Προς το περιεχόμενο

Επικίνδυνοι και εννευριστικοί οδηγοί

vasilissouvlaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ουφ, σκέτη κούραση είσαι.

Εδώ ΔΕΝ συζητάμε το ενδεχόμενο όπου ένας παραβίασε το STOP και έπεσε πάνω στον άλλο και του έφαγε τον προφυλακτήρα και κάναμε μια ζημιά 200 ευρώ. Εκεί ΝΑΙ ο τύπος χωρίς δίπλωμα πιθανότητα την πληρώνει την ζημιά. 

Αυτό που συζητάμε είναι το αυτό που γράφεις "Όπως είμαι λοιπόν κόβω ελάχιστα το τιμόνι δεξιά να τον τρομάξω (γύρω στους 10 πόντους πήγε το μηχανάκι δεξιά, δεν θα τον εμβόλιζα), με βλέπει, κάνει δεξιά απότομα, ακουμπάει το πατάκι στο πεζοδρόμιο και ΜΠΑΜ, πάρτον κάτω. Ακόμα γελάω όποτε το θυμάμαι..". Δηλαδή θες να μας πείσεις, οτι επειδή εσύ υποθέτεις ότι δεν είναι ο άλλος νόμιμος (δεν φοράει κράνος κτλ κτλ), αν επιλέξεις να προβεις σε μια ενέργεια που θέτει σε άμεσο θανάσιμο κίνδυνο τη ζωής του συνανθρώπου σου, δεν θα έχεις νομικές συνέπειες. 

Καταλαβαίνεις την διαφορά του πρώτου από το δεύτερο; Πραγματικά, το αντιλαμβάνεσαι;

Για να το πω ακόμα πιο απλά, στην δεύτερη περίπτωση σκόπιμα επιλέγεις να κάνεις κάτι που έχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να σκοτώσει τον άλλο. Και το γνωρίζεις. Και θες να μας πείσεις ότι αυτό δεν έχει νομικές συνέπειες, επειδή ο άλλος δεν είχε δίπλωμα.

Καμία ελπίδα πραγματικά, καμία ελπίδα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αντιλαμβάνεσαι ότι για να μετατοπιστεί το μηχανάκι 10 πόντος το μόνο που έκανα είναι να παίξω λίγο με το κέντρο βάρους? Αν φοβήθηκε και έκανε 3 μέτρα δεξιά και καρφώθηκε στο πεζοδρόμιο δεν είναι δική μου ευθύνη.

Είναι το ίδιο με το να πεθάνεις επειδή σου είπα ανέκδοτο γιατί είσαι ασθματικός. Ή να πεθάνεις απο έμφραγμα γιατί σου έκανα ΜΠΟΥ γιατί είσαι καρδιακός.

Ειδικά την στιγμή που με την δική του συμπεριφορά έβαλε σε κίνδυνο την δική μου ζωή, την δική του αλλά και των γύρω. Πως αλλιώς λες εσύ το "πέφτω στα φρένα μόλις έχω μπει 1 μέτρο μπροστά απο το άλλο όχημα". Αν δεν είχα μακράν καλύτερα φρένα απο τα δικά του θα τον είχα αγκαλιάσει. Μάντεψε ποιος θα χτυπούσε πάλι (hint αυτός χωρίς κράνος) και ποιος θα έφταιγε τότε. Αν δεν έκανα σχεδόν έντο για να φρενάρω.

Την έχετε δεί όλοι σας δικαστές και προσπαθείτε να θάψετε τους συνανθρώπους σας με την πρώτη ευκαιρία. Και αυτά δεν τα γράφω για εσάς, γραμμένους σας έχω, για όλους που θα το διαβάζουνε το γράφω, μπας και βγάλουν συμπέρασμα.

• Like 1

1) Λες ότι "Αν φοβήθηκε και έκανε 3 μέτρα δεξιά και καρφώθηκε στο πεζοδρόμιο δεν είναι δική μου ευθύνη". Δηλαδή εσύ όταν έκανες ότι έκανες πως περίμενες να αντιδρασει; ειχες από πριν εκτιμήσει τις οδηγικές του ικανότητες και είπες "εγώ θα κάνω 10 εκατοστά αρα ο άλλος θα πρέπει να κάνει 40 εκατοστά και όχι τρια μέτρα;"

2) άκυρο το παραδειγμά σου με τον καρδιοπαθή, ο οποίος πάσχει ήδη από μια πάθηση εκ των προτέρων προτού του δώσεις εσύ το trigger. 

3) Μας κατηγορείς "
Την έχετε δεί όλοι σας δικαστές και προσπαθείτε να θάψετε τους συνανθρώπους σας με την πρώτη ευκαιρία." Εσύ δηλαδή δεν το έπαιξες δικαστής στο άλλο το μηχανάκι; Δηλαδή όταν γράφεις "Αν αυτόν που δνε καταλαβαίνει απο λόγια δεν τον τρομάξεις κάπως, να τον απειλήσεις, ή να τον καταγγείλεις, γίνεσαι συνένοχος, ο κλασσικός τύπος έλλην, "σταππριαμου" δεν παίρνεις τον ρόλο δικαστή; Και καλά, άντε εμείς εδω μέσα μπορεί να είμαστε "δικαστές", εσυ το πήγες ένα βήμα παραπέρα οταν αποφάσισες όχι μόνο να δικάσεις τον άλλο, αλλά αποφάσισες και τι ποινή πρέπει να επιβληθεί (απόπειρα ανθρωποκτονίας) και αποφάσισες να την επιβάλεις κιόλας!!!! Judge Dredd

Κουράστηκα να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Στην λίστα λοιπόν μαζί με τους άλλους. :)

Next story please. Πολύ το τραβήξαμε.

να σου υπενθυμίσω ένα προηγούμενο post σου.... 

Και συνεχίζεις όπως οι παραπάνω με λογική δημοτικού, "δεν με νοιάζει τι λες, δεν μ'άρέσει, δεν μ’άρέσει" :P

Έχετε πλάκα μωρέ, σε μια συζήτηση να λέτε "είσαι χαζός, μπράβο" χωρίς να λέτε κάτι ουσιαστικό. Κάπως έτσι.

lalalala-listening.jpg

Δεν άλλαξες απλά το κέντρο βάρους .. προφανώς επιτάχυνες ήρθες όσο πιο κοντά του μπορούσες και μετά πήγες να τον εμβολίσεις .Τέσπα κανταντάει βαρετό το θέμα μιας και συνέχεια αναφέρεις άσχετα παραδείγματα προσπαθώντας να αποπροσανατολήσεις την κουβέντα ..πέρα από τα νομικά προκάλεσες σωματικές και υλικές ζημιές σε έναν συνάνθρωπό σου περνώντας τον νόμο στα χέρια σου και αυτό δεν σε τιμά καθόλου .

Y.Γ 

και για να μην ξεχνιόμαστε την έκανες σαν λαγός μη δείχνοντας το παραμικρό ενδιαφέρον αν ο συνάνθρωπος σου ζει η πέθανε.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...