xrider Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 αυτο με τα φρενα... ελεος... καποιοι να το κοκκαλωνουν στο ξεκαρφωτο... που αν εχεις πχ φαγωμενα τακακια παιζει και να του τη φερεις... και αλλοι δε ξερουνε κατα που πεφτει το πενταλ.. παρομοιως και για τα ρημαδια τα φλας.. που αλλοι αναβουν το αριστερο και πανε δεξια.. και αλλοι δεν αναβουν καθολου με αποτελεσμα εσυ να πρεπει να μυρισεις τα νυχια σου... δε θα σχολιασω καν το φαινομενο με τους πεζους που τελευταια μου ρχεται να αρχισω τα %@(#€κια... καθονται σα μ&@#&ες μες τη μεση.. δεν κανουν καν ακρη... και αν κορναρεις η πεις ευγενικα "μπορειτε να κανετε λιγο ακρη" τοτε σιγουρα εχεις ακουσει βρισιδι.. λες και ο δρομος ειναι μονο γι αυτους.. ελλαδαρα μου αθανατη σε ολα!! παιδεια μηδεν..
sargio01 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 αυτο με τα φρενα... ελεος... καποιοι να το κοκκαλωνουν στο ξεκαρφωτο... που αν εχεις πχ φαγωμενα τακακια παιζει και να του τη φερεις... και αλλοι δε ξερουνε κατα που πεφτει το πενταλ.. παρομοιως και για τα ρημαδια τα φλας.. που αλλοι αναβουν το αριστερο και πανε δεξια.. και αλλοι δεν αναβουν καθολου με αποτελεσμα εσυ να πρεπει να μυρισεις τα νυχια σου... δε θα σχολιασω καν το φαινομενο με τους πεζους που τελευταια μου ρχεται να αρχισω τα %@(#€κια... καθονται σα μ&@#&ες μες τη μεση.. δεν κανουν καν ακρη... και αν κορναρεις η πεις ευγενικα "μπορειτε να κανετε λιγο ακρη" τοτε σιγουρα εχεις ακουσει βρισιδι.. λες και ο δρομος ειναι μονο γι αυτους.. ελλαδαρα μου αθανατη σε ολα!! παιδεια μηδεν.. Mπα σοβαρά;; 3
kalogeros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 αυτο με τα φρενα... ελεος... καποιοι να το κοκκαλωνουν στο ξεκαρφωτο... που αν εχεις πχ φαγωμενα τακακια παιζει και να του τη φερεις... και αλλοι δε ξερουνε κατα που πεφτει το πενταλ.. παρομοιως και για τα ρημαδια τα φλας.. που αλλοι αναβουν το αριστερο και πανε δεξια.. και αλλοι δεν αναβουν καθολου με αποτελεσμα εσυ να πρεπει να μυρισεις τα νυχια σου... δε θα σχολιασω καν το φαινομενο με τους πεζους που τελευταια μου ρχεται να αρχισω τα %@(#€κια... καθονται σα μ&@#&ες μες τη μεση.. δεν κανουν καν ακρη... και αν κορναρεις η πεις ευγενικα "μπορειτε να κανετε λιγο ακρη" τοτε σιγουρα εχεις ακουσει βρισιδι.. λες και ο δρομος ειναι μονο γι αυτους.. ελλαδαρα μου αθανατη σε ολα!! παιδεια μηδεν.. Wut??? Αν ΕΣΥ έχεις φαγωμένα τακάκια θα φταίει ο άλλος που φρέναρε απότομα;; Σοβαρα; Δηλαδή, αν του πεταχτεί ένα παιδάκι που κυνηγάει τη μπάλα του (πολύ συνηθισμένο φαινόμενο και σίγουρα έχει τύχει σε πολλούς εδώ μεσα), να μην φρενάρει απότομα για να το αποφύγει. Να το κάνει το παιδάκι κιμά γιατί ΕΣΥ έχεις φαγωμένα τακάκια. Μάιστα! 1
Haldol Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μωρέ και φαγωμένα τακάκια να 'χεις, μια χαρά θα σταματήσεις αν έχεις κρατήσει τη σωστή απόσταση. Αλλά αν ακολουθείς το μπροστά όχημα με 1-2 μέτρα απόσταση θα του την κάτσεις ακόμα κι αν έχεις άγκυρες για φρένα. 2
xrider Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 δε μιλαω για μενα προσωπικα που ειμαι ψειρας στο θεμα αμαξι... μιλαω για τους μεσιεδες - μπαμπογερους και μανταμιτσες - κυρατσες που τα χουν παρατησει στη μοιρα τους... και εχει τυχει να δω μπροστα μου να τρακαρει ο εμπρος μου τον εμπρος του που το κοκαλωσε στα καλα του καθουμενου σε δρομο που ολοι περνανε ανω των δευτερων αντα για να μιλησει στο κινητο (!!!) και να ακουγονται διαφορα μεταξυ τους.. εδω κολανε και τα τακακια... εγω τηρω παντα τον κανονα 5-7 μετρα αποσταση απο τετοιους τυπους (συμπεριλαμβανονται καγκουρια (ξερετε οι τυποι που θα σε προσπεραδουν μεν... αλλα και εν συνεχεια θα σε προκαλεσουν για μια στα γρηγορα) σπασοτουριστες (με 25 σε δρομο για 80 για να βγαλουν καμια φωτο) και νι (οι οποιοι φοβουνται να ανεβασουν ανω των 10χλμ/ωρα δημιουργοντας κυκλοφοριακο πανδαιμονιο και φυσικα πιανοντας παντα και τις δυο λωριδες) ημαρτον απλα)... κ εχεις την κλαβα σου ησυχη...
kalogeros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 δε μιλαω για μενα προσωπικα που ειμαι ψειρας στο θεμα αμαξι... μιλαω για τους μεσιεδες - μπαμπογερους και μανταμιτσες - κυρατσες που τα χουν παρατησει στη μοιρα τους... και εχει τυχει να δω μπροστα μου να τρακαρει ο εμπρος μου τον εμπρος του που το κοκαλωσε στα καλα του καθουμενου σε δρομο που ολοι περνανε ανω των δευτερων αντα για να μιλησει στο κινητο (!!!) και να ακουγονται διαφορα μεταξυ τους.. εδω κολανε και τα τακακια... εγω τηρω παντα τον κανονα 5-7 μετρα αποσταση απο τετοιους τυπους (συμπεριλαμβανονται καγκουρια (ξερετε οι τυποι που θα σε προσπεραδουν μεν... αλλα και εν συνεχεια θα σε προκαλεσουν για μια στα γρηγορα) σπασοτουριστες (με 25 σε δρομο για 80 για να βγαλουν καμια φωτο) και νι (οι οποιοι φοβουνται να ανεβασουν ανω των 10χλμ/ωρα δημιουργοντας κυκλοφοριακο πανδαιμονιο και φυσικα πιανοντας παντα και τις δυο λωριδες) ημαρτον απλα)... κ εχεις την κλαβα σου ησυχη... Καθένας είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση του αυτοκινήτου του. Αν κάποιος το έχει αφήσει στη μοίρα του (όπως λες) και, ενώ το ξέρει ότι το αμάξι του έχει πρόβλημα, κολλάει στον άλλο, τότε θα πληρώσει τη (διπλή) μαλακία του. Και ο μπροστινός του δεν του φταίει σε τίποτα. Ο πίσω πρέπει να τηρεί τόση απόσταση, όση νομίζει ότι είναι απραίτητη για να σταματήσει εγκαίρως. Διαφορετικά θα βάλει το χέρι στην τσέπη. Προσωπικά, εδώ και περίπου έναν χρόνο ψάχνω να βρω έναν τέτοιο να με χτυπήσει από πίσω για να μου αλλάξει τον προφυλακτήρα που τον τσάκισε πέρισυ η σύζυγος.
akpe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Με το μπαρδόν αλλά: Καθένας είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση του αυτοκινήτου του. Αν κάποιος το έχει αφήσει στη μοίρα του (όπως λες) και, ενώ το ξέρει ότι το αμάξι του έχει πρόβλημα, κολλάει στον άλλο, τότε θα πληρώσει τη (διπλή) μαλακία του. Και ο μπροστινός του δεν του φταίει σε τίποτα. Ο πίσω πρέπει να τηρεί τόση απόσταση, όση νομίζει ότι είναι απραίτητη για να σταματήσει εγκαίρως. Διαφορετικά θα βάλει το χέρι στην τσέπη. Προσωπικά, εδώ και περίπου έναν χρόνο ψάχνω να βρω έναν τέτοιο να με χτυπήσει από πίσω για να μου αλλάξει τον προφυλακτήρα που τον τσάκισε πέρισυ η σύζυγος. Αυτό. Ο μπροστινός σου είτε γέρος είτε κυράτσα είτε ο Χάμιλτον μπορεί να χρειαστεί να σταματήσει για χίλιους δύο λόγους, σοβαρούς ή γελοίους. Και όταν ακολουθούμε δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε αν ο άλλος σταμάτησε επειδή έτσι του κάθισε ή επειδή έπρεπε να το κάνει. Το δεν είμαστε σε θέση δεν το λέω προκλητικά, εννοώ ότι δεν έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Γενικά δεν έχει σημασία, όποιος και να είναι ο λόγος το θέμα δεν είναι το γιατί σταμάτησε, ακόμα και μαλακία να έκανε, το θέμα είναι εμείς ως τι κάνουμε για αυτό. Λίγο αφού έβγαλα το δίπλωμα μου συνέβη το εξής, πάλι Αλίμου. Το είχα γράψει και εδώ αλλά πάνε χρόνια. Σε σκοτεινό σημείο του δρόμου, κάποιος μαλάκας περπατούσε ντυμένος στα μαύρα με κουκούλα -στη μέση- της δεξιάς λωρίδας. Τον είδα στην κυριολεξία τελευταία στιγμή και πλακώθηκα στα φρένα. Ο από πίσω μου κόντεψε να πέσει πάνω μου, δεν είδε βέβαια το σκηνικό, και μετά μου ζήταγε και τα ρέστα. Ξέρω, ακραίο ίσως παράδειγμα, αυτό που λέω είναι πως ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί στον μπροστινό σου. Και μπορεί εσύ να κρατάς αποστάσεις (που π.χ. στα 60χαω σωστή απόσταση δεν είναι τα 5-7 μέτρα, αλλά τα 20) αλλά άλλοι δεν το κάνουν. 2
zio10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Αυτό με τα (όχι) φώτα το βλέπω κι εγώ όλο και πιο συχνά...δεν ξέρω αν τα ξεχνάνε ή το κάνουν επιτηδες. Τρομερά επικίνδυνο, όπως και αυτοί που πάνε με μόνο ένα φως και φαίνονται από μακριά σαν μηχανάκια. Μιας που είπα μηχανάκια, έχω δει πάρα πάρα πολλά χωρίς πίσω φως το βράδυ αλλά κανονικά μπροστινό. Έτσι είναι από κατασκευής τους;! 1
Haldol Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δε νομίζω, απλά καίγονται και δε κάνουν τον κόπο να το αλλάξουν, διότι στα π@πάρια τους. Αυτές τις μέρες στην Κρήτη έχω παρατηρήσει να ανεβαίνει επικίνδυνα ο αριθμός όσων πάνε χωρίς φώτα. Και δε λέω για μηχανάκια, αυτοί πάντα ζώα ήταν. Για αυτοκίνητα λέω. Προχτές ήταν από πίσω μου ένα Peugeot στην ερημιά χωρίς φώτα. Πως σκατά έβλεπε; Ντάλα σκοτάδι μιλάμε. 2
adi32 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Οταν εισαι στον κοσμο σου πας και χωρις φωτα εκτος και νομιζουν οτι πληρωνουν ρευμα ή αυξανεται η καταναλωση του αυτοκινητου Ευτυχως τα καινουρια εχουν τουλαστιχον τα led 1
De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Οταν εισαι στον κοσμο σου πας και χωρις φωτα εκτος και νομιζουν οτι πληρωνουν ρευμα ή αυξανεται η καταναλωση του αυτοκινητου Ευτυχως τα καινουρια εχουν τουλαστιχον τα led Αυξάνεται κατά 110w minimum. Άλλα δε νομίζω να είναι λόγος αυτός να τα έχεις σβηστά.
SOAD1981 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 νο 1 κινδυνοι (και χεστηκα αν καποιος απο δω ειναι και παρεξηγηθει) ειναι οι ταριφες.στην κυριολεξια δεν σεβονται τιποτα (φλας αλαρμ απλα διακοσμητικο στοιχειο κλπ κλπ) και μια γλωσσα χειροτερη και απο γυφτου....
akpe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μόλις περιέγραψες τον μέσο ελληναρά οδηγό, ανεξαρτήτως επαγγέλματος 1
Haldol Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Αυξάνεται κατά 110w minimum. Άλλα δε νομίζω να είναι λόγος αυτός να τα έχεις σβηστά. Αυτό δε θα το καταλάβεις ποτέ, όταν ένας κινητήρας (όσο "ψόφιος" και να είναι) μπορεί να παράγει μερικές δεκάδες kW. Ούτε στην κατανάλωση θα φανεί, ούτε στη δύναμη. Ο μόνος λόγος για να πηγαίνει κάποιος με σβηστά φώτα είναι να 'ναι γκασμάς. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ο μόνος λόγος για να πηγαίνει κάποιος με σβηστά φώτα είναι να 'ναι γκασμάς. Έχω ανέβει βράδυ από Εξάρχεια σχεδόν Χαλάνδρι με φώτα ημέρας Led. Συνέβει όταν είχαμε πρωτοπάρει το Volvo και τo καντράν ήταν φωτισμένο μέρα νύχτα σε αντίθεση με το προηγούμενο αμάξι που φώτιζε μόνο όταν άναβες τα φώτα, με αποτέλεσμα να νομίζω ότι τα είχα ανάψει... Από τότε έχω τα φώτα στο Auto και ξεμπερδεύω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις