chrisxkar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εγώ όταν μου κολλάνε στο 1 μέτρο ξαφνικά χτυπάω ένα καλό φρένο μπας και ξεκολλήσει το μυαλό τους από τις μαλακιες που κάνουν. Αν με τρακαρουν εφταιγες φίλε είσαι από πίσω και δεν είχες αφήσει και απόσταση τίποτα. εγω δεν τους δινω καν σημασια αν θελουν να σκοτωθουν για να προσπερασουν προβλημα τους δεν θα χτυπησω εγω γιατι αυτοι ειναι μαλακες.Απλα αν δω οτι παλευουν με καμια σαπιλα και καλα φτιαγμενο ή αρχαιολογια(το οποιο ξεκαθαρα δεν ειναι για να πηγαινει πανω απο 70) και θελω να τους τρολλαρω με το που δω οτι παν να παρουν φορα (αφηνουν μετρα κενο για φορα-κατεβαζουν σε πρωτη-κλεινουν air condition-ανεβαζουν παραθυρα για να μην χανουν αεροδυναμικη-πετανε το περιττο βαρος απο τα παραθυρα) ή οταν ακουω την υπερβολικα δυνατη εξατμιση για τα υπερβολικα λιγα αλογα τους να δινει πονο, χαιδευω λιγο το γκαζι απολαμβανω τον εκνευρισμο τους. 2
stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 εγω δεν τους δινω καν σημασια αν θελουν να σκοτωθουν για να προσπερασουν προβλημα τους δεν θα χτυπησω εγω γιατι αυτοι ειναι μαλακες.Απλα αν δω οτι παλευουν με καμια σαπιλα και καλα φτιαγμενο ή αρχαιολογια(το οποιο ξεκαθαρα δεν ειναι για να πηγαινει πανω απο 70) και θελω να τους τρολλαρω με το που δω οτι παν να παρουν φορα (αφηνουν μετρα κενο για φορα-κατεβαζουν σε πρωτη-κλεινουν air condition-ανεβαζουν παραθυρα για να μην χανουν αεροδυναμικη-πετανε το περιττο βαρος απο τα παραθυρα) ή οταν ακουω την υπερβολικα δυνατη εξατμιση για τα υπερβολικα λιγα αλογα τους να δινει πονο, χαιδευω λιγο το γκαζι απολαμβανω τον εκνευρισμο τους.Εμένα μ κόλλησε αρχές αυγουστου ένα smartaki πίσω μου και μ πέταξε 1 φορα φώτα και καλά να περασει χαχαχα.Τον τρολαρα λίγο τον άφηνα να φτάνει και παταγα γκάζι και άντε γεια,και μετά πάλι το ίδιο μέχρι που ξενερωσει και πήγε δεξιά. Άνθρωποι με σαπακια,χρεπια και καλά φτιαγμένα και μπαρμπαδες με ρημάδια απλά τους τρολαρω συστήματικα μπας και βάλουν μυαλο. Στα όρια του ασφαλούς πάντα ετσι όχι να σκοτωθώ κιόλας. (Μ αρέσει πολύ όμως σε εθνικές που βλέπω μερικους να τρελαινονται με προσπεράσεις,σφηνες κτλπ και εγώ να πηγαίνω χαλαρά και μετά από λίγο πάλι να ειμαστε μαζί και να βλέπουν ότι όσο και να τρέξουν πάλι στο ίδιο σημείο είμαστε )
kalogeros Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Χα χα χα καλά όντως Φιλε φορά δοκιμασα να πατήσω με το αριστερό σε μία αλάνα και κοντεψαν να μου φύγουν τα δόντια από το φρενάρισμα Ακαριαίο ήταν και εγώ νόμιζα οτι ίσα ίσα θα ακούμπησε και αυτό κοκαλωσε. Όσο για το άλλο άμα σε τρακαρουν με 120+ και δεν σε πετύχει ευθεία άντε γεια ειδικά εσυ που θα είσαι μπροστά. Και εγώ δεν παταω τέρμα φρένο μην γίνει καμία μαλακια ριχνω ένα καλό όχι τέρμα ομως,ισα να τρομάξει,ξερεις αυτό το τακ το απότομο και πάλι γκάζι. Χαχαχαχα! Το είχα κάνει κι εγώ αυτό μια φορά. 1
sotirisl Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 παίδες, δεν ξέρετε τι μπορεί να έχει στο κεφάλι του ο άλλος και έρχεται στο ένα μέτρο και παίζει τα φώτα του. Μπορεί να είναι σαραβαλάκι και να του ρίξετε μια καρότσα ή μια κολώνα, μπορεί όμως όντως να βιαζεται να πάει καπου για οποιοδήποτε λόγο, μπορεί να είναι τρελός και να σας πετύχει στο επόμενο φανάρι... γενικά διευκολύνουμε τον άλλο όπου μπορούμε και πάντοτε με ασφάλεια... 2
chrisxkar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 οταν υπαρχει εκτακτη αναγκη αναβεις τα φωτα εκτακτης αναγκης(αλαρμ) και πραττεις αναλογα.Αν εισαι με κανα 106 ραλλυ , κανα σιβικ,η καμια bmw με αυτοκολλητα Μ με εξατμισεις μπουρια(που μονο κακο κανουν στην αποδοση) τεραστιο γυαλι,ξαπλωμενο καθισμα για υπνο,μουσικη να βαραει τερμα και περισσια μαγκια ...μονο βλακας ειναι Τα αυτοκινητα αποτελεσαν ενα τυχαιο παραδειγμα το οποιο συναντας συχνα δεν εχω κατι με τα μοντελα 3
Haldol Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Συνήθως φαίνεται αυτός που οδηγεί "κάπως" για σοβαρό λόγο. Πέρυσι που είχε κοπεί η ντίζα του συμπλέκτη στο Polo και πήγαινα (στον μάστορα) με μόνιμα κουμπωμένη 2α, σε μία διασταύρωση με φανάρια τα οποία και πέρασα κατακόκκινα κοκκάλωσαν όλοι. Ίσως έπαιξε ρόλο ότι είχα αλάρμ και κόρναρα μανιωδώς.
sargio01 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Συνήθως φαίνεται αυτός που οδηγεί "κάπως" για σοβαρό λόγο. Πέρυσι που είχε κοπεί η ντίζα του συμπλέκτη στο Polo και πήγαινα (στον μάστορα) με μόνιμα κουμπωμένη 2α, σε μία διασταύρωση με φανάρια τα οποία και πέρασα κατακόκκινα κοκκάλωσαν όλοι. Ίσως έπαιξε ρόλο ότι είχα αλάρμ και κόρναρα μανιωδώς. Σε τέτοια περίπτωση ακινητοποιείς το όχημα και το πας στον μάστορα με την οδική βοήθεια ρε φίλεε, έλεος! :ο 7
tsourakis13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 παίδες, δεν ξέρετε τι μπορεί να έχει στο κεφάλι του ο άλλος και έρχεται στο ένα μέτρο και παίζει τα φώτα του. Μπορεί να είναι σαραβαλάκι και να του ρίξετε μια καρότσα ή μια κολώνα, μπορεί όμως όντως να βιαζεται να πάει καπου για οποιοδήποτε λόγο, μπορεί να είναι τρελός και να σας πετύχει στο επόμενο φανάρι... γενικά διευκολύνουμε τον άλλο όπου μπορούμε και πάντοτε με ασφάλεια... Αυτοί που βιάζονται και έχουν πραγματικά σοβαρό λόγο είναι ο ένας στους 100, οι υπόλοιποι απλά την έχουν δει οδηγάρες... Σε εμένα ούτε φώτα έπαιξε, ούτε κόρνα ούτε τίποτα. Ήταν για μισό λεπτό κολλημένος στο 1μ και όπως ξαναείπα είχα φτάσει το αθάνατο carina 170 με ότι αυτό συνεπάγεται. Και αυτός κολλημένος πίσω φυσικά χωρίς λόγο λες και τρέχαμε σε αγώνες. Φυσικά αν είχα χώρο δεξιά θα έκανα άκρη όπως κάνω πάντα όταν κάνω προσπέραση και έρχεται άλλος από πίσω με μεγαλύτερη ταχύτητα. Έχω στα σχέδια τώρα να περάσω δύο φωτάκια led μέσα στα φώτα των φρένων με δικό τους κύκλωμα που θα τα ενεργοποιώ από μπροστά. Απλά θα τρυπήσω το εσωτερικό του φαναριού και θα τα βάλω δίπλα από τις κανονικές λάμπες. Όποτε βλέπω τόσο τρανταχτές μ...κιες από τους πίσω που σου κολλάνε χωρίς λόγο στο 1μ απλά θα τα πατάω στιγμιαία μήπως και συνετιστεί κανείς...
stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ή απλά για να μην κουραζεσαι με μοντες άσε τον πίσω σου να κάνει μαλακιες και όταν βρεις δεξιά άνοιγμα πήγαινε δίπλα και γραψε τον στα @@ σου τον βλακοκαγκουρα. 4
sotirisl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ή απλά για να μην κουραζεσαι με μοντες άσε τον πίσω σου να κάνει μαλακιες και όταν βρεις δεξιά άνοιγμα πήγαινε δίπλα και γραψε τον στα @@ σου τον βλακοκαγκουρα. αυτό, τίποτα άλλο. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το θέμα με τα ποδήλατα έχει παραγίνει. Ήταν θείτσα σταματημένη με το ποδήλατο σε διάβαση ΠΕΖΩΝ, στην άκρη της ασφάλτου, κάθετα προς το δρόμο (το μισό ποδήλατο πάνω στο πεζοδρόμιο) και μου ζήτησε και τα ρέστα γιατί δε σταμάτησα στη διάβαση! Γιατί είσαι ΠΟΔΗΛΑΤΟ κυρία φώκια μου. Σχετικά με το αυτοκίνητο τώρα, πλέον άρχισα να δίνω τόπο στην οργή. Πάω στη δεξιά λωρίδα με 90-100, στην κοσμάρα μου. Και νταλίκα να κολλήσει από πίσω, να πιάσει μεσαία να με προσπεράσει. Το αμάξι μέχρι 2200rpm στην πόλη, μετά αλλαγή, όσοι κι αν κολλάνε πίσω, με αόρατο αυγό κάτω απ' το γκάζι (2 αυγά μάλλον). Μιλάμε για φυσιολογικές ταχύτητες, όχι να πηγαίνω με 30 όταν "σηκώνει" 50-60 το στενό. Αλλά όχι να φτάσω τα 50-60 σε 2 δευτερόλεπτα για να φύγει ο ψυχαναγκασμός του πίσω ότι "χάνει χρόνο". Το trip γράφει πλέον 6,8 από 9,4 που έγραφε πριν (αρκετά νευρικός οδηγός). Σε αυτοκίνητο με 150 άλογα, 8ετίας. Αυτό σημαίνει 700 ευρώ λιγότερα για βενζίνες με τη χρήση που κάνω (ετησίως), πολύ περισσότερη ψυχική ηρεμία. Α, αυξήθηκε κι ο χρόνος πήγαιν/έλα στη δουλειά ένα 17%. Δηλαδή 5 λεπτά στη μισή ώρα, wow... Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2016 από GeorgeMan 4
slvsnt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 τα ποδήλατα είναι ένα θέμα πάντως, το κακό με αυτούς είναι ότι ανάλογα πως τους συμφέρει θέλουν να υπολογίζονται ως πεζοί ή ως οδηγοί. πόσους έχω δει να περνάνε με κόκκινο.... σε κεντρικό δρόμο τώρα σχετικά στενό βλέπεις τον άλλον να πηγαίνει με το πάσο του καβάλα στο ποδήλατο και πίσω μια ουρά με 10 αυτοκίνητα. μπράβο καραγκιόζη, για να κάνεις εσύ το κέφι σου δημιούργησε πρόβλημα σε καμιά 20ρια ανθρώπους. όπως και να το κάνουμε μερικά μέρη-δρόμοι δεν είναι για ποδήλατα. καταραμένη μόδα. τρομερά εξοργιστικοί πάντως είναι οι τύποι που κάνουν μαλακία που κάνει μπαμ και αντί να το βουλώσουν και να πάρουν δρόμο ή να ζητήσουν συγνώμη, πάνε να βγούνε από πάνω, πετάγεται ο άλλος στο δρόμο, πάω να τον χτυπήσω και ζητάει τα ρέστα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 τα ποδήλατα είναι ένα θέμα πάντως, το κακό με αυτούς είναι ότι ανάλογα πως τους συμφέρει θέλουν να υπολογίζονται ως πεζοί ή ως οδηγοί. πόσους έχω δει να περνάνε με κόκκινο.... Δεν είναι ελληνικό φαινόμενο πάντως, δες video από Top Gear 1
Lucifer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 τρομερά εξοργιστικοί πάντως είναι οι τύποι που κάνουν μαλακία που κάνει μπαμ και αντί να το βουλώσουν και να πάρουν δρόμο ή να ζητήσουν συγνώμη, πάνε να βγούνε από πάνω, πετάγεται ο άλλος στο δρόμο, πάω να τον χτυπήσω και ζητάει τα ρέστα. Μου είχε τύχει ένας εξαιρετικός μεσηλιγέρος μια φορά που έκανε αχταρμά ρέστα/γκρίνια/συγγνώμη. Οδηγούσα κανονικά σε δρόμο κάθετο σε λεωφόρο, για να στρίψω σε αυτήν. Μια λωρίδα εγώ, μια λωρίδα οι άλλοι, παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά, οπότε είχε ψιλογίνει "στενό". Και πάω εγώ κανονικά ευθεία, ήρεμα, και βλέπω παρκαρισμένο αμάξι ΚΑΘΕΤΑ πάνω στο ΑΠΕΝΑΝΤΙ πεζοδρόμιο να βγαίνει με τον κώλο με σκοπό να μπει στη δική μου λωρίδα. Φάση, έκοψε κάθετα όλη την απέναντι λωρίδα και είχε ξεκινήσει να το στρίβει σα να έκανε οπισθογωνία για να μπει με τον κώλο ανάποδα στην κυκλοφορία της δικής μου λωρίδας. Έχω υπολογίσει ότι με παίρνει τσίμα-τσίμα, έχω αποφασίσει ότι και να μη με παίρνει, αυτός ο καριόλης στη χειρότερη θα με πληρώνει αλλά δε θα κάνει ό,τι του καυλώσει, οπότε δίνω λίγο γκάζι και περνάω 5 δάχτυλα μακριά απ' τον κώλο του. Λίγο πιο κάτω, τον βλέπω στον καθρέφτη να προσπαθεί να έρθει δίπλα μου. Κατεβάζω παράθυρο, έτοιμος τώρα για δόντια και σκάει και είναι ένας 60άρης, κατεβάζει παράθυρο και ακολουθεί ο φανταστικός αυτός διάλογος: -ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ; -*τον κοιτάω ανέκφραστος* -ΜΑ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ; -Που πήγαινα στη λωρίδα μου κανονικά λέτε; -ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ! ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ;;; Ευτυχώς είχα τη δικιά μου συνοδηγό γιατί θα αμφέβαλλα πραγματικά για το ότι όντως συνέβη. 7
Timour21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Σου έχω καλύτερο, αν και δεν αφορά αυτοκίνητα (και ευτυχώς δηλαδή), πριν καμια 30αριά χρόνια, περπατάω με έναν ξάδελφο επάνω σε πεζοδρόμιο (λίγο πριν τον πευκιά του Ξυλοκάστρου), ανέμελος και χαλαρός, μέχρι που νιώθω απο πίσω κάτι να με εμβολίζει... Είναι μια 45άρα πάνω σε ένα ποδήλατο (απο αυτά των παπούδων - που σε τρακάρουνε και παθαίνεις τέτανο) η οποία ενώ με βλέπει να τραβάω τα βυζιά μου απο τον πόνο (εκδορές και εγκάυματα απο την ρόδα κυρίως) μου λέει το εξής θεικό : "Μα δεν βλέπεις μπροστά σου΄?", νευρικό γέλιο απο εμένα, και έφυγε σαν να μην συνέβη τίποτα, μάλλον εκνευρισμένη που της έκοψα και την φόρα που είχε πάρει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις