kritsman Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 γεια σας απο κρητη.. σκεφτομαστε με τη γυναικα μου για ενα μικρο μαγαζι γυρω στα 20 τ.μ. εκτος πολης σε μια κωμοπολη σε ενα ιδιαιτερα περαστικο σημειο.. εχω μια πολυ απλη ερωτηση χωρις να μπω σε λεπτομεριες για το πως θα στηθει και γιατι..θα θεσω αυτα τα ερωτηματα στη πορεια.. τι κοστος εχει ενα τετοιο μαγαζι για να στηθει σε ενα χωρο που δν υπαρχει υποδομη στα 20 τ.μ. χωρις να υπολογιζουμε ενοικιο μεσα? ευχαριστω εκ των προτερων..
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Χωρις να ξερω τιποτα και τι χρειαζεται το μαγαζι, 15000 πρεπει να τα εχεις 1
georgekz750 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω λεπτομερειες ,αλλά ξέρω δυο πραγματα: 1. Απο προσωπική εμπειρία,όση περισσότερη προσωπική εργασία μπορείς να ρίξεις για το "φταίξιμο" του μαγαζιού,τόσο περισσότερα γλιτωνεις (βαψιματα,οροφές,πατώματα κλπ) 2. Απο εμπειρία φίλου που ασχολήθηκε με τέτοιου ειδους μαγαζί,όσο καλύτερη καφετιέρα πάρεις (επαγγελματική μηχανή εσπρέσσο), τελικά τόσο περισσότερα θα γλιτωσεις παρόλο που είναι πανάκριβη,γιατί είναι το βασικό εργαλείο της δουλειάς σου και ΔΕΝ θέλεις να χαλάσει ουτε για ενα λεπτο. 4
iordanis77 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 γεια σας απο κρητη.. σκεφτομαστε με τη γυναικα μου για ενα μικρο μαγαζι γυρω στα 20 τ.μ. εκτος πολης σε μια κωμοπολη σε ενα ιδιαιτερα περαστικο σημειο.. εχω μια πολυ απλη ερωτηση χωρις να μπω σε λεπτομεριες για το πως θα στηθει και γιατι..θα θεσω αυτα τα ερωτηματα στη πορεια.. τι κοστος εχει ενα τετοιο μαγαζι για να στηθει σε ενα χωρο που δν υπαρχει υποδομη στα 20 τ.μ. χωρις να υπολογιζουμε ενοικιο μεσα? ευχαριστω εκ των προτερων.. Τωρα με τη κριση τα μαγαζια κλεινουν το ενα μετα το αλλο, η εφορια πλεον παιρνει απ τους ελευθερους επαγγελματιες το 80% των κερδων τους, εισαι σιγουρος οτι θες να προχωρησεις σε αυτη τη κινηση? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Είσαι τόσο σίγουρος ότι θες να προχωρήσεις; Πλεον κλείνουν μαγαζιά λόγω χρεωκοπίας. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς;
Ntinaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ε ναι, γιατι αυτο που λειπει απο την ελλαδα ειναι αλλη μια καφετερια. 3
slvsnt Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 ειλικρινά αυτό μου κάνει τρομερή εντύπωση. αν κατά τύχη ανοίξει νέο κατάστημα θα είναι καφετέρια ή καφέ Take away. πρόσφατα στη διαδρομή για τη δουλειά είδα ότι άνοιξε κι άλλο. και πριν κάτι μήνες είχε ανοίξει άλλο ένα (από τις αλυσίδες) δουλειές δεν έχουμε και το ρίχνουμε στους καφέδες; πως συντηρούνται ρε παιδιά όλα αυτά; 1
SuicycoMania Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Βikini Βarista φιλε kritsman!αν εχεις τα φραγκα καντο να πιασει...τωρα ενα απλο καφε take away δυσκολα τα πραγματα
iordanis77 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 δουλειές δεν έχουμε και το ρίχνουμε στους καφέδες; πως συντηρούνται ρε παιδιά όλα αυτά; Με χρεη.
Aggeluska Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 δεν ειναι απαραιτητο μωρε οτι αν ανοιξει ο ανθρωπος καφε θα πατωσει... υπαρχουν μαγαζια στην Αθηνα τουλαχιστον , που ουτε καθημερινες δν βρισκεις να κατσεις απο τον κοσμο. 4
kritsman Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 παιδια δεν ξερω τι γινετε πανω παντος εδω ο φρεντο εχει γινει πραγματικα επιστημη και εν μεσω κρισης οι ανθρωποι εκτιμουν τον καλο καφε στο 1.5 ευρω να γυρωφερνει.. το μερος που σκεφτομαι να το κανω με τη γυναικα μου και μονο χωρις υπαλληλους ειναι μια κωμοπολη με αρκετο κοσμο γυρω στους 17.000 κατοικοι με τα γυρω χωρια.. επισης το καλοκαιρι απο το συγκεκριμενο σημειο που σκεφτομαι να ανοιξω εχει και αρκετους τουριστες που περνανε για να πανε στα βουνα..(δεν ειναι κοντα στη θαλασσα).. η γυναικα μου ειναι γνωστη και αγαπητη στο μερος αυτο επειδη ειναι απο ενα χωριο εκει κοντα.. καθαρο μαγαζι take away εκει στο μερος δεν υπαρχει ..σερβιρουν καφε πακετο αλλα ειναι καφετεριες και ενα ζαχαροπλαστειο (που το οποιο παρεπιπτωντος δινει αρκετο καφε πακετο). γενικως στη περιοχη δινουν αρκετο καφε ειτε καθιστικο ειτε πακετο αλλα δεν εχουν δωσει την απαραιτητη βαση στο να τον κανουν πιο ποιοτικο.θελω να πιστευω οτι με αρκετη προσωπικη εργασια και μερακι θα δουλεψουμε..και πιστεψτε με εχω δουλεψει αρκετα στη ζωη μου μεχρι τωρα κυριως για τριτους..θελω λοιπον να δουλεψω για την οικογενεια μου και οχι να σκεφτομαι καθε σεζον αν θα με παρουν στη δουλεια και με τι λεφτα.κουραστηκα πραγματικα.περιμενω καποια λεφτα του χρονου και προτιμω να τα επενδυσω ετσι παρα να τα βαλω στη τραπεζα η να αγορασω ακινητη περιουσια..σταθερη δουλεια δεν εχω ουτε εγω ουτε η γυναικα μου..δουλευουμε οπως ο πολυς ο κοσμος χωρις να ξερουμε τι μας ξημερωνει.. ας παρει και αυξηση ο καφες..ειναι πλεον ειδος βασικης αναγκης..παρα πολλοι ανθρωποι πινουν τουλαχιστον 2 καφεδες τη μερα...εχει γινει συνηθεια σαν το τσιγαρο. θελω να ξερω αν υπαρχει καποιος που το εχει κανει ηδη και τι κοστος εχει για να δω αν θα με φτασουν τα χρηματα για να το κανω.. σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον.. 2
gokuthelegend Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 [...]το μερος που σκεφτομαι να το κανω με τη γυναικα μου και μονο χωρις υπαλληλους ειναι μια κωμοπολη με αρκετο κοσμο γυρω στους 17.000 κατοικοι με τα γυρω χωρια..[...] Το μαγαζί πόσες ώρες και πόσες μέρες την εβδομάδα θα το λειτουργείτε; 2 άτομα δεν νομίζω να μπορείτε να το κρατήσετε ανοιχτό όλη την ημέρα και κάθε μέρα (και Σαββατοκύριακα), σίγουρα θα χρειαστείτε και κάνα υπάλληλο για βοήθεια. Εκτός αν φυσικά δεν έχετε παιδιά, υποχρεώσεις και προσωπική ζωή.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 παιδια δεν ξερω τι γινετε πανω παντος εδω ο φρεντο εχει γινει πραγματικα επιστημη και εν μεσω κρισης οι ανθρωποι εκτιμουν τον καλο καφε στο 1.5 ευρω να γυρωφερνει.. το μερος που σκεφτομαι να το κανω με τη γυναικα μου και μονο χωρις υπαλληλους ειναι μια κωμοπολη με αρκετο κοσμο γυρω στους 17.000 κατοικοι με τα γυρω χωρια.. επισης το καλοκαιρι απο το συγκεκριμενο σημειο που σκεφτομαι να ανοιξω εχει και αρκετους τουριστες που περνανε για να πανε στα βουνα..(δεν ειναι κοντα στη θαλασσα).. η γυναικα μου ειναι γνωστη και αγαπητη στο μερος αυτο επειδη ειναι απο ενα χωριο εκει κοντα.. καθαρο μαγαζι take away εκει στο μερος δεν υπαρχει ..σερβιρουν καφε πακετο αλλα ειναι καφετεριες και ενα ζαχαροπλαστειο (που το οποιο παρεπιπτωντος δινει αρκετο καφε πακετο). γενικως στη περιοχη δινουν αρκετο καφε ειτε καθιστικο ειτε πακετο αλλα δεν εχουν δωσει την απαραιτητη βαση στο να τον κανουν πιο ποιοτικο.θελω να πιστευω οτι με αρκετη προσωπικη εργασια και μερακι θα δουλεψουμε..και πιστεψτε με εχω δουλεψει αρκετα στη ζωη μου μεχρι τωρα κυριως για τριτους..θελω λοιπον να δουλεψω για την οικογενεια μου και οχι να σκεφτομαι καθε σεζον αν θα με παρουν στη δουλεια και με τι λεφτα.κουραστηκα πραγματικα.περιμενω καποια λεφτα του χρονου και προτιμω να τα επενδυσω ετσι παρα να τα βαλω στη τραπεζα η να αγορασω ακινητη περιουσια..σταθερη δουλεια δεν εχω ουτε εγω ουτε η γυναικα μου..δουλευουμε οπως ο πολυς ο κοσμος χωρις να ξερουμε τι μας ξημερωνει.. ας παρει και αυξηση ο καφες..ειναι πλεον ειδος βασικης αναγκης..παρα πολλοι ανθρωποι πινουν τουλαχιστον 2 καφεδες τη μερα...εχει γινει συνηθεια σαν το τσιγαρο. θελω να ξερω αν υπαρχει καποιος που το εχει κανει ηδη και τι κοστος εχει για να δω αν θα με φτασουν τα χρηματα για να το κανω.. σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον.. Δηλαδή λες ότι ο κόσμος ξέρει να εκτιμάει τον καλό από τον κακό καφέ και εσύ θα επενδύσεις σε αυτό; Καλές δουλειές.
Ntinaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 δεν ειναι απαραιτητο μωρε οτι αν ανοιξει ο ανθρωπος καφε θα πατωσει... υπαρχουν μαγαζια στην Αθηνα τουλαχιστον , που ουτε καθημερινες δν βρισκεις να κατσεις απο τον κοσμο. ναι, και μετα θα ψαχνεις για δουλεια και το μονο που θα βρισκεις ειναι σερβιτορος σε καφετερια και μετα θα ψαχνεις διασκεδαση, και το μονο που θα βρισκεις ειναι να πας για καφε καταντησαμε η μιση ελλαδα να σερβιρει καφε στην αλλη μιση.
kritsman Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το μαγαζί πόσες ώρες και πόσες μέρες την εβδομάδα θα το λειτουργείτε; 2 άτομα δεν νομίζω να μπορείτε να το κρατήσετε ανοιχτό όλη την ημέρα και κάθε μέρα (και Σαββατοκύριακα), σίγουρα θα χρειαστείτε και κάνα υπάλληλο για βοήθεια. Εκτός αν φυσικά δεν έχετε παιδιά, υποχρεώσεις και προσωπική ζωή. κατα πασα πιθανοτητα τις κυριακες θα ειμαι κλειστα λογω χαμηλης κινησης..εχουμε ενα μωρο και τη βοηθεια απο τα πεθερικα μου που θα μενουν κοντα μας..δεν θελω να εχω προσωπικη ζωη..θελω να το κανω να δουλεψει..ισως αν καταφερω να μπω σε καποιο προγραμμα να εχω και καποιο υπαλληλο μετεπειτα.. γιατι τοση απαισιοδοξια ρε παιδια..ουτε ενας αισιοδοξος εδω μεσα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις