visualizer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δε λέω ότι είναι χαλαρή βόλτα, εξάλλου είναι κοντά στα όριά του σε αυτά τα χιλιόμετρα. Λέω ότι με 195/50/15 και πιο σκληρά αμορτισέρ από τα μαμίσια, δεν πάει βάρκα-γιαλό όπως με 165/70/13. Kαι όταν χρειαστεί να φρενάρεις πετάς την άγκυρα που έχεις εύκαιρη στην θέση του συνοδηγού . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ε αν έχω κρατήσει μικρή απόσταση από τον μπροστινό κι εκείνος το κοκκαλώσει, όντως θα την χρειαστώ. Γενικότερα μια χαρά πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ο άλλος σήμερα ήταν αριστερά μου και έκανε σφήνα ανάμεσα σε εμένα και τον δεξιά μου για να βγεί στην έξοδο τελευταία στιγμή.Λες και του ήταν δύσκολο να πιάσει τέρμα δεξιά λίγο πιο πρίν.Γουστάρουν να μαλακίζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 170 με καρίνα είναι ότι κ με κορόλα. Αν δεν έχεις πειράξει το αμάξι νιώθεις ότι οδηγείς μπανιέρα με ρόδες αυτά τα αυτοκίνητα μέχρι 140 με το ζόρι. Παραπάνω είναι ΓΤΠΚ. Δεν έχεις άδικο, μετά τα 160 το νιώθεις λίγο ελαφρύ στο παραμικρό στρίψιμο του τιμονιού, αλλά επειδή είναι χαμηλό αμάξι έχει γενικά καλό πάτημα ειδικά σε στροφές. Φυσικά τόσο παλιά αμάξια καλό είναι να μην υπερβαίνουν τα 140 για λόγους ασφαλείας. Μια φορά μάλιστα στην εθνική(ημουν στα 140χλμ) ερχόταν από πίσω ασθενοφόρο και άλλαξα πολύ γρήγορα λορίδα για να το αφήσω να περάσει. Εκεί κατάλαβα πόσο πολύ χρειάζονται τα καλά αμορτισέρ μιας και το ένιωσα σαν να επιπλέει σε νερό... Μετά που το σκέφτηκα καλύτερα κατάλαβα ότι έκανα μ@λακια γιατί μπορούσα να είχα χάσει ακόμα και τον έλεγχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 το προβλημα με τα παλια αμαξια δεν ειναι η ηλικια τους η το στησιμο τους. το προβλημα με τα παλια αμαξια ειναι οτι δεν εχουν συντηρηθει. αλλαξε στο carina αμορτισερ-λαστιχα-ακρομπαρα-ημιμπαρα-σινεμπλοκ οπου χρειαζεται-φρενα οπου χρειαζεται και λοιπα αναλωσιμα και πες μου μετα εαν πηγαινει καλα με 150-160 η εαν φρεναρει..... (οπου carina οποιοδηποτε παλιο). προφανως και ενα συγχρονο αυτοκινητο θα φρεναρει καλυτερα απο ενα 30ετιας εαν εχει τον ιδιο οδηγο στις ιδιες συνθηκες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Φρέσκο φρέσκο. Ο άλλος σήμερα ήταν αριστερά μου και έκανε σφήνα ανάμεσα σε εμένα και τον δεξιά μου για να βγεί στην έξοδο τελευταία στιγμή.Λες και του ήταν δύσκολο να πιάσει τέρμα δεξιά λίγο πιο πρίν.Γουστάρουν να μαλακίζονται. Κάτι ανάλογο. Είμαι Αργυρούπολη επί της Αργυρουπόλεως σταματημένος στο φανάρι της Κύπρου για να στρίψω αριστερά στην Κύπρου προς Γλυφάδα. Εδώ συγκεκριμένα. Εγώ στη μεσαία λωρίδα, στη συγκεκριμένη συμβολή, σύμφωνα με τη διαγράμμιση (και φαντάζομαι σύμφωνα με την κοινή λογική, δύο λωρίδες αδειάζουν σε δύο, μια σε μια) η αριστερή και η μεσαία πάνε αριστερά με δικό τους φανάρι, η δεξιά πάει ευθεία με δικό της φανάρι. Άλλες καγκουριές έχω δει και εκεί με κάποιους που κάθονται μεσαία και βρίζουν όταν ανάβει για ευθεία αλλά ο μπροστινός τους σωστότατα έχει κάτσει για αριστερά και επίσης σωστότατα δεν το κουνάει ρούπι γιατί έχει κόκκινο, με κάποιους που από μεσαία χώνονται σε αυτούς που φεύγουν ευθεία, next time αυτές.(και μην μου πει κάποιος που να το ξέρουν, όπως μου λέει η κοπελιά, γι'αυτό έχουμε τις διαγραμμίσεις στην άσφαλτο!)Ανάβει φανάρι, εγώ τρίτος στη σειρά, υπενθυμίζω στη μεσαία στρίβοντας αριστερά, είχε αρκετή κίνηση, νεύρα, άγχος, υπαρξιακές αναζητήσεις... και ενώ έχω ήδη ξεκινήσει και είμαι σχεδόν στο ύψος του διαζώματος, μικρό φορτηγάκι που μου ερχόταν από τη δεξιά λωρίδα στρίβει απότομα αριστερά και πάει να χωθεί σφήνα ανάμεσα σε εμένα και τον μπροστινό μου...Επάνω στη στροφή...Αναγκαστικά φρένο και τον άφησα να περάσει, με τις ανάλογες ευχές. Πείτε με υπερβολικό, πείτε μου πως έτσι καταντάω τα ίδια σκατά και χειρότερα από δαύτους, πραγματικά όμως αν ήμουν με το δικό μου αμάξι και δεν είχα άλλον μέσα παίζει να μην ακουμπούσα καν το φρένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ σε ίδια φάση με εσένα και με αμάξι 20ετίας, δεν τον άφησα. Επιταχύνω και κολλάω στο 1.5 μέτρο απο το μπροστινό για να μην χωθεί καθόλου ο παράνομος που μπαίνει απο δεξιά χωρίς να κοιτάει καν. (Φυσικά το 1.5 μέτρο με ταχύτητες 10-15χμ στην πόλη.) Είχε πλάκα πριν κανα μήνα καλοκαίρι με το μηχανάκι, ήμουν σε φανάρι πρώτη σειρά, με το που γίνεται πράσινο το ανοίγω εκεί που ροπιάζει (4-6Κ) και πιάνω 1-2-3 καμια 45αρια χιλιόμετρα στα 10-15 μέτρα. Το κάνω πάντα στα φανάρια για αν μην είμαι ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα και να είμαι χαλαρός. Ακούω απο πίσω ένα μπρααααααααααανκ ντουπ μπραααααααααααααανκ ένας κάγκουρας ακράνωτος πλακώνει το παπί και έρχεται με περνάει και στο καπάκι μπροστά μου πατάει φρένο, γυρίζει με κοιτάει, και πάει με 25. Βγαίνω απο αριστερά, ανοίγω την ζελατίνα, ρωτάω, -τι κάνεις? -Oτι γουσταρω Όπως είμαι λοιπόν κόβω ελάχιστα το τιμόνι δεξιά να τον τρομάξω (γύρω στους 10 πόντους πήγε το μηχανάκι δεξιά, δεν θα τον εμβόλιζα), με βλέπει, κάνει δεξιά απότομα, ακουμπάει το πατάκι στο πεζοδρόμιο και ΜΠΑΜ, πάρτον κάτω. Ακόμα γελάω όποτε το θυμάμαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ σε ίδια φάση με εσένα και με αμάξι 20ετίας, δεν τον άφησα. Επιταχύνω και κολλάω στο 1.5 μέτρο απο το μπροστινό για να μην χωθεί καθόλου ο παράνομος που μπαίνει απο δεξιά χωρίς να κοιτάει καν. (Φυσικά το 1.5 μέτρο με ταχύτητες 10-15χμ στην πόλη.) Είχε πλάκα πριν κανα μήνα καλοκαίρι με το μηχανάκι, ήμουν σε φανάρι πρώτη σειρά, με το που γίνεται πράσινο το ανοίγω εκεί που ροπιάζει (4-6Κ) και πιάνω 1-2-3 καμια 45αρια χιλιόμετρα στα 10-15 μέτρα. Το κάνω πάντα στα φανάρια για αν μην είμαι ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα και να είμαι χαλαρός. Ακούω απο πίσω ένα μπρααααααααααανκ ντουπ μπραααααααααααααανκ ένας κάγκουρας ακράνωτος πλακώνει το παπί και έρχεται με περνάει και στο καπάκι μπροστά μου πατάει φρένο, γυρίζει με κοιτάει, και πάει με 25. Βγαίνω απο αριστερά, ανοίγω την ζελατίνα, ρωτάω, -τι κάνεις? -Oτι γουσταρω Όπως είμαι λοιπόν κόβω ελάχιστα το τιμόνι δεξιά να τον τρομάξω (γύρω στους 10 πόντους πήγε το μηχανάκι δεξιά, δεν θα τον εμβόλιζα), με βλέπει, κάνει δεξιά απότομα, ακουμπάει το πατάκι στο πεζοδρόμιο και ΜΠΑΜ, πάρτον κάτω. Ακόμα γελάω όποτε το θυμάμαι... Για το φορτηγάκι πολύ καλά έκανες. Αν δεν το κάνουμε αυτό στους εξυπνάκηδες που δεν έχουν μάθει να περιμένουν, δεν θα σταματήσουν ποτέ. Με το μηχανάκι όμως -και ας μην είχες πρόθεση να τον ακουμπήσεις- ήταν μεγάλο λάθος. Πόσο μάλλον τη στιγμή που δεν φορούσε και κράνος....Πίστεψε με και με 10 χιλιόμετρα να πηγαίνεις(πόσο μάλλον με 25), αν πέσεις με το κεφάλι σε πεζοδρόμιο, δεν θέλει και πολύ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Φυσική επιλογή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 υπαρχει και το αλλο βεβαια εχω στην πολη μου εναν γκει γυφτο ("μπλουζα" δυχτι ψαρεματος,σορτσακι και κραταει το κονταρι για τα τζαμια λες και κραταει κολωνα pole dancing και οταν πιανει κοκκινο κανει και ενα μινι χορευτικο) ενταξει οσα νευρα και να εχεις δεν γινεται να μην γελασεις Είναι μέχρι να σού αρχίσει να σού τρίβεται για lap dance... ...μέχρι τότε, τα «χαλαρά» και «δε μασάω», είναι εύκολα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Για το φορτηγάκι πολύ καλά έκανες. Αν δεν το κάνουμε αυτό στους εξυπνάκηδες που δεν έχουν μάθει να περιμένουν, δεν θα σταματήσουν ποτέ. Με το μηχανάκι όμως -και ας μην είχες πρόθεση να τον ακουμπήσεις- ήταν μεγάλο λάθος. Πόσο μάλλον τη στιγμή που δεν φορούσε και κράνος....Πίστεψε με και με 10 χιλιόμετρα να πηγαίνεις(πόσο μάλλον με 25), αν πέσεις με το κεφάλι σε πεζοδρόμιο, δεν θέλει και πολύ..... Nα τον τρομάξω απλά ήθελα, αλλά ναι ήταν υπερβολικό Τουλάχιστον δεν έπαθε τίποτα σοβαρό, θα το μάθαινα εξάλλου, σε νησί είμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ σε ίδια φάση με εσένα και με αμάξι 20ετίας, δεν τον άφησα. Επιταχύνω και κολλάω στο 1.5 μέτρο απο το μπροστινό για να μην χωθεί καθόλου ο παράνομος που μπαίνει απο δεξιά χωρίς να κοιτάει καν. (Φυσικά το 1.5 μέτρο με ταχύτητες 10-15χμ στην πόλη.) Είχε πλάκα πριν κανα μήνα καλοκαίρι με το μηχανάκι, ήμουν σε φανάρι πρώτη σειρά, με το που γίνεται πράσινο το ανοίγω εκεί που ροπιάζει (4-6Κ) και πιάνω 1-2-3 καμια 45αρια χιλιόμετρα στα 10-15 μέτρα. Το κάνω πάντα στα φανάρια για αν μην είμαι ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα και να είμαι χαλαρός. Ακούω απο πίσω ένα μπρααααααααααανκ ντουπ μπραααααααααααααανκ ένας κάγκουρας ακράνωτος πλακώνει το παπί και έρχεται με περνάει και στο καπάκι μπροστά μου πατάει φρένο, γυρίζει με κοιτάει, και πάει με 25. Βγαίνω απο αριστερά, ανοίγω την ζελατίνα, ρωτάω, -τι κάνεις? -Oτι γουσταρω Όπως είμαι λοιπόν κόβω ελάχιστα το τιμόνι δεξιά να τον τρομάξω (γύρω στους 10 πόντους πήγε το μηχανάκι δεξιά, δεν θα τον εμβόλιζα), με βλέπει, κάνει δεξιά απότομα, ακουμπάει το πατάκι στο πεζοδρόμιο και ΜΠΑΜ, πάρτον κάτω. Ακόμα γελάω όποτε το θυμάμαι... Δεν βλέπω πως είναι αστείο να προκαλείς ατύχημα .Άμα τον σκότωνες τι θα έκανες μετά ..θα έλεγες εεεε να τον τρομάξω ήθελα ; Δεν θα το έλεγα υπερβολικό , θα το χαρακτήριζα ως απόπειρα ανθρωποκτονίας από αμέλεια στην καλύτερη περίπτωση ..είμαι σίγουρος πως έτσι θα το έβλεπε και ο δικηγόρος ( στην καλύτερη περίπτωση ) του αν αποφάσιζε να σε κυνηγήσει νομικά . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν βλέπω πως είναι αστείο να προκαλείς ατύχημα .Άμα τον σκότωνες τι θα έκανες μετά ..θα έλεγες εεεε να τον τρομάξω ήθελα ; Δεν θα το έλεγα υπερβολικό , θα το χαρακτήριζα ως απόπειρα ανθρωποκτονίας από αμέλεια στην καλύτερη περίπτωση ..είμαι σίγουρος πως έτσι θα το έβλεπε και ο δικηγόρος ( στην καλύτερη περίπτωση ) του αν αποφάσιζε να σε κυνηγήσει νομικά . Σοβαρά τώρα? Και να ήθελα να αποφύγω μια λακούβα θα με έβγαζε τρομοκράτη. Απο την στιγμή που είναι παράνομος κράνος-δίπλωμα-επίδειξη οδηγικών (αν)ικανοτήτων, και να τον εμβόλιζα κανένα θέμα δεν θα είχα. Αλλά και πάλι δεν θα το έκανα. Αλλά όχι φίλε μου, δεν ορίζεται απόπειρα ανθρωποκτονίας απο αμέλεια. Νομικά δεν στέκει ο όρος. Παράδειγμα απο βιβλίο νομικής 1ο έτος. Ο Τάκης τρέχει με το αμάξι και χτυπάει έναν παππού που βγαίνει στον δρόμο χωρίς να δει. Ανθρωποκτονία απο αμέλεια. Ο Τάκης τρέχει με το αμάξι και παρολίγον να χτυπήσει έναν παππού που βγαίνει στον δρόμο χωρίς να δει, γιατί ένας νεαρός τον τράβηξε στο πεζοδρόμιο. ΤΙΠΟΤΑ γιατί δεν υπάρχει η "απόπειρα ανθρωποκτονίας απο αμέλεια". Αλλά και πάλι, στην ίδια κατηγορία είναι οι κωλόδρομοι που οδηγάμε, γιατί έχω πέσει 2-3 φορές απο χαντάκια στην μέση του δρόμου. Και εκεί ο "δικηγόρος" σου τα ίδια θα έβγαζε για το κράτος-δήμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Eπειδή ο άλλος είναι παράνομος σημαίνει ότι η ενέργεια σου ήταν νόμιμη ; Δηλαδή όποιος δεν έχει κράνος μπορείς να τον χτυπήσεις και να φύγεις σαν να μην έγινε τίποτα ; αυτή είναι λογική δημοτικού φίλε μου .δεν μπορώ καν να μπω στον κόπο να εξηγήσω γιατί αυτή η λογική είναι λάθος ...μου φαίνεται αστείο . Στο δεύτερο παράδειγμα που αναφέρεις ασχέτως που δεν έγινε το κακό ο οδηγός δεν είχε καμία πρόθεση και δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Στην περίπτωση σου είχες πρόθεση να χρησιμοποιήσεις το όχημα σου ως όπλο για να τρομάξεις κάποιον άλλο οδηγό με αποτέλεσμα να πέσει από το μηχανάκι. Θα μου πεις ναι ρε μάγκα αλλά εγώ θα πω ότι δεν είχα καμία πρόθεση να προκαλέσω σωματικές - υλικές βλάβες .. αν υπήρχαν μάρτυρες θα μπορούσαν να καταθέσουν αυτό που είδαν. Ως εξής : τον οδηγό του οχήματος Α να πηγαίνει μπροστά από τον οδηγό του οχήματος Β ,να φρενάρει και να γυρίζει το κεφάλι σαν να του λέει κάτι.Έπειτα ο οδηγός του οχήματος Β επιταχύνει και κάνει μια απότομη κίνηση με πιθανό απώτερο σκοπό να εμβολίσει το όχημα του οδηγού Α με αποτέλεσμα ο οδηγός του οχήματος Α στην προσπάθεια του να αποφύγει την σύγκρουση να πέσει από το μηχανάκι . Τέλος ο οδηγός του οχήματος Β εγκαταλείπει τον τόπο του ατυχήματος . Συμπέρασμα : Απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση ( στην χειρότερη περίπτωση ) ... αν δεν στέκει αυτό τότε πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια η πρόθεση και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου . Μόνο και μόνο που εγκατέλειψες τον τόπο του τροχαίου ήδη σε βαραίνουν αστικές και ποινικές ευθύνες . Θα μου πεις ..αφού ρε μάγκα δεν τον ακούμπησα τι παπαρίες μου λες .. Αν πηγαίνεις με 100 και ξαφνικά ένα όχημα ηθελημένα η άθελα πάει να σε εμβολίσει και εσύ στην προσπάθεια σου να τον αποφύγεις τρακάρεις δεν φέρει ευθύνη ; δεν είναι υποχρεωμένος να σταματήσει αφού προκάλεσε τροχαίο ; Φυσικά και είναι . Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2016 από visualizer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι, δεν υπάρχουν νόμοι που να σε υποχρεώνουν να σταματήσεις όταν γύρω υπάρχουν δεκάδες άτομα γιατί κάποιος έφαγε σαβούρα απο βλακεία του. Να πάω να του κάνω και μάκια το χέρι που μάτωσε. Δεν είπα σε δικαιολογούν αλλά όταν ο άλλος είναι παράνομος, σε αθωώνουν. Πέρα το ότι μιλάς με νομικές ανακρίβειες, μιλάς σαν να κατέβηκες απο καμια Σουηδία, και θα κρίνεις τον άλλον που πέταξε το χαρτάκι απο την τσίχλα στον δρόμο. Ναι, κακώς, αλλά δεν αξίζει να ασχοληθείς με τόσο μικρά πράγματα. Και ναι, ήμουν σε τροχαίο, κάλεσα αστυνομία-ανθενοφόρο, έριξα χώμα πάνω στα λάδια στο οδόστρωμα, έβαλα την μηχανή με αλαρμ στο δρόμο 20 μέτρα πιο πέρα για να φαίνεται. Και αυτά την ώρα που καμια 10αρια άνθρωποι κάνανε κερκίδα και το μόνο που φωνάζανε έιναι "κρίμα", "ας βοηθήσει κάποιος τον άνθρωπο", "φαίνεται να πονάει (no kidding)", και εγώ να τρέχω πάνω κάτω σαν τον Βέγγο. Μην μου αρχίζεις τα μου και τα σου για το τι θα κάνω σε τροχαίο. Και όπως είπε ένα παλικάρι πριν 2000παρα κάτι χρόνια. "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω". Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι γνώμη έχει κάποιος που χρησιμοποιεί νομικές φράσεις χωρίς καμία υπόσταση. Over and out. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις