Προς το περιεχόμενο

Επικίνδυνοι και εννευριστικοί οδηγοί

vasilissouvlaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Νόμιζα ότι αναφερόσουν στο ποιος θα τραυματιστεί .. προφανώς αν χτυπήσει πεζό στο πεζοδρόμιο έχει πλήρη ευθύνη.

Ούτε εγώ κατάλαβα, οπότε και στις 2 καταστάσεις έχουμε δίκιο... :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ποιος να συζητήσει σοβαρά μαζί σου τώρα...

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς δεν πιστεύω ότι υπάρχει οδηγός 100% νόμιμος. Απλά υπάρχουν διαβαθμίσεις στο πόσο επικίνδυνη είναι η κάθε παρανομία νομίζω.

Απόλυτα νομίμως δεν παίζει να είναι κανένας

Οποίο αμάξι και να δούμε ολο και κάτι θα έχει ώστε να μην είναι 100% νόμιμο.

Ούτε αυτό ούτε ο οδηγός του.

Τώρα το θέμα είναι να μην βγαίνουμε με αμάξια χαρους στους δρόμους ούτε να κάνουμε μαλακιες σε δημοσιους δρόμους βάζοντας σε κίνδυνο άλλους.

• Like 1

Τώρα το θέμα είναι να μην βγαίνουμε με αμάξια χαρους στους δρόμους ούτε να κάνουμε μαλακιες σε δημοσιους δρόμους βάζοντας σε κίνδυνο άλλους.

Όπως:

1) Να ασχολούμαστε με το κινητό

2) Να πηγαίνουμε κολλητά πίσω από δίκυκλα

3) Να παραβιάζουμε στοπ και κόκκινο σηματοδότη

4) Να πηγαίνουμε μέσα κατοικημένη περιοχή με 50 γιατί "τόσο είναι το όριο" ασχέτως αν ο δρόμος είναι στενός και φαινόμαστε να περνάμε ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ μέσα στα στενάκια.

Ο π@στης ο κ@λοέλληνας δυστυχώς δε μπορεί να τα βάλει αυτά μέσα στο σκ@τά γεμάτο κεφάλι του.

• Like 3

Με το κωλοκινητό έχει παραγίνει το θέμα πραγματικά . Τις προάλλες τύπισσα ήταν στην αριστερή λωρίδα με το κινητό στο χέρι και πήγαινε πέρα δώθε , σε 1 χιλιόμετρο της είχαν κορνάρει πάνω από 3 άτομα γιατί έφευγε από την λωρίδα της και αυτή απτόητη συνέχιζε με το κινητό της..ήταν δεν ήταν 23-24 χρονών . Που είναι ένας χριστιανός να πάρει τον νόμο στα χέρια του ...

• Like 3

Καταφέρνουν και οδηγούν μέσα στα στενά κολλημένοι στο κινητό χωρίς να τρακάρουν,έχουν εκπαιδευτεί.Αυτοί και όσοι τρέχουν στα στενά χρειάζονται αφαίρεση άδειας και διπλώματος.Δεν προλαβαίνεις να περάσεις τον μονόδρομο απέναντι και έχει έρθει με 70-80 σε κάτοικημένη περιοχή,κάποιοι σε βλέπουν αλλά δεν ελλατώνουν ταχύτητα,εκεί σπάζομαι περισσότερο και μου έρχεται να του σπάσω το αμάξι και αυτόν μαζί.

Σήμερα στην εθνική Α.Λ. οδηγούσε κοπέλα στην δεξιά λωρίδα κολλημένη στο κινητό,είχε βάλει αυτόματο πιλότο. :-D

Καταφέρνουν και οδηγούν μέσα στα στενά κολλημένοι στο κινητό χωρίς να τρακάρουν,έχουν εκπαιδευτεί.Αυτοί και όσοι τρέχουν στα στενά χρειάζονται αφαίρεση άδειας και διπλώματος.Δεν προλαβαίνεις να περάσεις τον μονόδρομο απέναντι και έχει έρθει με 70-80 σε κάτοικημένη περιοχή,κάποιοι σε βλέπουν αλλά δεν ελλατώνουν ταχύτητα,εκεί σπάζομαι περισσότερο και μου έρχεται να του σπάσω το αμάξι και αυτόν μαζί.

Σήμερα στην εθνική Α.Λ. οδηγούσε κοπέλα βλαμένη στην δεξιά λωρίδα κολλημένη στο κινητό,είχε βάλει αυτόματο πιλότο. :-D

Πάω στην εθνική και είναι ένας που έρχεται και μου κολλάει από πίσω ενώ πάω νορμάλ και μετά που κάνει προσπέραση του τύπου fast and furious και μετά πάει αριστερά (αλλά τον είχα δει απο το καθρέπτη να το κάνει και σε άλλα αμάξια πιο πίσω) και λέω έτσι είσαι πατάω μια γκάζια τον περνάω και πιο μπροστά ήταν ενα λεωφορείο αριστερά και πάω και μπαίνω δίπλα στο λεωφορείο και πήγαινα δίπλα του μέχρι να βγω και τον είχα πίσω να μην μπορεί να περάσει.

Πάω στην εθνική και είναι ένας που έρχεται και μου κολλάει από πίσω ενώ πάω νορμάλ και μετά που κάνει προσπέραση του τύπου fast and furious και μετά πάει αριστερά (αλλά τον είχα δει απο το καθρέπτη να το κάνει και σε άλλα αμάξια πιο πίσω) και λέω έτσι είσαι πατάω μια γκάζια τον περνάω και πιο μπροστά ήταν ενα λεωφορείο αριστερά και πάω και μπαίνω δίπλα στο λεωφορείο και πήγαινα δίπλα του μέχρι να βγω και τον είχα πίσω να μην μπορεί να περάσει.

Και οι 2 είστε επικίνδυνοι και εκνευριστικοί οδηγοί...

Ο άλλος ήταν μαλ@κας και ήθελε να την δει Fast and Furious, εσύ γιατί έπρεπε να του δώσεις σημασία; 

Βαριόσουν στην Εθνική και είπε ας παίξεις με τον άλλον; 

• Like 2

Σήμερα στην Αθηνών Λαμίας ένας φραγκάτος μπάρμπας με μια AMG μου είχε κολλήσει σχεδόν στο 1 μέτρο την ώρα που ήμουν στην αριστερή για να προσπεράσω μερικά αμάξια που πήγαιναν καροτσάκι πίσω από μια νταλίκα. Επιτάχυνα εγώ, επιτάχυνε και αυτός πάντα στο 1 μέτρο.

Σε κάποια φάση κοιτάω το κοντέρ από το Carina και έγραφε 170....Λάθος μου που είχα φτάσει τόσο φυσικά. Όμως στα 170 δεν γίνεται να είσαι στο 1 μέτρο, απλά δεν γίνεται γιατί αν ο άλλος φρενάρει δεν θα προλάβεις ούτε το πόδι σου να κουνήσεις....Κάπου εκεί μας έπιασαν τα διόδια και ξεκόλλησε.

Το πιο τραγικό όμως το είδα πιο μετά. Μερακλής παππούς 75+ και φίλος με το χάρο, πήγαινε με ένα σαράβαλο με 150 και έκανε προσπεράσεις από δεξιά σε σημείο με αρκετά αμάξια....Δεν ξέρω πως την είχε δει και λυπάμαι που σε τέτοια ηλικία οδηγεί και κάνει τέτοια πράγματα...

Τι μου θύμισες...Μεθυσμένος οδηγός παίρνει σβάρνα στις 6 τα ξημερώματα 4 παρκαρισμένα αυτοκίνητα, μαζί και το δικό μου. Τον έχουν ήδη βρει, πάω στο τμήμα, μου δίνει ο αστυνομικός τα στοιχεία του, είναι ο Χ, βρες τον και βρείτε τα (η ασφάλεια δεν πλήρωνε).

Τον βρίσκω, εκνευρισμένος εγώ που θα έμενα 1 εβδομάδα χωρίς αυτοκίνητο συν όλη τη φασαρία,  του λέω : "Ρε φίλε, κατάλαβες τι έκανες χτες; "

Και τι μου λέει; "Έλα μωρέ, όλοι έχουν οδηγήσει μεθυσμένοι, πιθανό και εσύ".

Είναι λάθος η βάση που ξεκινάς. Στόχος είναι να είσαι νόμιμος και να οδηγάς πάντα με γνώμονα την ασφάλεια τη δική σου αλλά και των άλλων. Και όχι να είσαι "όσο το δυνατό λιγότερο παράνομος".

Σήμερα στην Αθηνών Λαμίας ένας φραγκάτος μπάρμπας με μια AMG μου είχε κολλήσει σχεδόν στο 1 μέτρο την ώρα που ήμουν στην αριστερή για να προσπεράσω μερικά αμάξια που πήγαιναν καροτσάκι πίσω από μια νταλίκα. Επιτάχυνα εγώ, επιτάχυνε και αυτός πάντα στο 1 μέτρο.

Σε κάποια φάση κοιτάω το κοντέρ από το Carina και έγραφε 170....Λάθος μου που είχα φτάσει τόσο φυσικά. Όμως στα 170 δεν γίνεται να είσαι στο 1 μέτρο, απλά δεν γίνεται γιατί αν ο άλλος φρενάρει δεν θα προλάβεις ούτε το πόδι σου να κουνήσεις....Κάπου εκεί μας έπιασαν τα διόδια και ξεκόλλησε.

Το πιο τραγικό όμως το είδα πιο μετά. Μερακλής παππούς 75+ και φίλος με το χάρο, πήγαινε με ένα σαράβαλο με 150 και έκανε προσπεράσεις από δεξιά σε σημείο με αρκετά αμάξια....Δεν ξέρω πως την είχε δει και λυπάμαι που σε τέτοια ηλικία οδηγεί και κάνει τέτοια πράγματα...

Το εκνευριστικό είναι όταν έχεις στην δεξιά λωρίδα 5 αυτοκίνητα να προσπεράσεις... και ο πίσω σε κολλάει και σου αναβοσβήνει τα φώτα... για να πας που; Να καρφωθείς στους από δεξιά;

• Like 3

Εγώ όταν μου κολλάνε στο 1 μέτρο ξαφνικά χτυπάω ένα καλό φρένο μπας και ξεκολλήσει το μυαλό τους από τις μαλακιες που κάνουν.

Αν με τρακαρουν εφταιγες φίλε είσαι από πίσω και δεν είχες αφήσει και απόσταση τίποτα.

Εγώ όταν μου κολλάνε στο 1 μέτρο ξαφνικά χτυπάω ένα καλό φρένο μπας και ξεκολλήσει το μυαλό τους από τις μαλακιες που κάνουν.

Αν με τρακαρουν εφταιγες φίλε είσαι από πίσω και δεν είχες αφήσει και απόσταση τίποτα.

Μου 'χει μπει και μένα το μυγάκι να το κάνω αυτό, αλλά σκέφτομαι ότι με 130+ αν πέσει πάνω μου και δεν "πετύχει" κέντρο, θα βρεθούμε κι οι δύο σε κάνα χαντάκι. Οπότε λέω δε γαμιέται, ας του βάλει μυαλό κάνας άλλος, μην περάσω κάνα μήνα στο κρεβάτι.

Συνήθως ακουμπάω απαλά το πεντάλ του φρένου με το αριστερό ενώ συνεχίζω να δίνω γκάζι κανονικά, ίσα για να ανάψουν τα stop πίσω και να φοβηθεί ο άλλος χωρίς όμως να επιβραδύνει το αμάξι. Πιάνει τις περισσότερες φορές. Απλά θέλει πρώτα να το συνηθίσεις λίγο σε καμιά αλάνα, επειδή το αριστερό πόδι είναι συνηθισμένο να τσαρουχώνει κι όχι να "τσιμπάει".

• Like 3

Χα χα χα καλά όντως

Φιλε φορά δοκιμασα να πατήσω με το αριστερό σε μία αλάνα και κοντεψαν να μου φύγουν τα δόντια από το φρενάρισμα

Ακαριαίο ήταν και εγώ νόμιζα οτι ίσα ίσα θα ακούμπησε και αυτό κοκαλωσε.

Όσο για το άλλο άμα σε τρακαρουν με 120+ και δεν σε πετύχει ευθεία άντε γεια ειδικά εσυ που θα είσαι μπροστά.

Και εγώ δεν παταω τέρμα φρένο μην γίνει καμία μαλακια ριχνω ένα καλό όχι τέρμα ομως,ισα να τρομάξει,ξερεις αυτό το τακ το απότομο και πάλι γκάζι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...