Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα με τα ποδήλατα έχει παραγίνει.

Ήταν θείτσα σταματημένη με το ποδήλατο σε διάβαση ΠΕΖΩΝ, στην άκρη της ασφάλτου, κάθετα προς το δρόμο (το μισό ποδήλατο πάνω στο πεζοδρόμιο) και μου ζήτησε και τα ρέστα γιατί δε σταμάτησα στη διάβαση!

Γιατί είσαι ΠΟΔΗΛΑΤΟ κυρία φώκια μου.

Σχετικά με το αυτοκίνητο τώρα, πλέον άρχισα να δίνω τόπο στην οργή. Πάω στη δεξιά λωρίδα με 90-100, στην κοσμάρα μου. Και νταλίκα να κολλήσει από πίσω, να πιάσει μεσαία να με προσπεράσει. Το αμάξι μέχρι 2200rpm στην πόλη, μετά αλλαγή, όσοι κι αν κολλάνε πίσω, με αόρατο αυγό κάτω απ' το γκάζι (2 αυγά μάλλον). Μιλάμε για φυσιολογικές ταχύτητες, όχι να πηγαίνω με 30 όταν "σηκώνει" 50-60 το στενό. Αλλά όχι να φτάσω τα 50-60 σε 2 δευτερόλεπτα για να φύγει ο ψυχαναγκασμός του πίσω ότι "χάνει χρόνο".

Το trip γράφει πλέον 6,8 από 9,4 που έγραφε πριν (αρκετά νευρικός οδηγός). Σε αυτοκίνητο με 150 άλογα, 8ετίας.

Αυτό σημαίνει 700 ευρώ λιγότερα για βενζίνες με τη χρήση που κάνω (ετησίως), πολύ περισσότερη ψυχική ηρεμία. Α, αυξήθηκε κι ο χρόνος πήγαιν/έλα στη δουλειά ένα 17%. Δηλαδή 5 λεπτά στη μισή ώρα, wow...

Πως το 'κανες αυτό ρε συ;! :D Ωραίος!

• Like 1
  • Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι, βέβαια ισως είχε νόημα να ξεφύγουμε λίγο από την λογική του ποιός φταίει άμα γίνει ατύχημα (δηλαδή βλέπω να ετοιμάζεται να γίνει ατύχημα αλλά εγώ δεν κάνω τίποτα για να αποφύγω το ατύχημα επειδή στην τελική φταίει ο άλλος και θα με πληρώσει) και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πως θα αποφύγουμε το ατύχημα, οποιος και αν φταίει.

• Moderators
Δημοσ.

Πως το 'κανες αυτό ρε συ;! :D Ωραίος!

Γίνεται γίνεται! Δοκίμασε λίγο να αλλάζεις στις 2000-2200, να πηγαίνεις σα getz και να βάλεις 1,5 με 2 νοητά αυγά κάτω απ' το γκάζι και γίνεται. Κι εγώ στην αρχή δε το πίστευα, αλλά το 6,8-7,1 συνέχισε να εμφανίζεται...!  :shock:  :shock:

• Like 1
Δημοσ.

τα ποδήλατα είναι ένα θέμα πάντως,

το κακό με αυτούς είναι ότι ανάλογα πως τους συμφέρει θέλουν να υπολογίζονται ως πεζοί ή ως οδηγοί.

πόσους έχω δει να περνάνε με κόκκινο....

σε κεντρικό δρόμο τώρα σχετικά στενό βλέπεις τον άλλον να πηγαίνει με το πάσο του καβάλα στο ποδήλατο και πίσω μια ουρά με 10 αυτοκίνητα.

μπράβο καραγκιόζη, για να κάνεις εσύ το κέφι σου δημιούργησε πρόβλημα σε καμιά 20ρια ανθρώπους.

όπως και να το κάνουμε μερικά μέρη-δρόμοι δεν είναι για ποδήλατα. καταραμένη μόδα.

τρομερά εξοργιστικοί πάντως είναι οι τύποι που κάνουν μαλακία που κάνει μπαμ και αντί να το βουλώσουν και να πάρουν δρόμο ή να ζητήσουν συγνώμη, πάνε να βγούνε από πάνω,

πετάγεται ο άλλος στο δρόμο, πάω να τον χτυπήσω και ζητάει τα ρέστα.

Ποια ποδήλατα ; είδατε πέντε χριστιανούς να τολμάνε να  χρησιμοποιήσουν το ποδήλατο και τους το βγάλατε ξινό , τι γκρίνια είναι αυτή δεν την καταλαβαίνω .

Το ποδήλατο έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον δρόμο αν δεν σου αρέσει μπορείς να χτίσεις έναν δικό σου δρόμο και να τον χρησιμοποιείς για την πάρτη σου .Τι πρόβλημα ακριβώς σου δημιουργεί μια μικρή καθυστέρηση ; και πόσοι ποδηλάτες υπάρχουν πια ρε συ ; τόσο μεγάλο πρόβλημα πια ; Βγηκανε πέντε ποδηλάτες στον δρόμο και αντί να ενθαρρύνουμε περισσότερους να ακουλουθήσουν  αυτό τον τρόπο ζωής - υγείας τους λέμε που πάτε ρε ρεμάλια στον δρόμο .. μετά μην ρωτάτε γιατί είμαστε από τους χειρότερους οδηγούς στην Ευρώπη .

• Like 1
Δημοσ.

Γίνεται γίνεται! Δοκίμασε λίγο να αλλάζεις στις 2000-2200, να πηγαίνεις σα getz και να βάλεις 1,5 με 2 νοητά αυγά κάτω απ' το γκάζι και γίνεται. Κι εγώ στην αρχή δε το πίστευα, αλλά το 6,8-7,1 συνέχισε να εμφανίζεται...!  :shock:  :shock:

Το εχω κανει κι εγω αλλα δεν το αντεχω για πολυ

Τα νευρα σπανε και παει περιπατο η οικονομια

Σε ανοικτο δρομο μπορεις να το κανεις

Στο σταματα ξεκινα δεν σωζεται η κατασταση

Δημοσ.

Αν και offtopic, μιας και το πιάσαμε, υπάρχει περίπτωση σε κάποια αυτοκίνητα να ισχύει το αντίθετο;

Εννοώ να μην το πηγαίνεις χαλαρά (αλλαγές στις 2Κ), αλλά να το ζορίζεις περισσότερο και να σου καίει λιγότερο.

Γιατί το δικό μου έτσι κάνει.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα τι εννοείς, δεν εννοώ να προσπαθείς να ανέβεις ανηφορικό δρόμο με πέμπτη πατώντας τέρμα το γκάζι ή κάτι τέτοιο.

Αλλά να αλλάζεις στις 3.5-4Κ σε ευθεία ας πούμε.

Νομίζω ότι έχει να κάνει με τη μέγιστη ροπή.

Δημοσ.

Δηλαδή καις περισσότερο όταν αλλάζεις στις 2.500 στροφές στην ευθεία σε σχέση με τις 3.500 - 4.000; Δεν βλέπω τι σχέση έχει η ροπή ....

Δημοσ.

Γίνεται γίνεται! Δοκίμασε λίγο να αλλάζεις στις 2000-2200, να πηγαίνεις σα getz και να βάλεις 1,5 με 2 νοητά αυγά κάτω απ' το γκάζι και γίνεται. Κι εγώ στην αρχή δε το πίστευα, αλλά το 6,8-7,1 συνέχισε να εμφανίζεται...! :shock: :shock:

Είχα κάνει ταξίδι με το bravo επίτηδες σαν κότα για να δω πόσο θα κάψω. Κατάφερα 250 km ταξίδι να γράψει 7,1. Κόντεψα να πεθάνω από βαρεμάρα. Όπως λες, αυγά κάτω από το γκάζι και δεξιά με 110-120. Στην επιστροφή έγραψε 10.

• Like 1
Δημοσ.

Πωπωπω όταν είναι να πας τελείως στο χαλαρό δεν περνάει ή ωρα με τίποτα.

Πήγα μία φορά για βόλτα μεχρι το λουτράκι απο αθηνα και έκανα να πάω 1.30 ωρα

Πήγαινα εθνική με 80-90 δεξιά στο πολύ χαλαρό και είδα 8λτ/100χλμ και είπα θαύμα θαύμα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...