Προς το περιεχόμενο

Επικίνδυνοι και εννευριστικοί οδηγοί

vasilissouvlaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε ομαδες οι ποδηλατες μαγκες, σε μοναδα, κο κο κο !!! τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.

οι πρωτοι δασκαλοι : ταξι + λεωφορεια και πλεον (4ετια) με την αφραγκια κ τη μοδα οι ποδηλατες.

10-20 μ@λακες που κλεινουν το δρομο και πανε με 15κμ παρασκευη ή σαββατο βραδυ...

τοσο ανεγκεφαλοι που αντι να μπουν σε μια σειρα 1-1 αυτοι πανε 3-4 κομβόι και ο μηνας εχει 9.

σου λεει : εχω λαμπες κυριε. φοραω κρανος μαστορα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω αποφεύγεις να σχολιάσεις την κατάληξη του "μαγκάκου" ..χαίρομαι κλειδαρά μου.

αποφευγω να μιλαω μαζι σου (κοινως σε γραφω) γιατι εκνευριζομαι που εισαι βλακας κ τωρα δεν ειναι η καταλληλη στιγμη γιατι με τσατισε ενας πελατης ευγενικος αλλα εξισου περιεργος  :)

οι επιλογες των ανθρωπων δεν ειναι σωστες ή λαθος, ειναι απλα επιλογες με συνεπειες.  B)

αλλα οι κλασσικοι κομπλεξικοι που λειτουργουν ως γκανγκστα ή γκετο, τα εβαλαν με την εταιρεια ενω "φταιει" ενας ανθρωπος / οδηγος. ως μικρονοοι φυσικα απειλουσαν κιολας. γι'αυτο η απαντηση ηταν : επρεπε να τον πατησει τον μαλακα + οτι επρεπε να τον κανει μηνυση που τον κατεγραφε με την καμερα χωρις ενημερωση κλπ κλπ

αλλα τοσο χοντρομπουφος ηταν κ ο οδηγος που δεν επραξε τα δεοντα.

Επεξ/σία από mclein

αποφευγω να μιλαω μαζι σου (κοινως σε γραφω) γιατι εκνευριζομαι που εισαι βλακας κ τωρα δεν ειναι η καταλληλη στιγμη γιατι με τσατισε ενας πελατης ευγενικος αλλα εξισου βλαμμενος :)

οι επιλογες των ανθρωπων δεν ειναι σωστες ή λαθος, ειναι απλα επιλογες με συνεπειες.  B)

αλλα οι κλασσικοι κομπλεξικοι που λειτουργουν ως γκανγκστα ή γκετο, τα εβαλαν με την εταιρεια ενω "φταιει" ενας ανθρωπος / οδηγος. ως μικρονοοι φυσικα απειλουσαν κιολας. γι'αυτο η απαντηση ηταν : επρεπε να τον πατησει τον μαλακα + οτι επρεπε να τον κανει μηνυση που τον κατεγραφε με την καμερα χωρις ενημερωση κλπ κλπ

αλλα τοσο χοντρομπουφος ηταν κ ο οδηγος που δεν επραξε τα δεοντα.

Μην μου νευριάζεις πολύ και πάθεις κανένα έμφραγμα και βρω τον μπελά μου μετά ..

"οι επιλογες των ανθρωπων δεν ειναι σωστες ή λαθος, ειναι απλα επιλογες με συνεπειες. " 

Θα συμφωνήσω .. στην συγκεκριμένη περίπτωση ο "μαγκάκος " δεν υποστήριξε τις επιλογές του αλλά προσπάθησε να την σκαπουλάρει αλλά η καμπάνα ήταν βαριά στο τέλος .Συμπέρασμα ένας ανθρωπάκος που δεν τιμά τα παντελόνια που φοράει αν και στα μάτια σου φάνηκε σαν ήρωας .

Ναι δυστιχώς την πλήρωσε και η γυναίκα του , τουλάχιστον κατάλαβε με τι βλακάκο έχει μπλέξει ..ποιος ξέρει αύριο μεθαύριο μπορεί να νευριάσει και να την δείρει και αυτήν.

Για άλλη μια φορά δεν γνωρίζεις τον νόμο , η καταγραφή βίντεο σε δημόσιο χώρο στην Αγγλία επιτρέπεται και μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν το βίντεο που καταδίκασε τον "μαγκάκο " και εσύ λες να του έκανε μήνυση ...πουλιά στον αέρα πιάνεις .Όσο για το σχόλιο ότι έπρεπε να πατήσει ..ουδέν σχόλιο.

Αναιρεί το νόμο δλδ?

Όχι δεν αναιρεί τον νόμο αλλά μπορώ να καταλάβω κάποιον που ποδηλατεί στο πεζοδρόμιο .. πολύ απλά το κάνει γιατί στον δρόμο δεν υπάρχει κανένας σεβασμός για το ποδήλατο.

Αλλά στα μηχανάκια που πηγαίνουν ανάποδα δεν υπάρχει ο νόμος!

Άλλωστε δεν είναι και επικίνδυνα!

Για να το λες κάτι θα ξέρεις . 

• Super Moderators

Όχι δεν αναιρεί τον νόμο αλλά μπορώ να καταλάβω κάποιον που ποδηλατεί στο πεζοδρόμιο .. πολύ απλά το κάνει γιατί στον δρόμο δεν υπάρχει κανένας σεβασμός για το ποδήλατο.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι όμως και χτυπήσει κάποιος από ποδήλατο στο πεζοδρόμιο ξέρεις ποιος θα την φάει υποθέτω... :P

Μην μου νευριάζεις πολύ και πάθεις κανένα έμφραγμα και βρω τον μπελά μου μετά ..

"οι επιλογες των ανθρωπων δεν ειναι σωστες ή λαθος, ειναι απλα επιλογες με συνεπειες. " 

Θα συμφωνήσω .. στην συγκεκριμένη περίπτωση ο "μαγκάκος " δεν υποστήριξε τις επιλογές του αλλά προσπάθησε να την σκαπουλάρει αλλά η καμπάνα ήταν βαριά στο τέλος .Συμπέρασμα ένας ανθρωπάκος που δεν τιμά τα παντελόνια που φοράει αν και στα μάτια σου φάνηκε σαν ήρωας .

Ναι δυστιχώς την πλήρωσε και η γυναίκα του , τουλάχιστον κατάλαβε με τι βλακάκο έχει μπλέξει ..ποιος ξέρει αύριο μεθαύριο μπορεί να νευριάσει και να την δείρει και αυτήν.

Για άλλη μια φορά δεν γνωρίζεις τον νόμο , η καταγραφή βίντεο σε δημόσιο χώρο στην Αγγλία επιτρέπεται και μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν το βίντεο που καταδίκασε τον "μαγκάκο " και εσύ λες να του έκανε μήνυση ...πουλιά στον αέρα πιάνεις .Όσο για το σχόλιο ότι έπρεπε να πατήσει ..ουδέν σχόλιο.

το μπελα σου θα το βρεις, οχι απο εμενα ομως. εισαι βεβαιως τετοια κοταρα που μονο τα γραφεις. ουτε πραξη τα κανεις, ουτε οδηγεις με το νομο ουτε τιποτα. απλα σπας αρχιδια. γι'αυτο δε σου απαντουσα κ πιο πισω.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΠΑΖΑΡΧΙΔΑΣ.

δε φανηκε σαν ηρωας βρε ηλιθιε. απλα εβαλα το βιντεο να δει τι συμβαινει στους ποδηλατες. τωρα εσυ ως ρουφιανος κ αργοσχολος εκατσες εψαξες ολη την ιστορια. χεστηκα βασικα για τον μαλακοποδηλατη κ ακομη περισσοτερο για το παιδοβουβαλο που του εριξε 2 φαπες ολες κι ολες. οι συνεπειες ειναι δεκτες. του χεστη η μανα, δεν εκλαψε ποτε.

συγγνωμη για το βιντεο, δε γνωριζα οτι στην αγγλια ειναι ρουφιανοι. εχεις δικιο, πανω στην τρελα μου εγραψα κατι που ημουν ασχετος. εγω θα τον ακουμπαγα απο πισω, θα επεφτε κ θα ελεγα δεν επιασαν τα φρενα...πω πω ατυχημα...δεν τον προσεξα κλπ..αλλα ο παιδοβουβαλος κατεβηκε κατω ως μαγκας.

Όσο εκνευριστικό και αν είναι αυτό δεν είναι επικίνδυνο .Από την άλλη τι να πω εγώ που κάθε μέρα καμιά 10αρια αμάξια θα παραβιάσουν στοπ ; να αρχίσω να κλαίω ;

Δεν είναι επικίνδυνο;

Πες μου ότι αστειεύεσαι...

• Like 1

Έχω αναφέρει τόσες φορές ότι προφανώς δεν οδηγώ με τον νόμο ( αν δεις προηγούμενα σχόλια θα τα βρεις ) χωρίς να θέτω σε κίνδυνο όμως την ακεραιότητα των υπολοίπων ( πράγμα το οποίο κάνεις εσύ .. να σου θυμίσω 1 μέτρο στα 130 χιλιόμετρα ) .

Ναι αφού σου γύρισε μπούμερανγκ η ιστορία που μας παρουσίασες ..χέστηκες classic.....

Συγχωρεμένος , καλό θα είναι πριν γράψεις κάτι να το ψάχνεις λίγο ώστε να μην αναγκάζομαι να σε αναιρώ συνέχεια.

"εγω θα τον ακουμπαγα απο πισω, θα επεφτε κ θα ελεγα δεν επιασαν τα φρενα...πω πω ατυχημα...δεν τον προσεξα κλπ..αλλα ο παιδοβουβαλος κατεβηκε κατω ως μαγκας"

Δηλαδή δεν θα υποστήριζες την πράξη σου και θα προσπαθούσες να κρυφτείς πίσω από το φουστανάκι της μαμάς σαν τον "μαγκάκο" στο βίντεο.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι όμως και χτυπήσει κάποιος από ποδήλατο στο πεζοδρόμιο ξέρεις ποιος θα την φάει υποθέτω... :P

Και οι δύο .

Δεν είναι επικίνδυνο;

Πες μου ότι αστειεύεσαι...

Ναι αστειεύομαι , ελπίζω να σου φάνηκε αστείο .

Υ.Γ διάβασε όλα τα σχόλια 

• Super Moderators

Και οι δύο .

Από που κι ως που κι οι 2 από την στιγμή που ο ένας δεν έπρεπε να υπάρχει πάνω στο πεζοδρόμιο?

Προφανώς μιλάω για την περίπτωση που το ποδήλατο πέσει πάνω σε πεζό...

Έχω αναφέρει τόσες φορές ότι προφανώς δεν οδηγώ με τον νόμο ( αν δεις προηγούμενα σχόλια θα τα βρεις ) χωρίς να θέτω σε κίνδυνο όμως την ακεραιότητα των υπολοίπων ( πράγμα το οποίο κάνεις εσύ .. να σου θυμίσω 1 μέτρο στα 130 χιλιόμετρα ) .

Ποιος να συζητήσει σοβαρά μαζί σου τώρα...

Γιατί με αναγκάζεις να σε αναιρέσω για άλλη μια φορά , καταντάει βαρετό .

"αφου τον αφηνα να συνεχισει το εργο του πηγαινοντας σαν κοτα μεσα στη μεση"

Untitled.png

Σε περίπτωση που ανοίξει η πόρτα ο ποδηλάτης είναι νεκρός .Πολύ σωστά βρίσκεται σχεδόν στην μέση του δρόμου αφήνωντας χώρο σε περίπτωση που ανοίξει η πόρτα , ίσως έπρεπε να ήταν και πιο δεξιά ώστε να μην πάει καν στο μυαλό του άλλου να τον προσπεράσει.Επειδή ξέρω ότι θα αρχίσεις τα δικά σου σου παραθέτω τον νόμο από την Αγγλία αλλά και την συμβουλή από την ελληνική αστυνομία ...να φανταστώ δεν πέρασε καν από το μυαλό σου , είσαι βαθιά νυχτωμένος δυστυχώς.

Untitled2.png

Untitled4.png

Από που κι ως που κι οι 2 από την στιγμή που ο ένας δεν έπρεπε να υπάρχει πάνω στο πεζοδρόμιο?

Προφανώς μιλάω για την περίπτωση που το ποδήλατο πέσει πάνω σε πεζό...

Νόμιζα ότι αναφερόσουν στο ποιος θα τραυματιστεί .. προφανώς αν χτυπήσει πεζό στο πεζοδρόμιο έχει πλήρη ευθύνη.

• Like 1

Και στην Αγγλία τα ίδια κάνουν , αν όντως ζεις στην Αγγλία θα έπρεπε να το ξέρεις.

ναι, δεν διαφωνώ απαραίτητα ότι κάνουν τα ίδια, μόνο που υπάρχουν δυο τεράστιες διαφορές:

α) οι ποδηλάτες που παρανομούν, ξέρουν ότι, well, παρανομούν, και δεν το παίζουν μάγκες. Κατανοούν ότι άμα έχει κόκκινο φανάρι ΔΕΝ επιτρέπεται να περάσεις το δρόμο. Στην Ελλάδα, ο ποδηλάτης θα κάνει την παρανομία του και μετά θα ζητάει και τα ρέστα. 

β) αν σε δει αστυνομικός να κάνεις την παραμικρή παρανομία, από το να κάνεις ποδήλατο σε πεζοδρόμιο, μέχρι να κάνεις ποδήλατο μεθυσμένος, σου έχουν κόψει κλήση, σου έχουν πάρει και την άδεια οδήγησης αυτοκινήτου ή μηχανής (αν έχεις) και ότι άλλο προβλέπεται από τον νόμο. 

Στην Ελλάδα ισχύει η νοοτροπία "έλα μωρέ, ποδήλατο είμαι, ας περάσω μπροστά από το Hilton με κόκκινο, και αν παει να με πατήσει κανά αμάξι, θα του την πω κιόλας, γιατί ποδήλατο καβαλαω, πρέπει να με προσέχει"

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...