Προς το περιεχόμενο

Επικίνδυνοι και εννευριστικοί οδηγοί

vasilissouvlaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό που δεν σταματάει κανένας να περάσεις και ας έχεις βγει ο μισός έξω και έχει σταματήσει ο άλλος απο την άλλη λωρίδα.

Αν έχεις βγει ο μισός έξω τότε έχεις παραβιάσει το στόπ .Προσωπικά ποτέ δεν δίνω προτεραιότητα όταν ο άλλος έχει πετάξει την μούρη λες και είναι στην αλάνα του χωριου του ..παραβιάζεις το στοπ και έχεις και απαίτηση να σε αφήσουν να περάσεις ..τι άλλο θα διαβάσουμε εδω μέσα !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αν έχεις βγει ο μισός έξω τότε έχεις παραβιάσει το στόπ .Προσωπικά ποτέ δεν δίνω προτεραιότητα όταν ο άλλος έχει πετάξει την μούρη λες και είναι στην αλάνα του χωριου του ..παραβιάζεις το στοπ και έχεις και απαίτηση να σε αφήσουν να περάσεις ..τι άλλο θα διαβάσουμε εδω μέσα !!

Άμα κάθεσαι κάνα δεκάλεπτο εκεί και από αριστερά δεν έρχεται κάνεις και βγαίνεις και λες θα με αφήσουν και τίποτα και μετα που έρχονται αυτοκίνητα και απο την άλλη και δεν σε αφήνουν οι από δεξιά και πάλι και κάνεις όπισθεν.......εσυ τι θα έκανες "πρωτευουσιανε"?

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάτι δρόμοι/διασταυρώσεις που αν θες να είσαι 100% τυπικός, μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις πολλά λεπτά.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάτι δρόμοι/διασταυρώσεις που αν θες να είσαι 100% τυπικός, μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις πολλά λεπτά.

σωωωωωωωπα 

Γενικά αν θέλεις να είσαι τυπικός και σωστός πρέπει να κάψεις παραπάνω βενζινη και να χάσεις χρόνο.

Ένας δρόμος εδώ στην περιοχή μου έχει καμία 800μετρα που δεν παει δεξιά αν ξεχαστεις.

Πιο κάτω έχει μία παράνομη αναστροφή.

Ε όλοι αυτήν κάνουν.

Δεν γίνεται ο άλλος να πάει στου διαόλου την μάνα για να στριψει σε περίπτωση που δεν την δει ή δεν ξέρει τον δρόμο.

Οπότε αναγκαστηκα το κανει.

Αν βέβαια θέλεις να είσαι απόλυτα νομιμος πας αυτά τα 800 μέτρα και μετά στριβεις και πάλι πίσω.

• Like 1

Άμα κάθεσαι κάνα δεκάλεπτο εκεί και από αριστερά δεν έρχεται κάνεις και βγαίνεις και λες θα με αφήσουν και τίποτα και μετα που έρχονται αυτοκίνητα και απο την άλλη και δεν σε αφήνουν οι από δεξιά και πάλι και κάνεις όπισθεν.......εσυ τι θα έκανες "πρωτευουσιανε"?

Θα περίμενα μέχρι να βρω κενό και από τις δύο μεριές .Σιγουρέψου εκεί που στρίβεις ότι επιτρέπεται , πολύ πιθανό να μην επιτρέπεται .

Τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται σε διασταυρώσεις , καλύτερα να περιμένεις δύο λεπτά παραπάνω για την ασφάλεια όλων.

Γενικά αν θέλεις να είσαι τυπικός και σωστός πρέπει να κάψεις παραπάνω βενζινη και να χάσεις χρόνο.

Ένας δρόμος εδώ στην περιοχή μου έχει καμία 800μετρα που δεν παει δεξιά αν ξεχαστεις.

Πιο κάτω έχει μία παράνομη αναστροφή.

Ε όλοι αυτήν κάνουν.

Δεν γίνεται ο άλλος να πάει στου διαόλου την μάνα για να στριψει σε περίπτωση που δεν την δει ή δεν ξέρει τον δρόμο.

Οπότε αναγκαστηκα το κανει.

Αν βέβαια θέλεις να είσαι απόλυτα νομιμος πας αυτά τα 800 μέτρα και μετά στριβεις και πάλι πίσω.

Μιλάμε για 800 μέτρα δεν είσαι με τα πόδια με το αυτοκίνητο είσαι , σιγά τα αυγά .. αλλά εντάξει αφού την κάνουν όλοι το δικαιολογώ απόλυτα .πχ αν αύριο αρχίσουν όλοι και πηδάνε από γκρεμούς εγώ προσωπικά θα πάω να πηδήξω αφού το κάνουν όλοι.

• Like 1

Φίλε 800+800 να γυρίσεις πίσω όλο το δρόμο π έκανες λαθος είναι 1.6 χλμ

Νομίζεις μέσα στην κίνηση της πόλης αυτά τα 1.6 χλμ είναι κανένα λεπτακι;

Δεν ξέρω που μένεις αλλά εδώ που μένω εγώ στα δυτικά προάστια αυτό είναι κάνα 10 λεπτο σταματα-ξεκινα.

Και αυτό για γκρεμούς κτλπ είναι υπερβολικό μην τα ισοπεδώνουμε όλα,ειναι τελείως άτοπο εδώ μιλάμε για αμάξια κτλπ μην συγκρίνουμε άσχετα.

Αν όντως έχει τόση πολλή κίνηση και πας και κάνεις παράνομη αναστροφή επιβαρύνεις την κυκλοφορία ..πχ σε ένα δρόμο κον΄τα στο σπίτι μου πολλοί προσπαθούν να κάνουν παράνομη αναστροφή και από πίσω μαζευεται ουρά και δημιουργείται κίνηση από το πουθενά .. 

Δεν ισοπεδώνω τίποτα , όταν ακούω δικαιολογία από ενήλικο " όλοι την κάνουν" κάτι με πιάνει ..

• Like 1

Σε κάποιες διασταυρώσεις αν δεν παραβιάσεις το στοπ δεν βλέπεις. Φταίνε τα παρκαρισμένα στις γωνίες συνήθως όμως.

• Like 1

Αυτοί που βιάζονται και έχουν πραγματικά σοβαρό λόγο είναι ο ένας στους 100, οι υπόλοιποι απλά την έχουν δει οδηγάρες...

Σε εμένα ούτε φώτα έπαιξε, ούτε κόρνα ούτε τίποτα. Ήταν για μισό λεπτό κολλημένος στο 1μ και όπως ξαναείπα είχα φτάσει το αθάνατο carina 170 με ότι αυτό συνεπάγεται. Και αυτός κολλημένος πίσω φυσικά χωρίς λόγο λες και τρέχαμε σε αγώνες.

Φυσικά αν είχα χώρο δεξιά θα έκανα άκρη όπως κάνω πάντα όταν κάνω προσπέραση και έρχεται άλλος από πίσω με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Έχω στα σχέδια τώρα να περάσω δύο φωτάκια led μέσα στα φώτα των φρένων με δικό τους κύκλωμα που θα τα ενεργοποιώ από μπροστά. Απλά θα τρυπήσω το εσωτερικό του φαναριού και θα τα βάλω δίπλα από τις κανονικές λάμπες.

Όποτε βλέπω τόσο τρανταχτές μ...κιες από τους πίσω που σου κολλάνε χωρίς λόγο στο 1μ απλά θα τα πατάω στιγμιαία μήπως και συνετιστεί κανείς...

170 με καρίνα είναι ότι κ με κορόλα. Αν δεν έχεις πειράξει το αμάξι νιώθεις ότι οδηγείς μπανιέρα με ρόδες αυτά τα αυτοκίνητα μέχρι 140 με το ζόρι. Παραπάνω είναι ΓΤΠΚ.

Σε τέτοια περίπτωση ακινητοποιείς το όχημα και το πας στον μάστορα με την οδική βοήθεια ρε φίλεε, έλεος! :ο

Πράγματι. Αλλά έφαγα μια ωραία φρίκη που το μόνο που μου φάνηκε λογικό ήταν αυτό που έκανα. Δε το πολυ-ανέλυσα εκείνη τη στιγμή.

Άλλαξα κι ένα ολόκληρο κιβώτιο εξτρά μιας και διάλυσα το δικό μου (τελείως) με την πατάτα που έκανα, ενώ αν έπαιρνα ένα τηλέφωνο να με πάει στο συνεργείο ο γερανός, θα είχα καθαρίσει μ' ένα 40άρι ευρώ.

Το πάθημα, μάθημα, άλλη φορά ψυχραιμία!

170 με καρίνα είναι ότι κ με κορόλα. Αν δεν έχεις πειράξει το αμάξι νιώθεις ότι οδηγείς μπανιέρα με ρόδες αυτά τα αυτοκίνητα μέχρι 140 με το ζόρι. Παραπάνω είναι ΓΤΠΚ.

αν μιλαμε για το 1.6 με τα 115 αλογακια,

τερματιζει 205κατι και οδηγειται ανετοτατα σε ατελειωτες ευθειες σαν το Αθηνα - Θεσσαλονικη.

προφανως στο θεμα με τον τυπο που τον κολλησε στο 1μ, δεν μας ενδιαφερουν οι τελικες

αλλα το ποσο γρηγορα φτανει σε αυτες αλλα κ ενδιαμεσες τιμες πχ 150 στα 180. 

Το Starlet πάντως δεν έχει θέμασε τέτοιες ταχύτητες, ούτε το τιμόνι τρέμει ούτε τίποτα.

Βέβαια του έχω 195/50/15 και πιο σκληρά αμορτισέρ.

Δηλαδή πας με 170 χμ άνετα με το Starlet; :mellow:

Δε λέω ότι είναι χαλαρή βόλτα, εξάλλου είναι κοντά στα όριά του σε αυτά τα χιλιόμετρα.

Λέω ότι με 195/50/15 και πιο σκληρά αμορτισέρ από τα μαμίσια, δεν πάει βάρκα-γιαλό όπως με 165/70/13.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...