..MementoMori.. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 στο κινητό μίλαγε ? το εχω δει και αυτο , πάνω στην μηχανή με μεγάλη ταχύτητα και να μιλάνε στο κινητο ! οκ τον σταματάς του δινεις το παράσημο της μαλακίας και αποχωρείς .. τερματισμός , δεν πάει πιο κατω ! Νομιζεις! Ντελιβερας, χωρις κρανος, μιλαγε στο κινητο και περασε χαλαρος κοκκινο. Το φαναρι, απο στενο που εβγαινε στην Λεωφορο Πεντελης στο υψος περιπου της Αττικης Οδου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Νομιζεις! Ντελιβερας, χωρις κρανος, μιλαγε στο κινητο και περασε χαλαρος κοκκινο. Το φαναρι, απο στενο που εβγαινε στην Λεωφορο Πεντελης στο υψος περιπου της Αττικης Οδου. Τα είχε όλα υπο έλεγχο. Οι ντελιβεράδες έχουν παρόμοια νοοτροπία με τους ταξιτζήδες με την διαφορά οτι οι πρώτοι κινδυνεύουν να τραυματιστούν η να φάνε κλήση για κράνος η οποιαδήποτε άλλη παρανομία.Τους ταρίφες δεν τους πιάνει τίποτα,είναι οι καουμπόηδες της ασφάλτου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Οι ντελιβεραδες δεν υπόκεινται στον κοκ. Ή μάλλον έχουν αντιΚοκ. Το πέρασμα με κόκκινο και το αντίθετα σε μονόδρομο είναι οι 2 κανόνες τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 έχω ένα γνωστό (τώρα που έιπατε για ντελιβεραδες) ο οποίος δουλεύει και παραδόσεις σε σουβλατζίδικο. ο τύπος δεν κρατεί το τιμόνι ποτέ με τα δύο χέρια. δεν ξέρω αν θέλει να το παίξει μαγκιά αλλά πάντοτε με το ένα χέρι. ,το άλλο χέρι το έχει να ακουμπάει στον αντίθετο ώμο. πλάκα έχει όταν μου λέει «έλα να σε πάω εγώ σπίτι » μερικές φορές. εννοείται δεν έχω ανέβει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Προσπέραση από την «εσωτερική» (read: ΛΕΑ) επάνω σε δεξιά στροφή στα 80χαω στον επαρχιακό Τρίπολης - Καλαμάτας. Καλά πάμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Επικίνδυνοι οδηγοί, γενικές κατηγορίες. 1) Αυτοί που νομίζουν ότι τον οδηγό τον κάνει το αμάξι που οδηγούν. 2) Αυτοί που κατά βάθος φοβούνται την οδήγηση 3) Οι ανέμελοι, συνήθως μεγάλης ηλικίας (σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας κινούνται με 60 Km/h "που πας καραβάκι με τέτοιο καιρό" 4) Οι βιαστικοί. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αλλάξουν 10 φορές λωρίδα σε 100 μέτρα, να χωθούν και να περάσουν από το μάτι της βελόνας για να κερδίσουν 2 μέτρα. 5) Οι αναίσθητοι. Είτε θα τρώνε ενώ οδηγούν, είτε θα τηλεφωνούν, είτε θα έχουν πιει , είτε θα έχουν το στέρεο με τα θηριώδη μπάσα στο τέρμα. 6) Ο κύριος Νικολάκης με το SUV και την "αγάπη" για τα χιόνια. "Να πάρω την οικογένεια να ανεβούμε στην Πάρνηθα τώρα που χιόνισε να χαρούν και τα παιδιά το χιόνι" . Αλυσίδες; Τι είναι αυτό; Με το θηρίο μου (που έχει και τετρακίνηση) ανεβαίνω και στα Ιμαλάια. Τώρα αν κολλήσει και φράξει το δρόμο , θα ρίξει μερικά καντήλια στο "Κράτος" που δεν κινήθηκε αστραπιαία για να τον σώσει. Τι σκατά φόρους πληρώνουμε. Δεν το ήξερε ότι βγαίνουμε εκδρομή ; Προσθέστε ότι άλλη κατηγορία θέλετε. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2016 από HALF EVIL 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 οι πιο επικινδυνοι ειναι αυτοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα κ μπορουν ν'αντιδρασουν ανετα σε ολες τις συνθηκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 οι πιο επικινδυνοι ειναι αυτοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα κ μπορουν ν'αντιδρασουν ανετα σε ολες τις συνθηκες. Θα έλεγα πως οι επικίνδυνοι είναι αυτοί που δεν ξέρουν ούτε τα βασικά. Τι κάνουμε όταν μας έρχονται από δεξιά αριστερά, τι κάνουμε όταν μπαίνουμε βγαινουμε από πλατεια, τι κάνουμε σε στοπ κλπ κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Θα έλεγα πως οι επικίνδυνοι είναι αυτοί που δεν ξέρουν ούτε τα βασικά. Τι κάνουμε όταν μας έρχονται από δεξιά αριστερά, τι κάνουμε όταν μπαίνουμε βγαινουμε από πλατεια, τι κάνουμε σε στοπ κλπ κλπ. αυτοι ομως ειναι συνηθως πολυ προσεκτικοι επειδη φοβουνται ταυτοχρονα. πιστεψε με, στα σεμιναρια ασφαλους οδηγησης τα περισσοτερα λαθη τα κανουν οι πανεπιστημονες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Να προσθέσουμε και μια άλλη κατηγορία. 7) Αυτοί που τερματίζουν το κοντέρ και ταυτόχρονα τραβάνε φώτο με το κινητό για να την ανεβάσουν εδώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δεν αντεχω αυτους που δε βγαζουν φλας και φυσικα αυτους που δεν αναβουν τα κωλοφακην αλαρμ οταν σταματουν και απλα το κοκκαλωνουν. Δηλαδη ελεος, ασε που πολλες φορες επιταχυνουν, επιταχυνεις κι εσυ και τσουπ στριβουν στο μεθεπομενο στενο κι εσυ μενεις μλκς και κοιτας να δεις τι γινεται. Οι ηλιθιοι ντελιβεραδες (μονο οι ηλιθιοι ε, δε λεω πως ολοι ειναι) οι οποιοι νομιζουν πως οι δρομοι τους ανηκουν. Οκ, καταλαβαινω πως παιζει κυνηγι και πως ειναι φαση μαυρα κλπ, αλλα ρε μεγαλε εισαι σε ενα παπι, δε φορας κρανος (εννοειται), σου εχω βγαλει φλας πως θα στριψω δεξια και ενω ειμαστε σε διπλο δρομο με προσπερνας απο δεξια και μαλιστα μου σκας και απο το πουθενα γκαζωτος. Δηλαδη εγω αν εκεινη τη στιγμη δεν ειχα κοιταξει τον καθρεφτη του συνοδηγου θα τον ειχα ριξει κατω και δε θα μπορουσα να ξανακοιμηθω το βραδυ ψαχνοντας να δω τι πηγε στραβα. Επισης με ενοχλουν αφανταστα οσοι ενω κανουν λαθος (και προφανως ολοι κανουμε ενιοτε) δε σηκωνουν το κωλοχερακι τους να κανουν ενα νοημα συγγνωμης παρα κραζουν και απο πανω. Και μετα φορτωνεις και γινεσαι εσυ ο κακος αν αρχισεις τα γαλλικα. Αφου το βλεπεις, σκας απο ΣΤΟΠ σε κεντρικο δρομο, δεν μπορει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να εχεις δικιο, πες ενα σορι και εγω θα ηρεμησω, μη με βριζεις και απο πανω που δε σε χτυπησα να αλλαξω και φτερο μου που μου το εχουν φαει. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Να προσθέσουμε και μια άλλη κατηγορία. 7) Αυτοί που τερματίζουν το κοντέρ και ταυτόχρονα τραβάνε φώτο με το κινητό για να την ανεβάσουν εδώ. Ποιός αλήτης το εκανε αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δεν αντεχω αυτους που δε βγαζουν φλας και φυσικα αυτους που δεν αναβουν τα κωλοφακην αλαρμ οταν σταματουν και απλα το κοκκαλωνουν. Κόντεψε να πέσει ξύλο με μλκ που είχε κολλήσει πίσω από το αμάξι του ξαδέρφου κι όταν βγάλαμε alarm γιατί θα σταματούσαμε/παρκάραμε άρχισε τα μπινελίκια και βγήκε από το αμάξι... Με παιδιά μέσα αυτός, ζήταγε και τα ρέστα κι ήταν και μισή μερίδα 50+ ετών... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Αφιερωμένο στους Έλληνες Fittipaldi Άλλα επίπεδα μαλακίας. Ωωω μαλάκαααα. Απίστευτο, ειδικά το πρώτο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις