Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει, άλλο το κατά λάθος. Κι εγώ την έχω πατήσει. Πιστεύω όλοι μας. Το θέμα είναι αυτοί που πάνε σα μουλάρια γενικά, και δε βλέπουν, δε νιώθουν, δε καταλαβαίνουν, κλπ. 

• Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

νο 1 κινδυνοι (και χεστηκα αν καποιος απο δω ειναι και παρεξηγηθει) ειναι οι ταριφες.στην κυριολεξια δεν σεβονται τιποτα (φλας αλαρμ απλα διακοσμητικο στοιχειο κλπ κλπ) και μια γλωσσα χειροτερη και απο γυφτου....

Καλα ναι οι ταριφες ειναι οτι χειροτερο .. περίμενα τις πράλλες πίσω από ένα λεοφωρίο και ξαφνικα μου κορναρει ενας ταριφας να κανω ποιο μπροστα για να μπει αναποδα και να "ξεγελασει" την κινηση , δεν κουνηθηκα ουτε εκατοστο και κορναρε για κανενα τρίλεπτο χαχαχαχα 

• Like 1
Δημοσ.

Πριν λιγο στην Ιασωνιδου (διπλος κεντρικος δρομος με φοβερη κινηση με 1 λωριδα ανα κατεύθυνση)

φορτηγο της γενικης ταχυδρομικης σε τριπλη σειρα!! παρατημενο για να παει ο οδηγος να ψωνισει

Στο δρομο αυτο περνανε και λεωφορεια και η ουρα ειχε φτασει 500μ και να κορναρουν ολοι σαν τρελλοι

Ενας απο κει μου ειπε οτι ο συγκεριμενος μπαμπουινος το κανει συχνα αυτο

Προχωραω παρακατω σε καποιο στενο  βλεπω γερο με μερσεντε χουνταλικη και κοκαλωνει στη μεση του δρομου  να κατεβασει γρια ενω ειχε χωρο να παρκαρει 5 νταλικες 

Κατεβαινει η γρια δε λεω τιποτα και παει πισω του οταν ο γερος κανει πισω και παραλιγο να την κοψει

Δημοσ.

Γενικά η Ιασωνίδου, συγκεκριμένα κάτω από το πάρκο της εκκλησίας, παίζει να'ναι ο χειρότερος δρόμος στα νότια ακριβώς για κάτι τέτοιους. Χίλιες φορές να βγω Βουλιαγμένης από Αγία Τριάδα παρά από εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά η Ιασωνίδου, συγκεκριμένα κάτω από το πάρκο της εκκλησίας, παίζει να'ναι ο χειρότερος δρόμος στα νότια ακριβώς για κάτι τέτοιους. Χίλιες φορές να βγω Βουλιαγμένης από Αγία Τριάδα παρά από εκεί.

κι εγω εγω παντα απο κει παω

αλλα αυτο δεν το εχω ξαναδει στη ζωη μου και μαλιστα απο επαγγελματια υποτιθεται

απορω πως δεν τον λιντσαρε ο κοσμος

Δημοσ.

κι εγω εγω παντα απο κει παω

αλλα αυτο δεν το εχω ξαναδει στη ζωη μου και μαλιστα απο επαγγελματια υποτιθεται

απορω πως δεν τον λιντσαρε ο κοσμος

Κοίτα για να καθίσεις να ασχοληθείς με αυτά, πρέπει να έχεις εξασφαλίσει κάποιο εισόδημα να μην έχεις δουλειά να σε απασχολεί, και να βγαίνεις ως αυτόκλητος τιμωρός. Επίσης ένα καλό δικηγόρο μια μικτή ασφάλεια, και ένα lada niva με μετατροπές στο σασί για ενίσχυση.

• Like 3
Δημοσ.

Να πούμε και για κάποιους πεζούς που ενώ σε έχουν δεί οτι πλησιάζεις,περιμένουν και όταν είσαι σε οριακή απόσταση απο αυτούς περνάνε απέναντι τον δρόμο εκτός διάβασης.Εσύ νομίζεις οτι δεν θα περάσουν αλλά σου κάνουν έκπληξη.

Δημοσ.

Να πούμε και για κάποιους πεζούς που ενώ σε έχουν δεί οτι πλησιάζεις,περιμένουν και όταν είσαι σε οριακή απόσταση απο αυτούς περνάνε απέναντι τον δρόμο εκτός διάβασης.Εσύ νομίζεις οτι δεν θα περάσουν αλλά σου κάνουν έκπληξη.

Όταν είσαι σε κατοικημένη περιοχή που οι διαβάσεις απέχουν μεγάλες αποστάσεις ή είναι ανύπαρκτες,πχ Κωνσταντινουπόλεως, Περιστέρι, ο πεζός έχει προταιρεότητα. Εκτός κατοικημένης περιοχής αλλάζει αυτό κ θα βρεις το δίκιο σου, μέσα στη πόλη έτσι κ γίνει μαλακία με πεζό,έμπλεξες πολύ άσχημα.

Δημοσ.

Όταν είσαι σε κατοικημένη περιοχή που οι διαβάσεις απέχουν μεγάλες αποστάσεις ή είναι ανύπαρκτες,πχ Κωνσταντινουπόλεως, Περιστέρι, ο πεζός έχει προταιρεότητα.

Το λέει κάπου αυτό?

Δημοσ.

Το λέει κάπου αυτό?

Σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας φαντάζομαι δεν ισχύει με την καμία

Το λένε τελεσίδικα τα δικαστήρια σε ότι περίπτωση αφορά πεζό μέσα σε κατοικημένη περιοχή, καθώς το όχημα όφειλε να προσέχει κι επίσης να μην υπερβαίνει τα 50χ.α.ω. Ε μαντέψτε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

άρθρο 38

Οι πεζοί πρoκειμένoυ να διασχίσουν το οδόστρωμα υπoχρεoύνται:

▪ Αν υπάρχουν στο οδόστρωμα διαβάσεις πεζών, να τις χρησιμoπoιoύν.

▪ Αν στη διάβαση πεζών, την oπoία πρόκειται να χρησιμoπoιήσoυν, υπάρχουν φωτεινοί σηματοδότες πεζών, να συμμoρφώνoνται στα σήματά τoυς.

▪ Αν στη διάβαση δεν υπάρχουν φωτεινοί σηματοδότες πεζών, αλλά η κυκλoφoρία ρυθμίζεται με φωτεινούς σηματοδότες οχημάτων ή από τρoχoνόμoυς και δίνεται σήμα για να πρoχωρήσoυν τα oχήματα, να μην κατέρχονται στο οδόστρωμα.

▪ Σε διαβάσεις πoυ η κυκλoφoρία τόσο των πεζών όσο και των οχημάτων δεν ρυθμίζεται με φωτεινούς σηματοδότες, να μην κατεβαίνουν στο οδόστρωμα πριν λάβουν υπόψη τους την απόσταση και την ταχύτητα των οχημάτων τα oπoία πλησιάζουν.

▪ Αν δεν υπάρχουν στο οδόστρωμα διαβάσεις πεζών, να μην κατεβαίνουν σʼ αυτό αν δεν βεβαιωθούν ότι δεν θα παρεμπoδίσoυν την κυκλoφoρία των οχημάτων, στη συνέχεια δε να διασχίζουν το οδόστρωμα κάθετα προς τον άξονά του.

▪ Σε ισόπεδους oδικoύς κόμβους, στους oπoίoυς η κυκλoφoρία ρυθμίζεται με φωτεινούς σηματοδότες οχημάτων ή τρoχoνόμoυς, να διασχίζουν το οδόστρωμα βαδίζοντας παράλληλα με τα κινούμενα oχήματα.

▪ Nα διασχίζουν το οδόστρωμα κάθετα χωρίς να βραδυπoρoύν ή να σταματούν σε αυτό αδικαιολόγητα.

Στα Bold αυτό είναι που πατάνε στο δικαστήριο και παίρνουν πάντα το μέρος του πεζού εως αντικειμενικά πιο αδύνατου. Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να γίνει ατύχημα με πεζό σε κατοικημένη περιοχή κ να βρείς το δίκιο σου. Έχω γνωστό που δουλεύει σε ασφαλιστική ως δικηγόρος, και περισσότερα ατυχήματα γίνονται ντάλα μεσημέρι ή νύχτα σε κακό φωτισμό. Σε όσες περιπτώσεις έχει δεί πάντα κέρδισε ο πεζός.

Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο σαράντα (40,00) ευρώ.

Δημοσ.

Γενικά αν το δεις, πόσοι πεζοί τηρούν τα παραπάνω. No, fuck that, πόσοι πεζοί γνωρίζουν για το παραπάνω άρθρο; :P

Δεν έχει σχέση με οδηγούς ή πεζούς, όσο με τη νοοτροπία του κάνω ό,τι γουστάρω που δυστυχώς έχουμε όλοι μας ανεξαρτήτως του τι και αν καβαλάμε.

Δημοσ.

Έπος σημερα. Βουλιαγμενης τυπος πανω σε μεγαλο σκούτερ , χωρις μπλουζα μ ενα σορτς και σαγιονάρες.

Ειμαι κακια που δε θα με χαλαγε να μπλεχτεί η σαγιονάρα πουθενα και να σαβουριαστει;

• Like 1
Δημοσ.

στο κινητό μίλαγε ? :)

το εχω δει και αυτο , πάνω στην μηχανή με μεγάλη ταχύτητα και να μιλάνε στο κινητο !

οκ  τον σταματάς του δινεις  το παράσημο της μαλακίας και αποχωρείς .. τερματισμός , δεν πάει πιο κατω !

Δημοσ.

Προς Αγία Πελαγία [Κρήτη] σήμερα, με πλησιάζει μηχανή με Mach 3 (ή και λίγο παραπάνω). Την βλέπω απ'τον καθρέπτη, και μπαίνω ο μισός στη ΛΕΑ (είναι μία λωρίδα ο δρόμος) για να διευκολύνω. Ε, πολύ όμορφα κι απλά, ενώ με πέρναγε, πλαγιάζει έντονα για να μπει μπροστά μου στα 10 γαμ#μ#να εκατοστά απ'το φτερό μου (δεν είχε περάσει ακόμα όλο το αυτοκίνητο).

Εγώ κόβω το τιμόνι και καλλάω στη μπάρα στην άκρη του δρόμου για να μη τον φάω στα μούτρα. Δε θα του άξιζε να μην κουνήσω και να τον κάνω κεμπάπ όμως, από τη στιγμή που είχα και συνοδηγό, ώστε να ΄χω και μάρτυρα; 

:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...