το μακρυ κ το κοντο του,αδιαφορωντας για τη βαρυτητα που χει το θεμα σου,κ θα σε κανουν να πουλησεις κ οτι εχεις απτον αρνητισμο στο τελος   :blink: .Λιγο πολυ για να το σκεφτεσαι,εσυ ξερεις αν βγαινει κ τι παιζει,οι υπολοιποι γενικολογουν με αοριστιες.

Στα του θεματος τωρα.Κρατα το μπατζετ χαμηλα κ μη πεσεις σε παγιδες με πολλα εξοδα.Οτι μπορεις να γλυτωσεις εννοειται καντο,βαψιματα οπως ειπαν μερεμετια κλπ.Επειτα ο καφες παρα τη γκρινια του κοσμου (οι αοριστιες που ελεγα) παει μια χαρα κ συνεχιζει να καταναλωνεται αβερτα,γιατι πολυ απλα με 1ε αγοραζεις μια μικρη καθημερινη απολαυση.μπορει να μην εχεις να φας που λεει ο λογος,αλλα μια φραπεδια στο πλαστικο θα τη παρεις,η ενα φρεντο.αμα θες μπορεις να βαλεις κ 2-3 παγωτα απλες γευσεις με χαμηλη τιμη παλι,η μια μηχανη για γρανιτα.Καλη αρχη να ευχηθω κ καλες δουλειες!

• Like 2
Δημοσ.

Ή γρανιτομηχανη τώρα το καλοκαίρι επιβάλλεται

Ειδικά αν έχει και παιδιά η περιοχή εκεί!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας και για τις αποψεις σας παιδια..

η γνωμη μου επι του θεματος ειναι οτι στο καφε δεν υπαρχει κριση..και 3 ευρω να παει ο κοσμος θα τον παρει..καποιοι μιλαμε βαση της τσεπης μας..ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει κοσμος με φουσκωμενες τσεπες που γκρινιαζει παραπανω απο αυτον που εχει πραγματικη αναγκη..υπαρχει λοιπον ακομα κοσμος που ψωνιζει ποιοτικα και ειναι αρκετος..οπως προειπε ενας φιλος ανοιγουν μαγαζια μεσα στα μαγαζια ιδιου ειδους και δουλευουν μπαλα..

μου αρεσει η τεχνη του καφε οπως εχει γινει και μου αρεσει να ασχοληθω μαζι του και να με ανταμειψει μελλοντικα..πιστεψτε με ολες αυτες οι δουλειες που εχω κανει αυτα τα χρονια τπτ δν πλησιαζει στα θελω μου και σε αυτα που μου αρεσουν..ειναι ολες λογο αναγκης παντα...

Υ.Γ.=τελικα μηπως υπαρχει καποιος να μου πει ενα κοστος στα 25 τ.μ. για να το στησεις..ας πουμε οτι δεν υπαρχει και υποδομη μονο το σημειο..

15.000 kai ligo parapanw analogos ti thelei o kathenas..i kai parakatw...tha me vreite sto fb na deite pws to esthsa..nikkis coffee

to ekana kai paei poly kala..sas eyxaristw oloys tote poy me symvoylepsate..

Δημοσ.

Αυτό έπρεπε να είναι έξω από το quote παραπάνω.

15.000 kai ligo parapanw analogos ti thelei o kathenas..i kai parakatw...tha me vreite sto fb na deite pws to esthsa..nikkis coffee

to ekana kai paei poly kala..sas eyxaristw oloys tote poy me symvoylepsate..

Δημοσ.

Εγώ σε καφέ δίνω 90 ευρώ το μήνα... Φαντάσου να έχεις 500 σταθερούς σαν εμένα; άνοιξε το αύριο, καλές δουλειές.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...